Şimdi Ara

ASKERDE NE YAPACAKSINIZ ACABA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün arkadaşlarımın birinin cüzdanından cımbız çıktı, çoçuk kıpkırmızı oldu. Kaşlarını mı alıyon falan başladılar işte. Şimdi beyler bu arkadaş bizden baya küçük ama işte bir kaç aydır takılıyor bizle. Merak ettiğim, 2 yıl sonra bu çoçuk askere gidecek, e orda n'apacak bu, kemerinin arasına cımbız takacak değil ya?

Genel olarak kaş alanlara söylüyorum, askerde ne yapacaksınız acaba? O cımbız oradaki arkadaş ortamında ifşa olursa işiniz yaş.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerlik hizmeti sırasında uymanız gereken kurallar ve prosedürler vardır. Bu kurallar arasında bakım ve görünümünüz de yer alır.

Askerde, kişisel bakımınızı düzenli olarak yapmanız beklenir. Bu, günlük olarak tıraş olmayı, dişlerinizi fırçalamayı ve saçınızı kesmeyi içerir. Ancak, kaş almak gibi bazı bakım uygulamaları kısıtlamaya tabidir.

Askere Kaş Almak Yasak mı?

Türk Silahlı Kuvvetleri yönetmeliklerine göre, askerlerin kaş alması yasaktır. Bu kural, askerlerin askeri bir görünüme sahip olmalarını ve hiyerarşik disiplini sağlamayı amaçlamaktadır.

Alternatif Bakım Yöntemleri

Kaşlarınızı alamasanız da, düzenli bakımını sağlayabilirsiniz. Bakım için cımbız kullanmak yerine, kaşa çizik atmak alternatif bir yöntemdir. Kaşa çizik atmak, kaşların daha belirgin ve şekilli görünmesini sağlar. Ayrıca, kaşlarınızı tarayarak veya şekillendirerek düzenleyebilirsiniz.

Yanak Kılları ve Diğer Bakım İpuçları

Yanak kıllarının alınması da askerde yasaktır. Bunun yerine, yanak kıllarınızı tıraş edebilirsiniz.

• Tıraş olurken cildinize zarar vermemek için keskin bir ustura ve tıraş köpüğü kullanın.
    • Cildinizi tıraştan sonra yatıştırmak için tıraş sonrası losyon veya krem sürün.
    • Saçınızı ve tırnaklarınızı düzenli olarak kesin.
    • Askeri bir görünüm için saçlarınızı kısa tutun ve tırnaklarınızı temiz ve kısa kesin.

Askeri bakım kurallarına uymak, disiplinli ve profesyonel bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Bu kurallara uyarak, askeri hizmetinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bakımlı olmayı anlarımda öyle kız gibi kalem kaş yada pudra filan kullananları anlamak mümkün değil.

Gerçi kendi bileceği iş beni ilgilendirmez.
  • Haftalık izinde berbere gidip aldırabilir. Onu yapan kişi bunu düşünüyodur veya gideceği zaman düşünür heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok boş adamlar gerçekten, şunu okurken bile kendimi çok boş biri gibi hissettim

• Sanane, tek kaş demek ki kaşını düzeltiyor. Ne meraklısınız insanların hayatlarını irdelemeye. Işinizr baksanıza.

• lisede bende böyle kaşlarını alanlarla dalga geçiyordum sonra benimde kaşlarımın ortasında çıkmaya başladı kıllar mecbur haftada 1 alıyorum. Cımbız kullanan ile 1 hafta dalga geçerler ama martı gibi gezersen simit bile atarlar.
  • Neden geri kalmış bu millet en basit örnek bu neymiş kaşını alıyormuş felan..yahu adam mazda logosu gibimi dolaşsın kardeşim bende kaşları alıyorum hem göslerim çekik ve ince kaşlar kalın gözlerden çok suratı kaş kapatıyor kimi erkekliğe vuruyor yok erkek adam alırmı felan yahu geç o işleri gitti bitti o işler nasıl rahat ediyorsan öyle adam var doğuştan kaşlar kalem maşallah adam var doğuştan tvorlu ismail napacak kaşlarlan zati yüze ağırlık veriyor tüy..alan alsın yakışan varsada alsın bakımlı olmak her zaman hayata 1-0 başlamaktır

bu arada çatık kaş temsilli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşiniz gücünüz yok mu la sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERKEK ADAM KAŞLARINI ALMAZ .

• Askerde kimse cımbız gördümü sizinle dalga geçmez. Her gün tras olunan bi yerde bu cımbız ne lan diye sormazlar. He sordular diyelim yanak üstü kılları alıyorum deyip geçersin. Bu kadar abartmak asosyalliğin getirdiği bir durum heralde.

• Niye ciddi ciddi cevap veriyorum bilmiyorum ama, askerdeyken traş çantamda cımbız da götürmüştüm. Görenler de olmuştu ama kimse "hahaha i*ne" şeklinde tepki vermemişti.

• traş takımının yanına koyar kimse bu ne demez burnum için desin sanki
  • Kaş almakla birşey olmaz,çocuğu utandırmanız sizin cahilliğiniz olmuş.

Askerde filan kimse diğerinin ne yaptıgıyla uğraşmaz,isterse şeyinin kıllarını alır,sana ne

• En güzeli jilete vur gitsin sinek kaydı, ne[DHTUBE=] uğraşıyon cımbızla tek tek

Delimisin divanemisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-100 liraya lazer epilasyonla tek seferde aldırmak daha iyi
  • Çocuk niye utanmışki 17 yaşında falan mı? Bana biri cımbızmı taşıyon dese sananelan yapraaam derim. Kaşlarının ortası çıkıpta almayan net krodur.

• cibir miydi neydi onun gibiyse kaşlar bitişikse alıyordur belki. ama karı gibi çizgi kaş yapılıyorsa sıkıntı olur. yoksa sıkıntı olmaz, ne olacak. kaşım bitişik alıyorum dersen askerde ne diyecekler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Çocuk niye utanmışki 17 yaşında falan mı? Bana biri cımbızmı taşıyon dese sananelan yapraaam derim. Kaşlarının ortası çıkıpta almayan net krodur.

kro ne demek bildiğin homo erectus'dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuponpro

ERKEK ADAM KAŞLARINI ALMAZ .

Erkek adam küpe takmaz

• askerde hala eski disiplin sisteminin var olduğunu sananlar var :D :D

Hadi onu geçtim sanane kişinin kişisel bakımından :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.