Şimdi Ara

Askere Gidiyorum SS'Lİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • senden sonra sıra bana gelecek kuzen hayırlı teskereler
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Eminmisiniz hocam acemi erligi bu sivas merkez, komutanlik yazmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir daha düşün derim :)
    başka çaren yoksa hayırlı teskereler:)
  • Hayırlı teskereler

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

Eminmisiniz hocam acemi erligi bu sivas merkez, komutanlik yazmiyo

Eminim

• sericatil18 kullanıcısına yanıt
    askerliğimi darende de yapmıştım da, dikkatimi çekti ondan sordum.
  • aynen sabırlı ol dh siz 12 ay=sıkıntıdan patlamak olsada hayırlı teskereler
  • quote:

sizin nereye çıktı hocam acemi erliğiniz ?

dostum askerlik şubesinden geliyorum şimdi ben bütün evrakları verdim sadece sağlık raporu kalmıştı onuda vereyim bari dedim benim durumum senden çok farklı ben 5 senedir devre kaybıyım 90 doğumluyum tecilde ettirmedim biraz önce şubeye gittim ben askere gidicem dedim kimliği istediler verince eyvah 90 doğumlu dediler bugün hemen askere gidersin diye telaşlandılar şubedekiler iyice düşün taşın dediler nereye düşeceğim belli değilmiş bu yıl ygs'ye girdim açıköğretim ile 29 yaşına kadar uzatırım dedim ama bu zamana kadar hiç üniversiteye kayıt yaptırmadığım için tecil olmuyormuş haftaya pazartesi gidicem şubeye karar aldırdığım gün gidersin diyorlar devrem yok yani... ciddi para cezasına çarptırılacakmışım neden bu zamana kadar yapmadın falan dediler kendini ne zaman hazır hissediyorsan gel gönderelim seni diyorlar haftaya pazartesi geliyim o zaman dedim kafam çok karışık dostum spor salonunada yazılmıştım 1 aylığına hamlığı atayım diye haftaya gidicem galiba aynı gün silah altındayım bu konu altında 12 ay sonra görüşmek üzere hoşçakal :)

• quote:

Orijinalden alıntı: grupyorum

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

Dhden hiç şehit çıkmadı bu şans sana güler inşallah

Var ismini çıkaramadım ama konularını da hatırlıyorum hatta. Sanırım kaza geçirmişti ya da kalp krizi tam hatırlayamadım. Mekanı cennet olsun.

@sericatil18 İnananlar için şehit olmak gibisi var mı ? Şehit olanlar öyle ki, dünyaya gidip tekrar şehit olmak isterlermiş. İyi mi kötü mü sen karar ver.

Hayırlı tezkereler diliyorum kardeşim dikkat et kendine.

Insan canını çöptemi buluyor ? Bu nasıl bir düşüncedir ? Bırakın artık dini hikayeler üzerinden insanları kandırmayı. Allah akıl fikir versin sizlere.

Allah size de akıl ve fikir versin.

Bunca zamana kadar şehit olanlar canını çöpte bulduğu için şehit oldu değil mi ? Başka bir şey yazmayacağım. Vaktim size zaman ayırıp cevap veremeyecek kadar değerli.

• Şap meselesine aydınlık getirirsin umarım.
    Benimki zaten zor havalanıyor, şap atarlarsa askerlikten sonra bir daha kalkacağını zannetmiyorum. Savannah Fox, Lisa Ann gelse kaldıramaz.
  • hayırlı olsun o tugay onceden 178 ıncı pıyade alayı ıdı bende acemılıgımı orda yaptım allah yardımcın olsun.....

1979/3 sana tavsiyem temeltepeye düsmemeye bak

yanlıs hatırlamıyorsam 2 nci tabur un 2nci ve 4ncü bolugu temel tepeye gonderiyordu....

ilk hafta 5:30 da kaldırırlar...sonra 6 da kalkarsınız

ilk hafta ot yoldurmuslardı tırnaklarımızın arası yesil yesil ....bide cıkmıyor ....hulk gibi dolasıyorduk ...etrafta

hergun aslanlar gibi karlıktepeye kadar kosucaksın.......arkada palaskalı bir komutan ....:) vah kardesım vah :)

kosudan donup tufekle hareketler yapıcaksın...........

ayagını sakın kırmızı suya sokma.......mantar tedbirine karsı zefıranlı su idi yanlıs hatırlamıyorsam ....hamam ın girisinde ........o kırmızı suyu degıstırmıyorlar herkez ayagını soktugu ıcın o kırmızı renk ....koyu bordo oluyor......:)

kuru cımento ustunde yurutucekler ...top sahasında (tabı top sahası duruyor ıse) ayakların en basta biraz yanıcak ama cok faydalı ...ayak derını kavuruyor bidaha yara olmuyor.....

sutlac larda sap var ....ye bişey olmaz ....nasıl olsa yorgunluktan aklına gelmıyor.......

cok sivrilme cokta bilmemezden gelme orta karar takıl.......

cuma gunleri kontrol olur ....donlar fora .....genelde temız olmaya bak.......

sakın voleybol da yada futbolda komutanları yenmeyın ......sonra futbol sahasını sırt ustu gezersınız uyarmadı deme ......tecrube ile sabittir...:):)

ankaradan secmeler için gelirler ......kesinlıkle secil ......ben ordan genelkurmay a gittim.....

orda cezalı bir tank var (yılmaz guney ordan kacmıs o tank ta onu vuramamıs o nedenle cezalı ) benden selam soyle ......:)

aklıma gelenler bunlar..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 28 Mayıs 2014; 22:15:46 >

• Merhaba arkadaşlar askerliğimi dün hayırlısı ile bitirdim çok şükür darısı yeni gidenlerin başına evim evim güzel evim
  • quote:

Merhaba arkadaşlar askerliğimi dün hayırlısı ile bitirdim çok şükür darısı yeni gidenlerin başına evim evim güzel evim

Simdi geri git

• quote:

Orijinalden alıntı: zavallıcık

Allah'a emanet ol kardeşim

Adam bitirdi geldi seni ilkokul cahili okumayida mi bilmiyon tarihlere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Gittiğin gibi gelirsin umarım

Gittigi gibi geri gelmesin. Askerlik yarasin diyelim.

• ben orda yaptım geçen sene askerliği güzel zamanda gidiyorsun dua et temeltepeye göndermesinler yada amasyaya :D
  • Askerlik biteli 12 yıl oluyor.2 sene geç gitmiştim tecilden dolayı.
    Tavsiyem iyi bir mesleğin varsa sivilde çalışman.
    Yoksa askerde kalmaya bak.
    Ben askerde iken uzmanlık sınavına girecektim.
    Fakat okuldan dolayı olmadı.
    Şu an işsizim ve mesleğim yok.34 yaş.
    Birde çok abartıyorlar askerliği o yüzden kafana takma.
    Şu kamuflaj çıksın başka birşey istemiyorum diyenler hala işsiz geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşk kırıntıları

ben orda yaptım geçen sene askerliği güzel zamanda gidiyorsun dua et temeltepeye göndermesinler yada amasyaya :D

Bitti kardeşim geldik kurtulduk vatan borcumuzuda ödemiş olduk.

• bıçağın keskin silahın dolu olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.