T

Yüzbaşı
20 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar be a pro modunda bi oyuncu oluşturup oynamaya başladım ama ilk maçı kazanmama rağmen puan durumunda berabere kaldığım gözüküyo.ve oyuncumla attığım goller top scorer bölümünde 0 olarak gözüküyo.Sizdede böyle bir sorun varmı?
Arkadaşlar internette şöyle bi kod buldum *2767*3855# bunu yazınca format oluyomuş.
Acaba gizlilik şifresi kalkar mı?Bide bi sitede gördüm türkçe menü gider diyolar.Deneyen var mı?
Arkadaşlar telefona hücre mesajı gelince ses falan çıkmıyo.
Ses çıkmasını sağlayabilirmiyim?
Arkadaşlar bu ekran kartı ile systemrequirementslabs.com da test yaptığımda şu tablo ortaya çıkıyo.

Bu sitedemi bi sorun var acaba? Bu ekran kartında pixel shader 4 yok muydu?
Yeni Creative SoundBlaster 5.1 ses kartı aldım bağlantıların hepsi doğru test ettiğimde her ses doğru yerden geliyo.
Fakat bir müzik açtığımda subwoferdan ses gelmiyo.
Bu arada winampta ayarlı ondan da sorun olmadığını biliyorum.
Subwofer ımda sağlam.Mesela subwoferla center kablo yerlerini deiştirince bu sefer centerdan geliyo subwoferdan gelmiyo.

Acaba sorun nerede ? Yardımcı olursanız sevinirim ...
Yeni bir anakart aldım Gigabyte p35-ds3l modeli bununla birlikte gelen ses kartı Realtek ve sesi yönetmek için bir programı var.Eski kartımda bu program xear3d idi.Şu an subwofer dan gelmesi gereken sesler tüm kolonlardan geliyo.Bağlantıların doğru olduğuna eminim çünkü aynı programda tek tek test edildiğinde her ses doğru yerden geliyo.Fakat programın dışında bir müzik falan açınca bu sorun var.

Benim sormak istediğim acaba Realtek in programı yerine Xear3d yi kullanabilir miyim ? Kullanamassam bu sorunu nasıl çözerim?
Şimdiden teşekkürler...
Amd X2 4400
Ati hd3850
DRR2 800mhz

bu sistemi destekleyebilecek bi anakart arıyorum.Bi de pcı e 2.0 diye bi şey varmış.Sanırım hd3850 pci e 2.0 istiyo bu nedenle uygun bi anakart tavsiye edebilirmisiniz?Bi de fiyatı 100$ ı geçmeyecek bi şey olursa daha ii olur.Şimdiden teşekkürler.
Bu anakartı nereden alabilirim bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar oyuna girerken şöyle bir hata alıyorum.Sistemim celeron 2.4 , 1 gb ram , 512 mb x1600 ekran kartı

Bi fikri olmayan arkadaşlardan rica ediyorum bilip bilmeden senin işlemcin kötü diye atlamasınlar hemen.
Bu işlemciyle ne oyunlar bitirdim ben.
Arkadaşlar sistemim celeron 2.4 , 1 gbram , 512mb ati x1600 ekran kartı spidermani yüklediğimde gönder gönderme die hata çıkıyo.Sizce bu hatayı nası giderebilirim.Aynı cd den arkadaşta yükledi onda sorun yok.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 491
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 9.392 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.