Şimdi Ara

Askere Gidiyorum SS'Lİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahdiyenspen kullanıcısına yanıt
    dikkat et askerliğe geç gitme senden sebep istiyo neden gelmedin diye keyfi nedenlerden se cezasi var para cezası bunu bilmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

tam tersi acemi erliği daha zor acemi erliği ilk alıştırma bak sen buraya geldin bu psikolojiye alışman lazım flan en cok orda eziyolar tuvalet temizligi bot bekciliği vs nöbet tutma yok zaten ama usta birliğinde karışan eden yok rahatsın pek iş yaptırmıyolarmış bildiğim kadarıyla bütün büyüklerim usta birliğinde rahat edersin dedi bana

hocam benim bahsettiğim askeri eğitim, silah talimiydi, iştimasıydı var mı bilmiyorum dövüş eğitimi falan yani. Bunlar acemiliktemi daha çok veriliyor yoksa usta birliğinde mi? yada veriliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

Allaha emanet olasın. Bu yaşına nasıl geldiysen 1 senede geçer, başlarda biraz zor olur ama geçer merak etme. Dert etmek derde çözüm değil.

Lee?
  • Hayırlı teskereler... sayılı gün çabuk geçer
  • Hadi mehmedim vatan sana emanet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    tabi ki usta birliğindede veriliyor ama çok baskın değil he silah talimi daha iyidir çünkü acemi erliğinde eline silah bile vermiyolar verseler bile içi boş ne mermi nede şarjörü var onun için acemi erliği bana söylenen kadarı işkence vs spordan ibaret
  • Hayırlı teskereler hocam.. Tez zamanda dönmen dileğiyle ..
  • hayırlı teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

Allaha emanet olasın. Bu yaşına nasıl geldiysen 1 senede geçer, başlarda biraz zor olur ama geçer merak etme. Dert etmek derde çözüm değil.

Lee?

?
  • sericatil18 kullanıcısına yanıt
    göz açıp kapayınca geçmez ama yapcak bişe yok bunun altına herkez giricek

ayrıca biri yazmışta doğrulayalım , acemide silah eğitim aldık 9 tane mermide attık 50 mtden ( 200mt esas birliğimde oldu tabiki )

benden sana tavsiye askerlikle ilgili hiçbirşey düşünme çünkü ne olacağını bilemezsin her ilde her sınıfta her bölükte her görevde askerlik farklıdır anlatılanların bazısı kimi yerde geçerlidir kimi yerde geçersizdir , o yüzden bilgi toplamaya çalışman çok gereksiz zaten gidince bu yazdığıma hak vericeksin . sadece giderken yanına biraz para , boyundan asmalı cüzdan - 2-3 asma kilit- al ve git konu fln açıpta beklentiye sokma kendini sonra dumur olursun gidince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 27 Mayıs 2014; 23:00:50 >
  • yakup13 kullanıcısına yanıt
    tabikide hocam her yazılana saygı duyduğum gibi sizin yazdığınızada saygı duyuyorum askerlik işi çok şans nasıl bir komutana bölüğe düşecegimiz ise tam bir loto oyunu gibi
  • Dhden hiç şehit çıkmadı bu şans sana güler inşallah

• Hayirli tezkereler. Agustosta ta ben yolcuyum.

• quote:

sana bi üzücü haberim olucak bunu çok duydum 6 ay bu hemen gidicek diye dahada ezebiliyolarmış ben duydum bunu kulakdan dolma bilgi ne kadar doğrudur bilemem yerine görede değişir ama 12 ay subay astsubay olarak yaparsan 3bin tl maaş alırsın hemde paşa paşa yaparsın mesela ben ünüversiteyi okumadan askerliği aradan çıkartmak için askere gidicem gelince istediğim ünüversiteyi okuyucam hem orda insanın azimide güçleniyor

Gerekirse dalariz

• İyi bisiymi dedin kotu biseymi dedin anlamadim

• Wroclaw. kullanıcısına yanıt
    Dalin tabi hocam sicagin altinda 3 saat beklersiniz olmadi butun nobetleri yersiniz , olmadi savunmani yazarlar davalik bile olabilirsin Askerlik isleri hic bilinmiyor bunlar simdi gecerli eskiden dayak vardi tokat atarlardi artik dayak kalkmis buna cok sevindim cok bencilce ve kucuk dusurucu bi davranis bicimiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericatil18 -- 27 Mayıs 2014; 23:55:55 >

• hayırlı teskereler
  • quote:

Dalin tabi hocam sicagin altinda 3 saat beklersiniz olmadi butun nobetleri yersiniz , olmadi savunmani yazarlar davalik bile olabilirsin Askerlik isleri hic bilinmiyor bunlar simdi gecerli eskiden dayak vardi tokat atarlardi artik dayak kalkmis buna cok sevindim cok bencilce ve kucuk dusurucu bi davranis bicimiydi

Sakasina dedim hocam bende o yok

• [KaLoNa] kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saolasin bugun herkesvya bunu atti yada sivasin meshur turkusu sivasin daglarinayi soyledi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.