Şimdi Ara

Askere Gidiyorum SS'Lİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı teskereler kaç doğumlusun usta?
  • Wroclaw. kullanıcısına yanıt
    Hocam cogu kimsede yok o cesaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin usta hayirli teskereler :))

• Mew The Legend kullanıcısına yanıt
    02,09,1994

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

02,09,1994

94 lüler bile gidiyor demek. devir değişti hayırlısı olsun kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mew The Legend -- 28 Mayıs 2014; 0:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Acemilikten sonra yapılan askerlik, askerlik değil diyorlar doğru mudur? yani traş işler çöp topla falan varmış, ciddi eğitim sürüyormu 12 ay boyunca ?

Aceni birliği laylaylom yeridir,hata yapsanda affederler adı üstünde.Ama usta birliği hatayı affetmez.Askerliğim bitene kadar eğitim ve spor yaptım.Bölük komutanımız binbaşı spor ve eğitim hastasıydı...Erzincan 3.Ordu Komutanlığı 91/4.

• sericatil18 kullanıcısına yanıt
    sıctın panpa en boktan yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Acemilikten sonra yapılan askerlik, askerlik değil diyorlar doğru mudur? yani traş işler çöp topla falan varmış, ciddi eğitim sürüyormu 12 ay boyunca ?

Aceni birliği laylaylom yeridir,hata yapsanda affederler adı üstünde.Ama usta birliği hatayı affetmez.Askerliğim bitene kadar eğitim ve spor yaptım.Bölük komutanımız binbaşı spor ve eğitim hastasıydı...Erzincan 3.Ordu Komutanlığı 91/4.

Yapma yaw desene eriticekler beni

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Yapma yaw desene eriticekler beni

Askerlik her yerde,her kışlada farklıdır.Ben askerliğim bitene kadar eğitim spor yaptım evet ama baska bölüklerde de hic eğitim yapmayanda var anladınmı. :) Her şey ilk önce bölük komutanı sonrasında ise takım komutanında biter.Buradan yazilanlara pek aldirma askerlik anlatılmaz yaşanır bir bakmıssınki bitiverip gelmissin bu konuya göz atıyorsun. :) Bitince bu mesajımı alıntıla.

• homes H kullanıcısına yanıt
    Ciddimisin qnq

• Devrelerin sana 30 gün takacak :) buda sana yapılan saçma "şafak" muhabbetine sebep olacak ama sen takma bunları :)

hayırlı teskereler :))
  • sericatil18 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ama göz açıp kapayıncaya kadar geçer lafı en büyük yalan :)

bir süre sonra hergün kaç kere şafak saydığını unutursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

Dhden hiç şehit çıkmadı bu şans sana güler inşallah

Var ismini çıkaramadım ama konularını da hatırlıyorum hatta. Sanırım kaza geçirmişti ya da kalp krizi tam hatırlayamadım. Mekanı cennet olsun.

@sericatil18 İnananlar için şehit olmak gibisi var mı ? Şehit olanlar öyle ki, dünyaya gidip tekrar şehit olmak isterlermiş. İyi mi kötü mü sen karar ver.

Hayırlı tezkereler diliyorum kardeşim dikkat et kendine.
  • insallah unutmazsam yazarim hele bi bitsinde

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

Dhden hiç şehit çıkmadı bu şans sana güler inşallah

Var ismini çıkaramadım ama konularını da hatırlıyorum hatta. Sanırım kaza geçirmişti ya da kalp krizi tam hatırlayamadım. Mekanı cennet olsun.

@sericatil18 İnananlar için şehit olmak gibisi var mı ? Şehit olanlar öyle ki, dünyaya gidip tekrar şehit olmak isterlermiş. İyi mi kötü mü sen karar ver.

Hayırlı tezkereler diliyorum kardeşim dikkat et kendine.

Insan canını çöptemi buluyor ? Bu nasıl bir düşüncedir ? Bırakın artık dini hikayeler üzerinden insanları kandırmayı. Allah akıl fikir versin sizlere.

• Peeehh piyade Üst bölgelerinden birine gidip sabah akşam nöbet tutarsın, geçmiş olsun
  • Buralar daha ısınmadı haberin ola
  • şu askerdeki torun muhabbetlerine kıl olurum ula askerliği çileli çekerim benim rütbemde bana emir vercek kafayı korum
  • Zor günler geçireceksin ; ama Allah'tan hem kendin hemde geride kalanlar için bolca sabır dilemelisin.
    94 doğumluyum bende. Askere gitmeyeceğim için bir yandan mutluyum diğer yandan hüzünlüyüm.
    Hep derler siz askere gitmediğiniz için hala ''emir - komuta'' zincirini idrak edemiyorsunuz diye. Ne alakası varsa.
  • Hayırlı teskereler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.