Şimdi Ara

Askerdeyken Atama Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Spor Yöneticiliği mezunuyum. 2012 Ağustosunda askere gitmeyi planlıyorum.Bildiğim kadarıyla Kasım-Aralık gibi 1. atamalar yapılıyor.Fakat ben o sırada asker olacam. Benim hakkım korunuyor mu? Yoksa iptal mi ediliyor? Bu konuda net bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: musara

merhaba hocam bildiğim kadarıyla askerdeyken ataman gerçekleştiriliyor. daha önce bunlar ile ilgili sürekli dava açılıp kazanılıyodu. bu konuda düzenlemeye gidildi ve askerde ataman olduğu zaman kuruma veya okuluna dilekçe yazıp askerde olduğunu ve haklarının korunmasını bildiriyorsun. daha sonra asker dönüşü işine başlayabiliyorsun. benim bir arkadaşım bu şekilde yaptı ve yeni geldi. geldiğinde evraklarını tamamlayarak işe başlaıd. bende 2012 temmuzda sınava girip ağustosta askere gitmeyi düşünüyorum.
    yardımcı olabildiysem sevinirim

Kardeşim selamlar öncelikle yardımın için teşekkür ederim.

Dün ben bu konuda iyi bir araştırma yaptım. Ösym bürosuna gittim ve bunun için her kurumun farklı istekleri olduğunu atanmak istediğim kurum ile görüşmem gerektiği söylendi. Bende GSİM gittim ve Personel İşleri ile görüştüm. Atanmadan itibaren 15 gün içinde göreve başlamak gerekiyor.
    Askerde olduğunuza dair evrakları da Ankaraya elden teslim etmeniz gerekiyor. Bunun içinde artık askerdeyken 3-5 gün izin almalıyız. Fakat bence bu risk askerdeyken durumların nasıl olacağını bilemezsin.

• Beyler bel lisans hemşirelik mezunuyum şubat ta askere gitmeyi planlıyorum. Ama daha atamam olmadı haziran da alım var askerdeyken ben tercih yapıp gidebilir miyim yani atamam olur mu yedek subay olarak gitmeyi planlıyorum bu arada. Yardım ederseniz çık sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı kurumlar sözlü mülakata alıyor
    bu durumda askerdeyken mülakata gitmek zor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.