Şimdi Ara

Artık JB olmadan SBSETTING Gibi Ayarlara Ulaşabiliyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heycan

ipad 2 3g denedim ama kısayol olusmadı yapan arkadaslar varsa anlatabilir mi?

Sevgili heycan, network kısayolunu eklersen bu kısayol ile edge ve 3G ye hemen ulaşabilirsin , bilmem yardımcı oldummu.
  • Teşekkürler..
  • KOnuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. En çok kullandıklaırmı kısayol yaptım, çok rahatladım. Sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Valla jb olmayanlar icin cok faydali bir bilgi bu. tesekkur ederim. Sbsettings'in yerini tutmasa da bu yoklukta gideri var :)
    Gonul isterdi ki IOS'un icinde sbsettings gibi bisey olsun ama Apple inatla yapmiyor. Yapmama nedenlerini cok merak ediyorum.

Birşey değil arkadaşlar ,Eminim daha haberi olmayan çok jb siz kullanıcı mevcut,inşallah herkes görecek ve bir nebze nefes alacak menülerde kaybolmaktan diye düşünüyorum.Galiba bildirim merkezinin ileriki zamanlarındaki yazılım güncellemelerine apple bu özellikler için atayacağımız kısa yollar koymamıza izin verecek gibi geliyor bana.selamlar.
  • bir çok kişinin işine yarayacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

İlginc ama once safari acilip sonra ayarlara gidiyor.. Sbsettings in yerini hicbir sey tutmaz. Sonucta sbsettings bedava, 2dklik jb islemi kimseye dokunmaz. Sbsettings varken kimse bunlarla ugrasmasin bence

Zaten SBsetting olmayanlar için açmış konuyu arkadaş.

Güzel paylaşım bi çok kişiye faydası olmuştur, Hatta çoğu kişi çoktan kısayollar diye bi klasör açmıştır bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

İlginc ama once safari acilip sonra ayarlara gidiyor.. Sbsettings in yerini hicbir sey tutmaz. Sonucta sbsettings bedava, 2dklik jb islemi kimseye dokunmaz. Sbsettings varken kimse bunlarla ugrasmasin bence

Zaten SBsetting olmayanlar için açmış konuyu arkadaş.

Güzel paylaşım bi çok kişiye faydası olmuştur, Hatta çoğu kişi çoktan kısayollar diye bi klasör açmıştır bile

aynen öyle

• jb yapıp, activator'e kavuşana kadar kötünün iyisi

ki gözü kararttım, tethered methered yapacağım jb sanırım yarın filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

jb yapıp, activator'e kavuşana kadar kötünün iyisi

ki gözü kararttım, tethered methered yapacağım jb sanırım yarın filan...

ben nacizane yapma derim,çünkü zaten ios 5 tam anlamıyla jb siz iken bile kararlı çalışmıyor,birde jb yapıp beraberinde bir sürü sıkıntıyı göğüslemek zorunda kalabilirsin diyorum,tabiki karar senindir.selamlar.
  • Untethered çıkana kadar, en iyisi bu
  • benim gibi bu konularda kara cahil olanlar için bu olayın tam olarak ne gibi faydaları olacak neye yarayacak biraz bilgi verseniz.o ayarlara ulaşabilmek ne sağlayacak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta

benim gibi bu konularda kara cahil olanlar için bu olayın tam olarak ne gibi faydaları olacak neye yarayacak biraz bilgi verseniz.o ayarlara ulaşabilmek ne sağlayacak??

O ayarlar kısayollar, örneğin Wi-fi aç kapat, uçak modu aç-kapat, gibi normalde menülere gitmek gerekirken bunda tek tuşla hallediyoruz.
  • peki o kısayolu nereye koyuyoruz??
  • quote:

peki o kısayolu nereye koyuyoruz??

Kısayol üzerine tıklayınca sayfanın ortasındaki tuşa basıp ana ekrana kaydet diyorsunuz ve program simgelerinin oldugu yere kaydediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

quote:

benim gibi bu konularda kara cahil olanlar için bu olayın tam olarak ne gibi faydaları olacak neye yarayacak biraz bilgi verseniz.o ayarlara ulaşabilmek ne sağlayacak??

O ayarlar kısayollar, örneğin Wi-fi aç kapat, uçak modu aç-kapat, gibi normalde menülere gitmek gerekirken bunda tek tuşla hallediyoruz.

güzel açıklama olmuş.

• ya bu bomba bişey yaw.tam istediğim şey.çooook teşekkürler.onca zamandır çile çekiyomuşuz yaw.demek jailbreak'li telefon bu gibi artılara sahip oluyo.ula kırasım da gelmiyo değil hani...
  • quote:

ya bu bomba bişey yaw.tam istediğim şey.çooook teşekkürler.onca zamandır çile çekiyomuşuz yaw.demek jailbreak'li telefon bu gibi artılara sahip oluyo.ula kırasım da gelmiyo değil hani...

Jb güzel görünür. Ama birde buz dağının görünmeyen yüzü vardır. İyi duşun derim ben. Selamlar.
  • Sbsettings in sağladığı fayda nin en fazla 4 te birini sağlıyordur
    Hiç yoktan iyidir yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Sbsettings in sağladığı fayda nin en fazla 4 te birini sağlıyordur
    Hiç yoktan iyidir yine

Su ana kadar olumsuz hiç mesaj gelmemiş. Demekki jb siz kullanmak isteyen veya jb yapmak zorunda kalan kullanıcılar vardı diye düşünüyorum. Artık iOS 5 ve bu yöntem ile jb siz kullananlar bir hayli rahatladı galiba. Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

ya bu bomba bişey yaw.tam istediğim şey.çooook teşekkürler.onca zamandır çile çekiyomuşuz yaw.demek jailbreak'li telefon bu gibi artılara sahip oluyo.ula kırasım da gelmiyo değil hani...

Jb güzel görünür. Ama birde buz dağının görünmeyen yüzü vardır. İyi duşun derim ben. Selamlar.

Jb yapmanin ne gibi zarari var?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.