Şimdi Ara

Eski Plak Para Eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün evin deposunu temizlerken annemin çocukluk gençlik yıllarından kalma 20 30 tane eski plak buldum. Babam bunlar para eder alan yer bulursan tanesi 5 10 tl edebilir dedi. Erol büyükburç müzeyyen senar barış manço vs eski sanatcilar. 45 lik plak diyorlarmış. Gerçekten değeri var mi? Ankarada nereye götürebilirim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• piyasayı tam bilmiyorum ama hobi amaçlı bir plak çalar ve plak alsam mı diye araştırma yapıyordum.Plaklar min 10 tl den başlar (5 tl de olabilir ama sanmıyorum) ve max. sonsuz sayılır.Tabi bu plağın cinsi ve sanatçının değeri kaç adet basılmış vs. hepsi etkiler mesela Erkin Koray - Fesuphanallah & Komşu Kızı 45lik plak 350 tl ye sahibinden.com da başka bir örnek Barış Manço Yemen Türküsü Eğri Büğrü 45’lik 2500 tl ye satılıyor.

edit: paraya ihtiyacın yoksa satma bir plak çalar al ve sende koleksiyon yapmaya başla iyi bir ses sistemi veya kulaklık ile bambaşka bir deneyim yapabilirsin.İnternette insanlar plaklardan çıkan sesin bambaşka olduğunu belirtiyor ki takip ettiğim müzik eleştirmenleri yeni çıkan plakları alıp evlerinde dinliyor.Evet yeni şarkılarda plaklara basılıyor hatta eski şarkıların yeni basımları da var.Ve sende çocuklarına miras bırakmış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdvsintel -- 14 Ocak 2018; 21:35:44 >
  • Teşekkür ederim hocam. Demek ki anlayan birinden yardım almak gerekiyor. Belki hiç değersiz belki de değerli.

• dedelekk D kullanıcısına yanıt
    aynen hocam kötü bir esnafa denk gelebilirsiniz sizdeki çok değerli plağı ucuza alır.Genelde antika eşyalarında işler böyle ilerler.Çoğu değerli eşyalar bit pazarından toplanır tadilat gerekirse yapılır uçuk rakamlara satılır.bu arada edit bıraktım bir düşünün isterseniz
  • Pink Floyd varsa 20 lira veririm. Kargo da benden
  • Bende baris manco plaklari var orjinal. Baya bi.

Onlar para ediyor mu ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ediyormuş demekki hocam. Ben de yeni öğrendim:)

• Plakları satmak isterseniz ve önce buradan paylaşırsanız en azından yabancıya gitmemiş olurlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.