Şimdi Ara

Artık JB olmadan SBSETTING Gibi Ayarlara Ulaşabiliyoruz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

Bu islem sonrasi bir ss atabilir misiniz merak ettim nasil bisey..

Tabiki yüklerim,aşağıda gördüğün gibi aynı sbsetting benzeri gibi kısayollar mevcut ve jb olmadanda ayarlar menüsünde kaybolmadan tüm ayarlara ulaşabilmekteyiz.selamlar...
    />

Teşekkürler. Peki ayrı bir menü sayfasında mı beliriyor yoksa ekranın bir kısmından sürükleyerek mi bu menü geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tabiki yüklerim,aşağıda gördüğün gibi aynı sbsetting benzeri gibi kısayollar mevcut ve jb olmadanda ayarlar menüsünde kaybolmadan tüm ayarlara ulaşabilmekteyiz.selamlar...
    />

Teşekkürler. Peki ayrı bir menü sayfasında mı beliriyor yoksa ekranın bir kısmından sürükleyerek mi bu menü geliyor?

Ayrı bir menü sayfasından gelmiyor,istersen ana sayfada bu ikonları yerleştirebilirsin,istersen ana sayfada bir klasör yaparak ikonlarına oradan ulaşırsın veya benim gibi ikinci sayfanı bu ikonlar için tahsis edebilirsin ve bu uzayıp gidebilir,yani bu pratik ve kullanışlı yöntem için en büyük avantajıda jb siz kullanabilmektir, sana gelen kolaylığa göre ikon yerleşimini planlayabilirsin.selamlar...

• çok teşekkürler.
  • Gelen İstekler doğrultusunda ilk mesaja yöntem yapıldıktan sonraki ekran görüntüsünü ekledim.selamlar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Ayrı bir menü sayfasından gelmiyor,istersen ana sayfada bu ikonları yerleştirebilirsin,istersen ana sayfada bir klasör yaparak ikonlarına oradan ulaşırsın veya benim gibi ikinci sayfanı bu ikonlar için tahsis edebilirsin ve bu uzayıp gidebilir,yani bu pratik ve kullanışlı yöntem için en büyük avantajıda jb siz kullanabilmektir, sana gelen kolaylığa göre ikon yerleşimini planlayabilirsin.selamlar...

Otomatik gizlenebilecek bir arayüzde kullanabilseydik süper olurdu :) direk ana ekrandaki menüde olması pek birşey değiştirmiyor benim için :) yinede teşekkürler. Denedim, yapması kolay ;)

• bende jb siz kullanma taraftarı olanlardanım ve bu wifi olayı çok süper oldu

teşekkürler
  • Home tuşuna da bir kısayol ekleyebilsek süper olurdu...

• quote:

Tüm yazdığım mesajları okusaydin böyle cevap yazmazdın. Jb yapmak veya yapmamakta herkes ozgurdur. Ancak jb tamamen zararsız değildir , birkaç mesajda bunun üstüne değindim. Ve hep dediğim gibi bu konuyu açma amacım jb yapmayan veya yapamayanlar için müthiş bir kolaylık olan bu yöntemi duyurmaktır. Anladigim kadariyla su an jb li cihazin var ama birgun jb yapmazsan bu yontem seninde isine yarayacaktir Amac farklıdır.selamlar.

Aleykum selam, yontem isime yaradi zaten,ayrica cok guzel bir paylasim oldugunu da soyledim ama ilk mesajimda dedigim gibi sanirim tekrarlamam gerekiyor : burda anti-jb propagandasi yapmanin sebebini anlayamadigimi soylemistim.. senin yaptigin galatasarayin guzel bir gol vidyosunu paylasirken fenere satasmak gibi bisey olmus.. anlamsiz yani.. bunu kabullenmeyeceginin de farkindayim burda bosuna dil dokuyorum ama jb`siz bir iphone`un ot gibi bir alet oldugunun herkes farkinda..ama bunun aksini millete kabul ettirme gibi bir caba icine girmen cok enteresan...sevgiler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: tirtom

Home tuşuna da bir kısayol ekleyebilsek süper olurdu...

Home tuşunun alternatifi şimdilik jb siz cihazlar için İOS5 ile gelen assistive touch,ben kullanıyorum ilk zamanlar alışmakta zorlandım ama şimdi elim sürekli ona gidiyor.Alışabilirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmerdal

quote:

Tüm yazdığım mesajları okusaydin böyle cevap yazmazdın. Jb yapmak veya yapmamakta herkes ozgurdur. Ancak jb tamamen zararsız değildir , birkaç mesajda bunun üstüne değindim. Ve hep dediğim gibi bu konuyu açma amacım jb yapmayan veya yapamayanlar için müthiş bir kolaylık olan bu yöntemi duyurmaktır. Anladigim kadariyla su an jb li cihazin var ama birgun jb yapmazsan bu yontem seninde isine yarayacaktir Amac farklıdır.selamlar.

Aleykum selam, yontem isime yaradi zaten,ayrica cok guzel bir paylasim oldugunu da soyledim ama ilk mesajimda dedigim gibi sanirim tekrarlamam gerekiyor : burda anti-jb propagandasi yapmanin sebebini anlayamadigimi soylemistim.. senin yaptigin galatasarayin guzel bir gol vidyosunu paylasirken fenere satasmak gibi bisey olmus.. anlamsiz yani.. bunu kabullenmeyeceginin de farkindayim burda bosuna dil dokuyorum ama jb`siz bir iphone`un ot gibi bir alet oldugunun herkes farkinda..ama bunun aksini millete kabul ettirme gibi bir caba icine girmen cok enteresan...sevgiler ;)

Boşuna dil döktüğün felan yok ,her cümleni dikkatle okudum ve sana saygım var.Sadece tercih meselesi.Jb yapanlar elbette mevcut ancak sende anlamalısınki bu telefonu jb siz kullananların sayısı daha fazla.bir propaganda da yok.beni anlıyor olman dileğiyle,selamlar...

• Süper paylaşım teşekkürler.
  • Arkadaslar ayni islemleri defalarca farkli cihazlarda danedim..ayni resimdeki gibi kisayollar olusuyor..ama bu kisayollara tiklayinca. Calismiyor..beni bos bir sayfaya yonlendiriyor..nerede hata yapiyorum ?
    Veya calistiran varmi ?
  • Teşekkür ederim 3g ve wifi açıp kapatmak çok kolay oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Arkadaslar ayni islemleri defalarca farkli cihazlarda danedim..ayni resimdeki gibi kisayollar olusuyor..ama bu kisayollara tiklayinca. Calismiyor..beni bos bir sayfaya yonlendiriyor..nerede hata yapiyorum ?
    Veya calistiran varmi ?

Cihazı bir kapat ac ve tekrar denermisin. Ben birçok arkadaşımın telefonuna yaptım sorunsuz çalışıyor. Cihazlarda jb de yoktu. Selamlar. Sonucu yazarsan sevinirim. Selamlar.
  • Gerçekten çok isime yaradi ipad uzerinden sorunsuz kullaniyorum tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkose

Teşekkür ederim 3g ve wifi açıp kapatmak çok kolay oldu.

Selamlar.
  • quote:

quote:

Arkadaslar ayni islemleri defalarca farkli cihazlarda danedim..ayni resimdeki gibi kisayollar olusuyor..ama bu kisayollara tiklayinca. Calismiyor..beni bos bir sayfaya yonlendiriyor..nerede hata yapiyorum ?
    Veya calistiran varmi ?

Cihazı bir kapat ac ve tekrar denermisin. Ben birçok arkadaşımın telefonuna yaptım sorunsuz çalışıyor. Cihazlarda jb de yoktu. Selamlar. Sonucu yazarsan sevinirim. Selamlar.

dostum akşam tekrar bakayım...uygulamadan sonramı açıp kapatayım..yoksa öncedenmi..?
    gerçi her 2 sinide uygularım..cihazlarda jb yok zaten..hem ipadde hemde iphone 3 gs de deniyorum..
    teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Veya calistiran varmi ?

dostum akşam tekrar bakayım...uygulamadan sonramı açıp kapatayım..yoksa öncedenmi..?
    gerçi her 2 sinide uygularım..cihazlarda jb yok zaten..hem ipadde hemde iphone 3 gs de deniyorum..
    teşekkürler

Bence ilk olarak bir kapat ac , ardından ilk sayfada yazdıklarımı madde madde uygula. Tabi unutmamak lazimki internetinin açık olması gerekiyor. Sonucu yazarsan sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Veya calistiran varmi ?

teşekkürler

Bence ilk olarak bir kapat ac , ardından ilk sayfada yazdıklarımı madde madde uygula. Tabi unutmamak lazimki internetinin açık olması gerekiyor. Sonucu yazarsan sevinirim.

Maalesef olmadi bende olmamasi ilginc...neyse zorlamaya gerek yok..
    Paylasim icin tesekkurler(bu arada ana ekrana ekleme islemini yukaridan yer imlerinin yanindaki butondan yapiyoruz degilmi? Cunku islemin sonnda sayfanin ortasinda cikan ikondan bu is olmuyor)

• bir süre önce ip4 kullandım 2 hafta kadar önce
    sonra bazı şeylerden bezip (iletim raporu ana ekranda ayar kısayolu olmaması vs vs ) androide geçtim
    15 gün geçti acaba tekrar ip4 alsam mı diye düşünürken bu başlığa rastladım okudum ve açıkçası üzüldüm
    android de son derece olağan ve 1 2 tuş kombinasyonu ile yapabildiğimiz bir işlemi artık yapabiliyor olmanıza seviniyorsunuz
    hemde çok değerli bir hazine bulmuş gibi
    çölde bir vahaya rastlamış gibi
    seviniyorsunuz
    emin olun düşüncem hemen değişti muhtemelen ip4 den vazgececegim
    size de aynısını tavsiye ediyorum geçin androide kurtarın kendinizi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.