Şimdi Ara

Aslan'da son hedef Koray Günter !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray’da devre arası transfer çalışmaları devam ediyor. Almanya çıkarmasında yerli ve genç oyuncular ile anlaşma zemini arayan sarı kırmızılıların gündemindeki isim Borussia Dortmund forması giyen Koray Günter.

Serdar Aziz ve Ömer Toprak gibi oyuncular için girişimlerde bulunan ancak ilk etapta olumsuz sonuç alan Galatasaray yönetimi, rotasını Koray Günter’e çevirdi. 19 yaşındaki stoper için Mancini’nin de olumlu rapor verdiği öğrenilirken, genç oyuncunun kadroya zenginlik kazandırması amaçlanıyor.
    Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla yalnızca 2 dakika süre alabilen Koray, Almanya Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde gösterdiği performans ile dikkat çekti. 33 kez Almanya adına sahaya çıkan Koray’ın 4 golü bulunuyor.
    Koray Günter’in Dortmund ile olan sözleşmesinin Haziran ayında bitecek olması, transferin gerçekleşmesi adına olumlu bir etken olarak öne çıkıyor.

BİR BAŞKA HEDEF TOLGAY ARSLAN

Galatasaray’ın Almanya’daki bir başka hedefi ise Hamburg forması giyen Tolgay Arslan. Sarı kırmızılılar bir yandan Hakan Çalhanoğlu’nu transfer etmek isterken, takım arkadaşı Tolgay için de harekete geçti.
    Hamburg’da bu sezon 16 maçta oynayan Tolgay, orta sahadaki başarılı futboluyla Galatasaray’ın gündemine geldi. Uzun süredir genç oyuncuyu izleyen sarı kırmızılılar, Tolgay için önümüzdeki günlerde Hamburg kulübüne resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.
    Galatasaray’da oynamak istediğini daha önce dile getiren ve sarı kırmızılılara olumlu yanıt vermesi beklenen Tolgay’ın Hamburg ile 1.5 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Bonservis bedeli 3 milyon euro olan 23 yaşındaki oyuncu için önümüzdeki günlerde pazarlıkların başlaması bekleniyor.

Kaynak : NTVSPOR
     Aslan'da son hedef Koray Günter !

• Bu kadar çok yerli haberi çıktığına göre bizimkiler AB'den ümidi kesmiş olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Bu kadar çok yerli haberi çıktığına göre bizimkiler AB'den ümidi kesmiş olmalı.

Hocam bence AB statüsü gelse bile aldığımız yerlilerin oynayacak kapasite olması için uğraşıyorlar gibi ,

Örneğin Hakan Çalhanoğlu , Ömer Toprak bu gibi yerliler kural kalkmış olsa bile kadroda yer bulabilirler ,

İyi bir strateji izliyorlar şuana kadar

Bence ümit kesmekten çok akıllandılar. Örneğin sen nasıl olsa bana piyango çıkma ihtimali var deyip paranın tamamını harcayabilir misin? Piyango çıkma ihtimali var ama çıkmadan paranı harcayamazsın. Aynı durum burda da ortaya çıkıyor. AB gelme ihtimali var ama sen Türk futbolcu almadan bu ligde belli kaliteye ulaştıramazsın takımı bu kuralla.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • Beyler ben bizim yönetimin yerlilere son çare gözüyle baktıklarını düşünüyorum.Bir yaz boyunca bir tane yerli almadılar,almak da istemediler.Halbuki sınırın düşeceğini onlar da çok iyi biliyorlardı.Dedikleriniz son derece doğru.Takımda bir sürü çöp varken kaliteli yerliler almak zorundayız ama AB kuralı gelmiş olsaydı yönetim bu oyunculara tenezzül dahi etmezdi direkt yabancılara yönelirlerdi.

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Hocam bence AB statüsü gelse bile aldığımız yerlilerin oynayacak kapasite olması için uğraşıyorlar gibi ,

Örneğin Hakan Çalhanoğlu , Ömer Toprak bu gibi yerliler kural kalkmış olsa bile kadroda yer bulabilirler ,

İyi bir strateji izliyorlar şuana kadar

+1905

Yabancı sınırı kalkmalı ama takımda en az 3 tane ilk 11 de ve A Milli takımda banko oynayabilecek kapasitede yerlilerin olmasını isterim.

Zaten yabancı sınırının kalkmasını istememin sebebi tembel Türk futbolcularımızın kendilerine çeki düzen vermesini sağlamak, artık kendilerini üst düzey oynayacak şekilde geliştirmeliler.

Misal Kuyt Galatasaray derbisinden sonra akşam yemeğini çok kaçırdım diyip gece gece sahilde koşabiliyorsa bizimkilerin de bu mantalitede olmasını isterim !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dia yok Reyiz ve Uğur Boral var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yönde ilerlemeye devam ederlerse eğer gidişat cidden çok iyi. Hakan, Tolgay, Koray, Telles gibi oyuncular genç ve geleceği olan oyuncular. Hepsininde belli bir altyapısı var.İnşallah bu transfer dönemide sadece laftan ibaret olmazda alırız bu oyuncuları. Hem kadro Türk kalitesi bakımından rahatlar hemde geleceğe yatırım yapmış oluruz.

• quote:

Beyler ben bizim yönetimin yerlilere son çare gözüyle baktıklarını düşünüyorum.Bir yaz boyunca bir tane yerli almadılar,almak da istemediler.Halbuki sınırın düşeceğini onlar da çok iyi biliyorlardı.Dedikleriniz son derece doğru.Takımda bir sürü çöp varken kaliteli yerliler almak zorundayız ama AB kuralı gelmiş olsaydı yönetim bu oyunculara tenezzül dahi etmezdi direkt yabancılara yönelirlerdi.

Hocam şöyle bir gerçek elbette var , kaliteli yerli oyuncu grubu az ve maliyetli ...

Ancak kaliteli yabancı oyuncu denildiğinde , maliyetli maliyetsiz çok fazla alternatif var kural kalkmış olsa elbette yabancılara yönelmeleri doğal ...

Şuan düşünüldüğünde her ihtimale karşı kaliteli yerli almak çok mantıklı ,

yani tekrardan yazı tura atmaya gerek yok kural aynen devam ederse aldığımız yabancılarda elimizde patlayacak

• almanyadan boş oyuncu çıkmaz kolay kolay.

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Beyler ben bizim yönetimin yerlilere son çare gözüyle baktıklarını düşünüyorum.Bir yaz boyunca bir tane yerli almadılar,almak da istemediler.Halbuki sınırın düşeceğini onlar da çok iyi biliyorlardı.Dedikleriniz son derece doğru.Takımda bir sürü çöp varken kaliteli yerliler almak zorundayız ama AB kuralı gelmiş olsaydı yönetim bu oyunculara tenezzül dahi etmezdi direkt yabancılara yönelirlerdi.

Hocam şöyle bir gerçek elbette var , kaliteli yerli oyuncu grubu az ve maliyetli ...

Ancak kaliteli yabancı oyuncu denildiğinde , maliyetli maliyetsiz çok fazla alternatif var kural kalkmış olsa elbette yabancılara yönelmeleri doğal ...

Şuan düşünüldüğünde her ihtimale karşı kaliteli yerli almak çok mantıklı ,

yani tekrardan yazı tura atmaya gerek yok kural aynen devam ederse aldığımız yabancılarda elimizde patlayacak

Haklısın hocam.Ben sadece yönetimin düşünce yapısından yola çıkarak varsayımlarda bulundum o kadar yoksa dediğin gibi bunlar doğru hamleler.

• hem kalite hem de tecrübeli genç türk oyuncular ile rotasyonda yapılabilir ayrıca uygulanacak taktik ve oyun planına daha kolay alışabilirler bence.genç bunlar öğrenmeleri daha kolay olur(derler genelde.)

Fatih Terim bütün yaz boyunca Alpet Potuk ve Serdar Aziz dışında yerli olarak kimseyi istemedi! Yalnış bilgilendirme yapmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• Almanya'da Dortmund gibi bir takımın altyapısını görmüş bir oyuncu.Valla böyle adamlarla ilgileniyoruz haberleri çıktıkça seviniyorum hem anadolu takımlarının boş oyuncuları için servet dökmüyoruz hem de Avrupa alt yapısı görmüş oyuncuları alıyoruz.Kadronun gençleşmesi ise ayrı bir güzellik.

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

almanyadan boş oyuncu çıkmaz kolay kolay.

Hakan Balta

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

almanyadan boş oyuncu çıkmaz kolay kolay.

barış özbek

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

Fatih Terim bütün yaz boyunca Alpet Potuk ve Serdar Aziz dışında yerli olarak kimseyi istemedi! Yalnış bilgilendirme yapmayalım

Kanıtın var mı dostum?

Sınırın geleceğine ilk başta ihtimal vermeyen yönetim yerli oyunculara yönelmek dahi istemedi.Bu bir gerçek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

Kanıtın var mı dostum?

Sınırın geleceğine ilk başta ihtimal vermeyen yönetim yerli oyunculara yönelmek dahi istemedi.Bu bir gerçek.

Senin kanıtın var mı? Sınırın geleceğine ihtimal mi vermemek , saha içine karışan Sinyor Terim idi, Sinyor koca bir yaz dönemi boyunca aldırdığı tek oyuncu Erman Kılıç'ı da kendi eliyle gönderdi. Aykut ve Aydın'ı da unutmamak lazım.

• Alman milli takımı alt yaş gruplarında defalarca oynamış bir futbolcu. Nitekim A takıma kadar genç yaşında yükseldi. Scout raporlarında ve gözlemci bloglarında kendisinden hep övgüyle bahsediliyor. Şahsen izlemedim ama bu kadar övülen bir futbolcunun boş olmadığı kanaatindeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.