|
ASELSAN, NATO’nun Modüler Hava Savunma Projesi için seçildi

-
-
"ortak" ve "birlikte çalışabilir" diye şeyler söylediklerinde bi gülme geliyor bana :) :) :)
Kıbrısta katliamı durdurduk, 50 yıldır terörist bölücülere operasyon yapıyoruz diye bize ambargo uygulayan "ortak" bunlar
Suriye'de istedikleri gibi kürt devletini kabul edince mutlukuktan göbek atıp ensemizi okşayan "ortak" bunlar :) :) :)
-
Her ay düzenli olarak azar azar Aselsan hissesi almaya devam ediyorum. İnşallah 10 yıl sonra sefasını süreceğim.
-
bizim istemediğimiz sistemi almışsınız, sizi şu şu şu ortaklıktan atıyoruz diyen bunlar.
-
bunun strateji oyununu yapsalar oynanır
-
Toplamda ne kadar almak lazım reis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun cevabı kişiye özel olduğundan yatırım tavsiyene girer. genel cevap vermek gerekirse kişiden kişiye değişir.
-
Aktroller çalışmalara başlamıştır sosyal medyada..... Birileri de gazza gelip kürsüden bağırır artık....
"Aselsan, silah geliştirmede artık aranan firma oldu. Peki kim kurdu Aselsanı? Bizzz kurduk, bizzz! Bizden önce var mıydı böyle firmalar?"
-
2002'den beri envantere giren tank veya uçak var mı? (2008'de gelen ve anlaşması çook önce yapılan F16'ları yazzma)
2012'de üretilen, yürüyen tankı neden ürettirmediniz mesela?
(13) Türk Tankı Altay'ın Tanıtımı 15.11.2012 - YouTube
Gökdoğan bozdoğan diyorsun nerede kullanıyorsun mesela? Niye Amraam alıyosun? Hadi uçuyodu kaçıyodu (ki yapıldı evet) neden kullanmıyorsun?
Akya, orka torpido diyorsun ama Almanya'dan torpido alınca "yaptık ama üretmedik daha" diyosun ? Niye alıyosun?
AKdeniz'e neden 2021'den beri çıkamıyosun?
Yunan adalarında/kayalıklarda habire kilise açıyor mangal yapıyor niye ağzını açmıyorsun?
1200 tane kamikaze dron aldı neyle karşılamayı düşünüyorsun?
-
sağa sola gariban milletin vergilerini sıvamak için verdiğiniz tank projesini niye yazmıyorsunuz? Komünist eskisi ecza depocusuna milletin vergisinin ne kadarını yedirdiniz onu da yazsana nerde tank? 2012'de yürüyen 2 tane yapıldı işte devamını neden yaptırmadınız? Niye yaptırmıyorsunuz? 2012'de yürüyen tankı neden yaptırmıyorsunuz. Nerde tank?
Gökbey heli Honeywell kullanıyor ne oldu "YERLİ MİLLİ EYYOOOO" motor? Önceki seçimden önceki 1 tırt haber var başka bişey yok? Niye heli sayısı kadar Honeywell "aptessiz gavır" malı motor kullanıyorsun? Gökbey tasarım vs belli zaten lisans vs herkes biliyor.
Gökdoğan Bozdoğan neden kullanmıyorsun demedim. Neden AMRAAM alıyorsun eğer Gökdoğan Bozdoğan bir işe yarıyorsa? Varsa? Tamam var. Niye yaptırmıyorsun da "aptessiz gevır"a para veriyorsun? Çok paran var Filistin'i bombalayanlara gemiciklerinle mi yolluyorsun?
Zamanında savaş nedeni dediğin (Binali) yerden adamlar senin gazını çıkarıp satıyor. videosunu koydu herşey ortada sen hayal görmeye devam et. Eyoooo di mi eyooo
Hepsini bırak askerliğini nerde yaptı bedelli eskisi onu anlat bakalım
-
umarım 10 yıl sonra beş kuruş parasız kalırsın da hissen yere çakılır.
-
ha ha ha, Aselsan bugün batsa paramın sadece %10 nu kaybederim. çünkü sadece Aselsan hissesi almıyorum. ama Aselsan dan gelecek beklentim çok fazla.
-
Aselsan bugün iflas etse sorumlusu AKP dir, aynı mantık ile baktığımızda Aselsanın bugün yakaladığı başarının sorumlusu da AKP dir.
Bu arada Bizz kurduk derken ne demek istiyorsun. Aselsan Rahmetli Süleyman Demirel' in başbakanlığı döneminde kuruldu. Aselsanın kurulma talimatı ise Ecevit ve Erbakan koalisyonunda Ecevit tarafından verildi. Bizz derken Ecevitci misin, Erbakancı mısın, Demirelci misin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 3 Haziran 2025; 01:14:29 >
-
ASELSAN'ı Tebrik ediyorum. Güzel haberler bunlar .
-
TS 1400 haberi seçimden 2 hafta önce çıktı. Sonra fısss. Ses yok. Madem var niye 100+ Honeywell siparişi verildi? Olmayan şeyin ne haberi bu?
Tümosan dediğin traktör fabrikası farkındasın değil mi ?
Ecza depocusunu niye yazmıyorsun? Ömründe paletli üretimi olmayan BMC mi yapacak?
Motor da önce Kirpi'ye yap. ZPT'lere 300-400hp'lik motor yap vs sonra yaparsın tank motoru. Elinde hiçbişey yok birden 55 tonluk MBT motoru yapacaksın ha?
-
Liyakatsız işi bilmeyen bir ekip tarafından ele geçirilmiş şirket, ne söyleseler BOŞ. Hayali projeler, işi bilenler çoktan ülkeyi terketti.
-
evet kaçtılar şimdi de geri gelmek istiyorlar ama yemezler.
En Beğenilen Yanıtlar

"ortak" ve "birlikte çalışabilir" diye şeyler söylediklerinde bi gülme geliyor bana :) :) :)
Kıbrısta katliamı durdurduk, 50 yıldır terörist bölücülere operasyon yapıyoruz diye bize ambargo uygulayan "ortak" bunlar Suriye'de istedikleri gibi kürt devletini kabul edince mutlukuktan göbek atıp ensemizi okşayan "ortak" bunlar :) :) :) |
bizim istemediğimiz sistemi almışsınız, sizi şu şu şu ortaklıktan atıyoruz diyen bunlar.
|
ASELSAN'ı Tebrik ediyorum. Güzel haberler bunlar . |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X