|
Bildirim

|
Çok uzak olmayacak bir tarihte yaşanacak bir savaşın hazırlıkları tam gaz devam ediyor.
Allah sonunu hayır eylesin. |
|
İçimizdeki bir kesim varki onları hiçbir şekilde teneşir paklamaz.
|
|
Kan çekiyor normaldir.
|
|
sen hele bir git itrail'e, orda yaşa. beraber gülersiniz.
|
|
Bu araçların sahtelerini ve orjinal yedeklerini de üretmek lazım.
Şimdi tek sıkıntı; F35’lerle gelip çelik kubbenin bu neferlerini patlatmaya yeltenecekleri senaryoya karşı önlem almakta. |
|
Bu zamana kadar israil e çok atarlı kelimeler söylendi ve durmadan israil kınandı ama hiç somut bir adım atılmadı. Ama israil ne kınadı ne laf söyledi istediği ülkeyi vurdu halkını katletti. Sahada oldu hep. Vallahi israile karşı somut bir adım atılmayacaksa sahada gereken yapılmayacaksa bana göre aksesuar. |
|
Sevindirici ve güzel bir haber .
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! ![]() Hakan Fidan Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu zamana kadar israil e çok atarlı kelimeler söylendi ve durmadan israil kınandı ama hiç somut bir adım atılmadı. Ama israil ne kınadı ne laf söyledi istediği ülkeyi vurdu halkını katletti. Sahada oldu hep. Vallahi israile karşı somut bir adım atılmayacaksa sahada gereken yapılmayacaksa bana göre aksesuar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 27 Ağustos 2025; 20:54:13 > |
|
|
Hocam hangi uygulama üzerinden alıyorsunuz , bide ne kadar komisyon kesiyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hiçbir hava aracının görünmez olmadığını, yeterince gürültüye boğulunca havadaki herşeyin görünebileceğini düşünüyorum. Düşük yansımanın vs. böyle bir ortamda fayda etmeyeceğini tahmin ediyorum. Ülkenin dört bir yanına alıcıları yerleştirip basacaksın gürültüyü atmosfere. Bir alman bilim adamı benzer bir method ile hayalet bir uçağı tespit edebilmişti diye hatırlıyorum. Savaş zamanında kullanılmak üzere bu tip cihazlar test edilmeli ve kuantum radar teknolojisinin geliştirilmesine başlanmalı. Hayalet uçaklar yakın gelecekte görünür kılınacak diye tahmin ediyorum,(yapılmış olabilir ancak gelişmiş ülkelerin pazarlama unsuru olarak gizlemeye çalışıyor olmasıda mümkün) geliştirilmesi gereken nokta bence durdurulamaz hipersonik hızlarda cihazlar üretebilmekte. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 27 Ağustos 2025; 23:12:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ★★★ SAPPHİRE KULLANICILARI ★★★ <blockquote class="instagram-media" style="background-image: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: rgba(255, 255, 255, 1); border: 0; border-radius: 3px; margin: 1px; max-width: 658px; padding: 0; width: calc(100% - 2px)"><div style="padding: 8px"> <div style="background-image: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: rgba(248, 248, 248, 1); line-height: 0; margin-top: 40px; padding: 62.5% 0; text-align: center; width: 100%"> </div></div></blockquote> |
|
tmm kastettiğin buysa doğru. %100 koruma diye bir şey yok. amerika için bile. korunabildiğin kadar korunacaksın, olay bu. |
|
|