Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende resimdeki gibi launcher açılıyor fakat hemen kapanıyo oyuna girmiyo neden olabilir??
    yardım ederseniz sevinirim

• Beyler sonunda bitirebildim oyunu. Mükemmel bi oyunmuş herkes oynamalı ve 2. oyunu iple çekiyorum inşallah kısa zamanda çıkar ve keşke oyun Türkçe dublaj veya hiç yoktan bi altyazılı felan olsaydı.. Eğer Türkçe Patch çıkarsa birde onunla birlikte oynamak isterim çünki tam olarak ne olduğunu anlamıyorsun eğer ne olup bittiğini özetleyebilecek biri varsa spoiler olarak yazarsa sevinirim, çok iyi olur benim için ve diğer arkadaşlar için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: afd92

arkadaşlar bende resimdeki gibi launcher açılıyor fakat hemen kapanıyo oyuna girmiyo neden olabilir??
    yardım ederseniz sevinirim

hangi dirext le oyunu oynuyosan onun son versyonunu yükle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 25 Nisan 2008; 20:44:35 >

• Oyunu oynayıp bitirmiş olanların merakını cezbetmiştir o dönemdeki olaylar. Ben de bitirdikten sonra internette araştırdım Assassinleri ; daha doğrusu Haşhaşinleri . Daha sonra yazarı Wladimir Bartol olan Fedailerin Kalesi Alamut isimli kitabı aldım, onu okuyorum şimdi. Haşhaşinleri yetiştiren, suikastleri yaptıran Hassan Sabbah isimli bir adamı anlatıyor ve bütün bunların gerçekleştiği Alamut Kalesi'ni... Oyundaki Al Mualim; Hasan Sabbah'ı temsil ediyor sanırım benim anladığım kadarıyla. Masyaf da Alamut Kalesi olsa gerek, hatta kalenin arkasında Cennet Bahçeleri de vardı.

Kitabı tavsiye ederim oyunun konusuna daha detaylı bakmak için. Ama şunu da hatırlatayım; Wladimir Bartol'un yazdığı kitap fantastik bir roman, gerçeklerle bağdaşmak gibi bir iddiası yok, zaten Hassan Sabbah tarihteki en gizemli ve hakkında en az şey bilinen kişilerden birisi. Çoğu bilgi Marco Polo'nun gördüklerine dayanıyor. Ama onlar da şüpheli. O yüzden bu kitabı oyun gibi tarihe dayanan fantastik bir hikaye olarak okumak gerek.

Bundan sonra Faik Bulut'un Hasan Sabbah Gerçeği isimli kitabını okumayı düşünüyorum. O kitapta ise tamamen resmi belgelere dayalı Hasan Sabbah'ın gerçek hayatını anlatıyormuş. Birçok şey uydurmaymış sanırım, haşhaş içirmeler, cennet bahçeleri gibi...

İlgilenen olursa mesajlarını beklerim.

• arkadaslar assain creed oyununda memory 3 te herkesin bildiği gibi atıyo yundan bende memory 4 ü yükledim fakat nereye atıcam save dosyasını çalıştıra application data yazıorm fakat bilgsayar bulamıo dosyayı anlmdm baska nası yapblrim bilen varsa lütfen yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid

Bende şurada kaldım ne yapacam..?

dostum orada tezgahı yıkcan ama biraz uğraşman lazım.Gelen geçen vatandaşı tezgahın üzerine atacaksın.Adam geçerken mous la sağ tıkla shifte bas ve yönüde tezgaha doğru ver.Olay bu kadar.
    Bu arada oyunu bitirdim.Save dosyası isteyenlere yardımcı olurum..

• quote:

Orjinalden alıntı: ROCK_BOY_20

arkadaslar assain creed oyununda memory 3 te herkesin bildiği gibi atıyo yundan bende memory 4 ü yükledim fakat nereye atıcam save dosyasını çalıştıra application data yazıorm fakat bilgsayar bulamıo dosyayı anlmdm baska nası yapblrim bilen varsa lütfen yardım etsin

C:\Documents and Settings\Pc adın\Application Data

pc adı senin pc tabiki .Burada bu klasörler gizli olduğu için gizli klasörleri göster diycen.(Üstte Araçlar--Klasör seçeneklerindem)

Ubisoft klasörünü oraya kopyalayacaksın.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 26 Nisan 2008; 0:02:07 >
  • Orjinalinin çıkışı konusunda bilgi veren arkadaşlara teşekkürler
  • Oyunu nihayet edindim

Oynamaya başladım,sorunsuz.

Nedense eskisi gibi oyunlardan tad alamıyorum. Çabuk sıkılır oldum.
  • Arkadaşlar bende 6.61 gb lik bi sürüm var bilmiyom hatalımı yoksa tam sürümmü sesler kesik kesik geliyor acaba bendeki beta versionmu yoksa pc nin özelliklerindenmi??Ve tam sürüm ile beta sürümünün farkı nasıl anlaşılıyor???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

Arkadaşlar bende 6.61 gb lik bi sürüm var bilmiyom hatalımı yoksa tam sürümmü sesler kesik kesik geliyor acaba bendeki beta versionmu yoksa pc nin özelliklerindenmi??Ve tam sürüm ile beta sürümünün farkı nasıl anlaşılıyor???????

Grafik ayarları 4 kademeli ise full 3 ise beta gibi bişeydi bi bakarsan ayarlara kaçmış,anlarsın.
  • BU şimdi full mü betamı??
  • kardes saolda şimdi gizli dosyaları hallettim save dosyasını buldum fakat oraya kopyalıyorm saveleri olmuo hatta jerusalem save dosyasıyla memory 4 un dosyasını deiştiriyorum bu sefer takılıo bilgisyr bi halledemedm şu işi ne zormus ya ubisoftu nasıl kopylaıcaz onu anlmdm?
  • @SAMASRA Full
  • Bayraklar konusunda yardım edebilecek olan var mı?

Masyaf'taki 20 bayraktan 19'unu topladım, 1 tanesini bulamadım. Masyaf'ta bayrakların bulunduğu, aklınıza gelen ilginç, kenar köşe yerleri "içerik bilgisi"("spoiler") şeklinde yazar mısınız?

Bir de, memory 4'teyken şuralara çıkma olanağımız var mı? Yoksa hiç çıkılamıyor mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

BU şimdi full mü betamı??

bnm grafik kalitesi 1/3 olarak görünüo..senin ki 1/4 peki bunun grafik olarak daha ii olduğu anlamına mı gelio yoksa bişey farketmiomu ?
  • Tuğer kardeş buyur bütün haritalardaki bayraklar ve templar lar
    http://www.assassinscreed-maps.com/Maps.htm
  • Oyun hiç hoşuma gitmedi.Çok sıkıcı geldi.Ne yapmam gerektiğini bir türlü bulamıyorum.Bende sildim gitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Oyun hiç hoşuma gitmedi.Çok sıkıcı geldi.Ne yapmam gerektiğini bir türlü bulamıyorum.Bende sildim gitti...

ii halt yedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Comaa

quote:

Orjinalden alıntı: bladerzz

jarussalem'e daha gelemedim bile çünkü sürekli oyunda atıyor... napıcaz ne edicez bu oyundan atma sorununa ne çözüm getiricez?

kardeş sorunsuz olan sürümünü yükle onda sorun cıkmıyo

sorunsuz sürümü nerden indirebilirim bi link var mı elinizde ??
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.