Şimdi Ara

Askere Gidiyorum SS'Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben geleli 1 yıl 3 ay olmuş,vay be ne günlerdi.En iyisi bile kötü.
  • Allaha emanet olasın. Bu yaşına nasıl geldiysen 1 senede geçer, başlarda biraz zor olur ama geçer merak etme. Dert etmek derde çözüm değil.
  • Hayırlı teskereler.Benim abim askerde şubatta teslim oldu,haziran geldi.Zaman akıyor bizim için umarım sizin için de öyle olur sağ salim ailelerinize kavuşursunuz.
  • soğuk memlekete gidiyorsun hayırlı teskereler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ olun var olun arkadaşlar genel olarak küçüklüğümden bugüne hep askerlik filmleri dizileri izleyip evde yapardım aynısını kısmet bu güneymiş her şerde bi hayır vardır ayrıca cok sakin ve dayanıklı bi insanımdır bir tek askere ben gitmiyorum Allah tüm askerdeki abilerimize yaşıtlarımıza subaylara sabır versin onlarda öyle zorlu zamanlardan geçti kolay değildir
  • Zarf üzerine herhangi birşey yazılmayacaktır.
  • Freaky Romeo kullanıcısına yanıt
    kendimiz herhangi birşey yazmıyacağız onu kasdediyor
  • Güle güle gidip gelirsin inşallah. hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

kendimiz herhangi birşey yazmıyacağız onu kasdediyor

Askere Gidiyorum SS'Lİ

Hayırlı teskereler.

• Freaky Romeo kullanıcısına yanıt
    o bilgilendirme amaçlı
  • Yapma korkuyom seneye bende gidecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wroclaw. kullanıcısına yanıt
    korkunun ecele faydası yok bende bi anda olduğu için tırstım ama biliyorum Allahın izniyle birşey olmaz orda etliye sütlüyede karışmam sigaramda yoktur bakalım 2 ay sonra çarşı iznine çıkınca yazarım nasıl olduğunu unutma ki eskilerimiz büyüklerimiz 15 ay 2 sene 4 sene yapan var askerliği sen okuyosan 6 ay yaparsın
  • Hayırlı teskereler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

korkunun ecele faydası yok bende bi anda olduğu için tırstım ama biliyorum Allahın izniyle birşey olmaz orda etliye sütlüyede karışmam sigaramda yoktur bakalım 2 ay sonra çarşı iznine çıkınca yazarım nasıl olduğunu unutma ki eskilerimiz büyüklerimiz 15 ay 2 sene 4 sene yapan var askerliği sen okuyosan 6 ay yaparsın

Universite hocam

• Wroclaw. kullanıcısına yanıt
    sana bi üzücü haberim olucak bunu çok duydum 6 ay bu hemen gidicek diye dahada ezebiliyolarmış ben duydum bunu kulakdan dolma bilgi ne kadar doğrudur bilemem yerine görede değişir ama 12 ay subay astsubay olarak yaparsan 3bin tl maaş alırsın hemde paşa paşa yaparsın mesela ben ünüversiteyi okumadan askerliği aradan çıkartmak için askere gidicem gelince istediğim ünüversiteyi okuyucam hem orda insanın azimide güçleniyor
  • Sağ salim git gel kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun Allah razı olsun hepinizden bu forumu bunun için seviyorum herkez sıcakkanlı ilgili davranıyo millete, gerçi arada trollcü kardeşlerimizde var ama onlarda eğlenmek istiyor onlarda haklıdır
  • Acemilikten sonra yapılan askerlik, askerlik değil diyorlar doğru mudur? yani traş işler çöp topla falan varmış, ciddi eğitim sürüyormu 12 ay boyunca ?
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    tam tersi acemi erliği daha zor acemi erliği ilk alıştırma bak sen buraya geldin bu psikolojiye alışman lazım flan en cok orda eziyolar tuvalet temizligi bot bekciliği vs nöbet tutma yok zaten ama usta birliğinde karışan eden yok rahatsın pek iş yaptırmıyolarmış bildiğim kadarıyla bütün büyüklerim usta birliğinde rahat edersin dedi bana
  • Babalar o değilde aöf kayıtları ne zaman başlıyor kaydı kacirirsak aranmaya düscem kapıdan almaya gelmesinler birde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.