Şimdi Ara

Artık JB olmadan SBSETTING Gibi Ayarlara Ulaşabiliyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

önemli değil böyle giderse jb yapmak kimse istemeyecek diye düşünüyorum.selamlar.

Niye Kimse İstemesin JB Sadece SBSetting'mi Getiriyo Uygulamaları Beleş Nasıl Kullanıcaz JB Olmasa ?

Anlıyorum ancak jb yi sadece uygulamalar için yapan kisi sayısı bence fazla değil , kendi çevremde bile uygulamaları paralı alan ancak cydia nin sağladıkları için jb yapan kisi sayısı çok o yüzden bu tip yollar gitgide gelişmeli ve zaten Apple bizzat kendisi iOS 5 de olduğu gibi birçok yenilik ile cydia ihtiyacını azaltmış durumda

JB İle Gelen İmkanların Sadece Bazıları;

Dosya Sisteminin Açılması.

Uygulamaların FREE Şekilde Kullanılması.

Sayısız Yama,Patch Eklenti V.S Uygulamaları.

WinterBoard Tarzı V.S Uygulamalarla Telefonu Baştan Aşşağıya Değiştirmek.

Şimdi Bunlardan Yoksun Sadece Telefon Niyetine iPhone Alıp Kullanmakmı Yoksa JB Yapıp Telefona Doymaklı.

NOT : JB Fan'ı Değilim. JB'Siz 5.0.1 Kullanıyorum.

• 3g me jb yapmıştım telefon sürekli takılıodu pili çok cabuk bitiodu bu nedenden ötürü şu an ip4 e yapmayı düşünmüorum ama inanın kendimi zor tutuyorum
  • quote:

önemli değil böyle giderse jb yapmak kimse istemeyecek diye düşünüyorum.selamlar.

Yanlis dusunuyorsunuz cunku jailbreak sbsettingsten ibaret degil
  • Güzel yöntem, teşekkürler...
  • mukemmel bir paylasim oldu bu inanin... ipad 2 ve 4 s im var kirilmamis cok hizli calisiyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Ayarlar -> Genel -> Ağ
    Buraya girip çıkmaktan bıktım, keşke yükseltmeseydim iOS 5 e

+1 milyon yaw işkence resmen installous değil ama sbsettings ve activator u çokk arıyorum elim çok alışmış

bi soru. sizler sürekli 3g yi kapatıp açıyor musunuz ?
  • Jb kullanmama ragmen gercekten jb siz kullanan arkadaslar icin iyi yontem applen aslinda bildirim ekraninda bu ozelliklere yer vermesi lazim
  • valla iskence cekiyordum cook sagol
    bildirim ekraninada da eklenirse super olur
  • Tesekkürler. Güzel yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcans

3g me jb yapmıştım telefon sürekli takılıodu pili çok cabuk bitiodu bu nedenden ötürü şu an ip4 e yapmayı düşünmüorum ama inanın kendimi zor tutuyorum

bence de yapma zaten, stabil ios 5 sürümü henüz mevcut değil,apple da bunu kabul etmiş durumda zaten 4s 'lerin durumu da ortada,halihazırda stabil ve untetheret jb de yok ben şahsen jb yapmıyorum ve bu yöntem çok işime yaradı görüyorumki çoğu kişidede memnuniyet var ,buda beni mutlu etti açıkçası.selamlar.

• Adamlar yapmis
  • Arkadaslar biraz aciklama yapsaydiniz?

İstedigimiz gorevi ana ekrana ikon olarak mi atiyor?
    İkona tikladigimizda direk acilip kapaniyor mu? Yoksa acip kapatmak icin ilgili menuye mi yonlendiriyor bizi?
    Ana ekrandan kaldirmak istersek basili tutunca carpi isareti cikip o sekilde kaldirilabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoklukta cok iyi bir paylasim tesekkurler bu sayede bir cok 5,6 tuslamayla girilecek menuye tek tusla girilmesi harika tek sorun gercek icon olmayişi bir sayfa acar gibi yapip sonra o kisa yola girmesi az biraz sıkıcı ama dedigim gibi yoklukta bunada sukur.
  • Kırk yılın başı bir Almanya'ya gidecek oldum ve bir tane 32GB 4S aldım ki şu an satışta ve bu arada elimdeki 4 ü de sattım. Şimdi 4s i açıp kullanacağım içim gidiyor ama sbsetings olmadan nasıl olacak diye düşünürken bu hoşuma gitti doğrusu. Şüphesiz Sbsettins çok pratik ama onun yokluğunda gerçekten iş göreceğe benziyor.
    Paylaşım için teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Arkadaslar biraz aciklama yapsaydiniz?

İkona tikladigimizda direk acilip kapaniyor mu? Yoksa acip kapatmak icin ilgili menuye mi yonlendiriyor bizi?
    Ana ekrandan kaldirmak istersek basili tutunca carpi isareti cikip o sekilde kaldirilabiliyor mu?

ikon olarak ana ekrana atiyor
    ilgili menuye gidiyor eski usul acip kapatiyoruz
    carpi cikiyor siliniyor

• tesekkurlerrr
  • Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Arkadaslar biraz aciklama yapsaydiniz?

ikon olarak ana ekrana atiyor
    ilgili menuye gidiyor eski usul acip kapatiyoruz
    carpi cikiyor siliniyor

Arkadaslar bence çekinmeyin yapın , deneyin, gercekten jb yapmak istemiyorsanız çok ise yarıyor , inanın sırf bu edge ve 3G nin olduğu. Ağ kısayolu için benim çok isime yaradı , diyebilirim. Paylaşmak her zaman güzeldir. Selamlar.

• ipad 2 3g denedim ama kısayol olusmadı yapan arkadaslar varsa anlatabilir mi?
  • Valla jb olmayanlar icin cok faydali bir bilgi bu. tesekkur ederim. Sbsettings'in yerini tutmasa da bu yoklukta gideri var :)
    Gonul isterdi ki IOS'un icinde sbsettings gibi bisey olsun ama Apple inatla yapmiyor. Yapmama nedenlerini cok merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.