Şimdi Ara

ASELSAN'dan Çelik Kubbe teslimatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi'nde Çelik Kubbe Teslimatları, Tesis Açılışları ve Oğulbey Temel Atma Töreni yapıldı. Çelik Kubbe sistemi kapsamında 47 araçtan oluşan hava savunma, radar ve elektronik harp sistemleri teslim edildi.

Ayrıca Bkz.Tümamiral Yetkin duyurdu: "Uçak gemisi 2028'de denize indirilecek"

Toplam değeri 460 milyon dolar olan ve 47 araçtan oluşan Gök Kubbe sistemi ordumuza kazandırıldı. ASELSAN tarafından paylaşılan videoya göre teslimatı yapılan sistemler arasında HİSAR-O, SİPER Hava Savunma Sistemleri, KORKUT Yakın Saha Hava Savunma, ALP 300G ve 100 G radar sistemleri araçları yer alıyor.

ASELSAN'dan Çelik Kubbe teslimatı!
    Törende ASELSAN’ın üretim kapasitesini yüzde 40 oranında artıracak 14 yeni üretim tesisinin açılışı yapıldı. Ayrıca ASELSAN’In yeni üretim tesisi olan Oğulbey Teknoloji Üssü’nün temeli atıldı. 1,5 milyar dolarlık yatırım büyüklüğü ile Cumhuriyet tarihimizin tek seferde yapılan en büyük savunma sanayi yatırımı olduğu ifade edildi. 585 bin metrekare kapalı, 132 bin metrekare üretim alanıyla dikkat çekiyor.

• Bu zamana kadar israil e çok atarlı kelimeler söylendi ve durmadan israil kınandı ama hiç somut bir adım atılmadı. Ama israil ne kınadı ne laf söyledi istediği ülkeyi vurdu halkını katletti. Sahada oldu hep.

Vallahi israile karşı somut bir adım atılmayacaksa sahada gereken yapılmayacaksa bana göre aksesuar.

• israil buna güldü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • Çok uzak olmayacak bir tarihte yaşanacak bir savaşın hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Allah sonunu hayır eylesin.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Kan çekiyor normaldir.

• İçimizdeki bir kesim varki onları hiçbir şekilde teneşir paklamaz.

• Bunlar modüler sistemler irtifalar menziller arttıkça gerekli değişiklikler yapılabilecek

Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
  • Bu araçların sahtelerini ve orjinal yedeklerini de üretmek lazım.

Şimdi tek sıkıntı; F35’lerle gelip çelik kubbenin bu neferlerini patlatmaya yeltenecekleri senaryoya karşı önlem almakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sen hele bir git itrail'e, orda yaşa. beraber gülersiniz.

• Bu zamana kadar israil e çok atarlı kelimeler söylendi ve durmadan israil kınandı ama hiç somut bir adım atılmadı. Ama israil ne kınadı ne laf söyledi istediği ülkeyi vurdu halkını katletti. Sahada oldu hep.

Vallahi israile karşı somut bir adım atılmayacaksa sahada gereken yapılmayacaksa bana göre aksesuar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 27 Ağustos 2025; 20:54:13 >
  • Sevindirici ve güzel bir haber .

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Hocam hangi uygulama üzerinden alıyorsunuz , bide ne kadar komisyon kesiyorlar

Garanti bankası üzerinden alıyorum. binde 2 komisyon. ama komisyon benim için çok önemli değil. çünkü al-sat yapmıyorum. belki al-sat işi ile uğraşanlar daha küçük komisyon oranı ile işlem yapıyor olabilirler

• Ardan Zentürk daha önce S-400'ün de Hakim-100'e entegre edildiğini söylemişti. Ben göremedim.

• Çok güzel bir adım ve ilerleme. Bir alanda daha bağımsızlığımızı kazanıyoruz.

Morgan Freeman
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Hiçbir hava aracının görünmez olmadığını, yeterince gürültüye boğulunca havadaki herşeyin görünebileceğini düşünüyorum. Düşük yansımanın vs. böyle bir ortamda fayda etmeyeceğini tahmin ediyorum. Ülkenin dört bir yanına alıcıları yerleştirip basacaksın gürültüyü atmosfere.

Bir alman bilim adamı benzer bir method ile hayalet bir uçağı tespit edebilmişti diye hatırlıyorum.

Savaş zamanında kullanılmak üzere bu tip cihazlar test edilmeli ve kuantum radar teknolojisinin geliştirilmesine başlanmalı.

Hayalet uçaklar yakın gelecekte görünür kılınacak diye tahmin ediyorum,(yapılmış olabilir ancak gelişmiş ülkelerin pazarlama unsuru olarak gizlemeye çalışıyor olmasıda mümkün) geliştirilmesi gereken nokta bence durdurulamaz hipersonik hızlarda cihazlar üretebilmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 27 Ağustos 2025; 23:12:59 >

81 ile sığınak yapılacakmış haberinide gördük bugün

★★★ SAPPHİRE KULLANICILARI ★★★

<blockquote class="instagram-media" style="background-image: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: rgba(255, 255, 255, 1); border: 0; border-radius: 3px; margin: 1px; max-width: 658px; padding: 0; width: calc(100% - 2px)"><div style="padding: 8px"> <div style="background-image: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: rgba(248, 248, 248, 1); line-height: 0; margin-top: 40px; padding: 62.5% 0; text-align: center; width: 100%"> </div></div></blockquote>
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    israil teknolojik olarak bizden öndeler çelik kubbeyle kendilerini koruyamadılar

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

tmm kastettiğin buysa doğru. %100 koruma diye bir şey yok. amerika için bile. korunabildiğin kadar korunacaksın, olay bu.

Full gaz o adam bu konularda. Ciddiye almayın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.