Şimdi Ara

Artık JB olmadan SBSETTING Gibi Ayarlara Ulaşabiliyoruz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

Orijinalden alıntı: djfilifoto

telefona kurmakta sıkıntı olamdı ama kaldırmak iistediğimde nasıl yapıcam onu çözemedim.klasik kaldırma işlemini yaptığımda çarpı işareti çıkmıyor.iphone 4s.

Cihazı iTunes ile bağladıktan sonra, iTunes icinde telefonuna tiklayip uygulamaların olduğu bölümden silebiliyorsun. Ben denemiştim.

cevabın için çok teşekkür ederim.maalesef uygulamalardada görünmüyor.azönce jb yaptım ve bbsettings isimli uygulamayı yükledim.sb settingsten bile güzel bildirim ekranına entegre çalışıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

telefona kurmakta sıkıntı olamdı ama kaldırmak iistediğimde nasıl yapıcam onu çözemedim.klasik kaldırma işlemini yaptığımda çarpı işareti çıkmıyor.iphone 4s.

Cihazı iTunes ile bağladıktan sonra, iTunes icinde telefonuna tiklayip uygulamaların olduğu bölümden silebiliyorsun. Ben denemiştim.

cevabın için çok teşekkür ederim.maalesef uygulamalardada görünmüyor.azönce jb yaptım ve bbsettings isimli uygulamayı yükledim.sb settingsten bile güzel bildirim ekranına entegre çalışıyor.

Jb yaptığınıza göre artık bu paylaşıma ihtiyacınız kalmadığını düşünüyorum. Bakalım geri dönüş yapacakmisiniz. Kısacası bende jb yi meraktan yapmıştım Ama cihazı fazlasıyla etkilediğini iOS yazılımını kararsızlaştırdıgını görünce jb yi bıraktım. Ve bir daha donmedim. Selamlar.

• 5.1 güncellemesini bekliyorum o gelene kadar jb yapmayacağım
    güncellemeden sonra belki yaparım ama zaman kadar işimi göreceğini düşünüyorum teşekkürler sorunsuz çalışıyor saolasın...
  • 5.1 güncellemesi ile bu fonksiyon çalışmıyor beyaz ekranda kalıyor
  • jbsiz alternatif bir yolu var mı?bu yöntem 5.1de çalışmıyor
  • Harbi ya. Guzelim kisa yollar gitti. Guncellemeseydim diyorum bu yuzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubica007

Harbi ya. Guzelim kisa yollar gitti. Guncellemeseydim diyorum bu yuzden.

5.1 destegi gelecek yakında öyle yazıyor ama gelene kadar sıkıntı applein saçma sapan isleri insanın canını sıkıyor
  • Batarya suresini iyilestirmeye calisiyorlar. Bataryanin dusmanlarindan wifi nin ,hucresel agin gereksiz acikkalmasini saglayan bu kisayollarin olmayisini anlamak istemiyorlar onu anlamiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 21 Mart 2012; 20:38:04 >
  • iOS 5.1.1 ile deneyen varmı çalışıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

iOS 5.1.1 ile deneyen varmı çalışıyor mu ?

Maalesef çalışmıyor, diğer bu tarz programların sertifika yükleme sorunları çıktı. Düzgün çalışan kalmadı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

iOS 5.1.1 ile deneyen varmı çalışıyor mu ?

Maalesef çalışmıyor, diğer bu tarz programların sertifika yükleme sorunları çıktı. Düzgün çalışan kalmadı sanırım.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
  • Güzel paylaşım , teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.