Şimdi Ara

Askerlikte neler yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde yaptınız?nöbet var mı? nöbet boş silahla mı dolu silahla mı?

• Askerde hep düzenli olmamız gerektiği söylenirdi, işte yatağını düzelt ne bilim dolabın gıcır gıcır olsun falan neyse acemi birliğine gittik bir hafta 10 gün geçti, bizim yataklar dolaplar çarşamba pazarı adeta. Biz dedik bu muymuş lan askerlik kimse karışmıyor iyi güzel derken bir gün içtimadayız 400 kişi.

Bölük komutanı geldi yüzbaşı, sizin o yataklarınızın dolaplarınızın hali ne lan öyle dedi, elleri de d*ötünde, aha dedim sıçtık, bu adam bize öyle eziyet etti ki Allaha dua ettim ne zaman bitecek bu işkence diye, komando dansları ördek yürüyüşleri, sağa sola komut veriyor yatmadan kaldırıyor çamurda dikende süründürüyor.. en son dayanamadım kendi kendime dedim yeter lan yatacam kalkmayacam yerden ne olacaksa olsun artık. Tam da o sıralar bitti o zulüm. Bu sadece bir kez olmadı ve her seferinde senin limitlerini öyle iyi biliyorlar ki yıkılıp kalkamayacak kıvama gelince bitiriyorlar.

Neyse acemilik bitti muğlaya gittim oradan da bodruma gönderdiler. 6 ay emekli bir tümgeneralin korumalığını yaptım, kendisi tatil sitesinde tatil yapıyordu ben ve şoförü de peşinde geziyorduk falan (sivil kıyafet sivil araç belde tabanca, aracun koltuklarının altında mp5). Geri kalan zamanlarda da korum görevleri çıkıyordu belediye başkanı cart curt onlarla takılıyorduk. Usta birliğim güzeldi yani.

• Askerlik memurluk gibidir herkesin bir görevi olur mesai saatleri içinde o görevi yaparsın. Mesai bitince şanslı olanlar boştadır diğerleri farklı görevler yapar. Batıda boş silahla nöbet tutarsın. Herşeyiyle eğlencelidir. Mükemmeldir herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki helikopter arasından atlatıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • silahlar tamamen boş mu mermide mi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F92CEA8E2

silahlar tamamen boş mu mermide mi yok
    dolu

ne olursan ol mutlaka bir görev al askerde , yoksa paso nöbet tutarsın her işe sen koşarsın, görevin varsa misal elektrikçiysen görev yerinde kimse sana karışmaz kafana göre takılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 26 Haziran 2018; 16:24:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

İki helikopter arasından atlatıyorlar
    atlarkende şarjör değişmen de lazım onu unuttun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi askerlik süper her gün farklı bi hangover kafası her gün küvette seks
  • nerede yaptığına, görevine falan göre değişir. nöbet tutmayan çok azdır askerde.
  • Birçok şey yapılıyor. Ben yazıcıydım. Bölükte kaç adam var, kaçı nereye gitti, kaçı geri geldi, onların kaydını tutuyordum sözde ama yaptırmadıkları iş kalmadı. Çay demle, temizlik, kantine git gel, şu belgeyi şuraya götür, getir, bilgisayar bozuldu onu tamir ettir vs vs. daha aklıma gelmeyen birçok şey. Daha sonra akşam normal nöbet gece kule nöbeti tut. Uykusuz günler, geceler. Kule nöbeti tutulan yer 4-5 km uzaklıkta, önce git silah, hücum yeleği, başlık al sonra git doldur boşalttan mermi al, tam teçhizat olunca adımı bile zor atıyordum. Sonra 2 saat bunlarla ayakta dikil. Gözünü dört aç çünkü her gece komutan gelip kontrol ediyor, oturduğunu görürse askerliğin bile uzar. Her gün 2-3 saatlik uykuyla duruyordum. Neyseki kısa dönem olduğum için 5 ay çektim bunları ama o 5 ay bile yıl gibi geldi zaman geçmiyordu.

Tabiki askerliği çok rahat yapanlarda var tamamen şans işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapacağını söyleyeyim hemen, sen nöbette memleketi beklerken, bedelli zengin züppeleri cennet koylarından delikleri doldurmakla vatana hizmet ediyor olacak.

İçin rahat olsun gözün arkada kalmasın.

• Sabah koğuşcu koğuşş kalkk der kalkarsın traş olursun, kahvaltıya inersin kahvaltını yaptıktan mıntıka yani genel temizlik sonra kamuflajı giyer botunu bağlar boyar içtimaya geçersin. Komutanı beklersin komutan gelir günaydın nasılsınız sağol sağol sesleri. Ardından görevin varsa görevliler görevine gider. Görevler başlıca kantin, gazinocu, çaycı, yazıcı, silahlık gibi görevlere dağılırsın kalan adamlar ise sırf iş olsun diye iş verilir. Hiç iş yoksa temizlik yaparsın. Komutanın mesai saatine kadar böyle devam eder(17:00) a kadar. Sonra çıkarırsın kamuflajı nöbetini beklersin. Yani askerlik klasik böyle geçer. Hep iş vardır iş hiç bitmez aslında biter ama iş olsun diye aynı şeyi yapar durursun. Bir yerden sonra ne gereksiz üff püff demeyi bırakır arkadaşlarına gırgır şamata o işi yaparsın. Askerlik değer öğretir. Özlersin hayatını şikayet ettiğin herşeyi özlersin mesela sabah 7 de kalkarken şikayet edersin ama askerde 6 da kalkarsın 10 dk daha yatağında olmak için can atarsın. Gece nöbetin vardır yorgun argın derin uyurken gece 3 4 uyandırılır buz gibi gece nöbete gidersin gözlerinden uyku yaşları süzülür. Bunları yaşayınca askerlikten sonra hayatın bambaşka gelir ve şikayet etmemeyi öğrenirsin. $110

• quote:

Orijinalden alıntı: A.HUN

Askerde hep düzenli olmamız gerektiği söylenirdi, işte yatağını düzelt ne bilim dolabın gıcır gıcır olsun falan neyse acemi birliğine gittik bir hafta 10 gün geçti, bizim yataklar dolaplar çarşamba pazarı adeta. Biz dedik bu muymuş lan askerlik kimse karışmıyor iyi güzel derken bir gün içtimadayız 400 kişi.

Bölük komutanı geldi yüzbaşı, sizin o yataklarınızın dolaplarınızın hali ne lan öyle dedi, elleri de d*ötünde, aha dedim sıçtık, bu adam bize öyle eziyet etti ki Allaha dua ettim ne zaman bitecek bu işkence diye, komando dansları ördek yürüyüşleri, sağa sola komut veriyor yatmadan kaldırıyor çamurda dikende süründürüyor.. en son dayanamadım kendi kendime dedim yeter lan yatacam kalkmayacam yerden ne olacaksa olsun artık. Tam da o sıralar bitti o zulüm. Bu sadece bir kez olmadı ve her seferinde senin limitlerini öyle iyi biliyorlar ki yıkılıp kalkamayacak kıvama gelince bitiriyorlar.

Neyse acemilik bitti muğlaya gittim oradan da bodruma gönderdiler. 6 ay emekli bir tümgeneralin korumalığını yaptım, kendisi tatil sitesinde tatil yapıyordu ben ve şoförü de peşinde geziyorduk falan (sivil kıyafet sivil araç belde tabanca, aracun koltuklarının altında mp5). Geri kalan zamanlarda da korum görevleri çıkıyordu belediye başkanı cart curt onlarla takılıyorduk. Usta birliğim güzeldi yani.
    He he belde tabanca

• Acil müdahale olmada gerisi kolay. Sürekli eğitim, atış, eğitim için verilen sahte durumlar...

• Şuan askerdeyim mümkünse batılıysan biraz medeniyet kültür sahibiysen zehir ederler bu arada askerliğimi doğuda yapıyorum tecili bozdurduğuma pişmanım

• quote:

Orijinalden alıntı: A.HUN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2011 de yaptım askerliğimi kardeşim senin gibi sahil kabasında değil
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.