Şimdi Ara

ARMA 2:Operation Arrowhead (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
1
Favori
38.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Arma 2 OA için Türk Silahlı Kuvvetleri modu yapıyoruz modu takip etmek isteyenlerhttps://www.facebook.com/groups/tmtmod gruba katılabilirler yakın zamanda modu çıkartmayı planlıyoruz. Modun kapalı beta testleri başladı.

Normal Arma 2'ye Uyumlu olursa çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

quote:

quote:

Oyundan Atma Sorununu Çözebilen Arkadaş var mı?

orjinal mi korsan mı kullanıyorsun?

orjinalini bulamadığım için korsan kullanıyordum heryere baktım şu oyunun kutulusunu türkiyede bulamadım şu mission editör de atma olayı olmasa süper olacak diğerlerini açarken atsada farketmez en çok mission editör kullanıyorum hocam bir cevabını biliyormusun

oyunun updatelerini yükle
    cd key ihtiyacı falan yok

hocam hangi updateleri yüklemem lazım o konuyu biraz açarmısın en son 1.52 yüklüydü ve yine oyundan atıyordu link verebilirmisin

http://www.armaholic.com/page.php?id=15831
    buyur buradan indir küreğe falan ihtiyaç yok
    resmi yamadır

• quote:

quote:

Arma 2 Combined Operations için Türk Silahlı Kuvvetleri modu yapıyoruz modu takip etmek isteyenlerhttps://www.facebook.com/groups/tmtmod gruba katılabilirler yakın zamanda modu çıkartmayı planlıyoruz. Modun kapalı beta testleri başladı.

Normal Arma 2'ye Uyumlu olursa çok makbule geçer

Hocam dalgınlığıma gelmiş OA yazmışım ancak combined operations gerekli yani hem arma 2 hem arma operation arrowhead gerekli 2 oyunu kurup combined operations yapılması lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyundan Atma Sorununu Çözebilen Arkadaş var mı?

orjinal mi korsan mı kullanıyorsun?

orjinalini bulamadığım için korsan kullanıyordum heryere baktım şu oyunun kutulusunu türkiyede bulamadım şu mission editör de atma olayı olmasa süper olacak diğerlerini açarken atsada farketmez en çok mission editör kullanıyorum hocam bir cevabını biliyormusun

oyunun updatelerini yükle
    cd key ihtiyacı falan yok

hocam hangi updateleri yüklemem lazım o konuyu biraz açarmısın en son 1.52 yüklüydü ve yine oyundan atıyordu link verebilirmisin

http://www.armaholic.com/page.php?id=15831
    buyur buradan indir küreğe falan ihtiyaç yok
    resmi yamadır

hocam arma oa tek başına kuruyorum sonra hiçbir patch yüklemeden direk bunu kuruyorum bu arada bu patch ile oyundan atma sorunu ortadan kalkıyor mu? sen bu şekildemi oynuyorsun?

• Şimdi benim anlamadığım o yamayı kurmak için orjinal key istemeyecek mi ? Orjinal key ile oyunu kurup update yaparsan herhangi bir oyundan atma vs sorunu olmayacak özel duurumlar haricinde.
  • quote:

Şimdi benim anlamadığım o yamayı kurmak için orjinal key istemeyecek mi ? Orjinal key ile oyunu kurup update yaparsan herhangi bir oyundan atma vs sorunu olmayacak özel duurumlar haricinde.

İstemeyecek zaten bu simülasyonun olayı multiplayer zaten adamlar o yüzden önemsemiyor. bu yamalar ile cd korumasını kaldırdılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru aynen crack yapmayınca update yapacak ve sorunsuz oynanacak multiplayer hariç.
  • quote:

Doğru aynen crack yapmayınca update yapacak ve sorunsuz oynanacak multiplayer hariç.

Şimdi ne yapayım arma 2 oa yüklü değil birazdan yükleyecem c-rack yapmadan 1.60'ı yüklersem oyundan atma sorunu çözülürmü bir söyleyin hele
  • quote:

quote:

Doğru aynen crack yapmayınca update yapacak ve sorunsuz oynanacak multiplayer hariç.

Şimdi ne yapayım arma 2 oa yüklü değil birazdan yükleyecem c-rack yapmadan 1.60'ı yüklersem oyundan atma sorunu çözülürmü bir söyleyin hele

Evet önce Arma 2 varsa Arma 2 yükle yoksa direk arma 2 OA yükle sonra updateleri yap, oyundan atmalar veya oyunda ekranın bulanık olması vs sorunları cracktan kaynaklanıyor ama şöylede bir şey var senin indirdiğin oyun sorunluysa o ayrı mesele.

• herneyse bu sorunum çözüldü arma 2 oa'yı sorunsuz şekilde oynuyorum yardım eden herkese teşekkürler
  • Beyler bu oyunu mülti oynamak için orjinal olması mı gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

Beyler bu oyunu mülti oynamak için orjinal olması mı gerekiyor ?

Evet (sorduğun soruya bak) bu oyunun multi ilacı yok olsada zaten oyunda koruma var
  • Arkadaş yıl olmuş 2012, o nasıl geri tepme animasyonudur ya? Koskoca oyunu yapabiliyorsun, hiç mi diğer oyunlardaki animasyonlara bakmıyorsun adam gibi bir geri tepme animasyonu yapmak çok mu zor? Bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum.
  • Çok fazla Project Reality oynadım. Bir oyunda yaklaşık 7-8 saat kaldığım oldu hemde gruptan hiç kimse çıkmadığı halde ancak nedense şu ARMA II'ye alışamıyorum bir türlü. Grafiğindenmidir animasyonlarındanmıdır bilmiyorum. O kadar çok gözümü yoruyor ve dikkatimi dağıtıyorki hiç olmadığım kadar kötü oynuyorum.
    Yokmu bi çaresi bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihf22

quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Oyun diğer Arma'lara göre daha iyi olsada, AI tankların tepe çıkarken yuvarlanıp devrilmesi, sonra tersken çabalayıp düzelmeleri fln koparttı beni, bu oyun yine de bir oyun, çok fazla Armaholic olmaya gerek yok, düzgün bir simulasyonu "SİMULASYON" gerçek anlamda merak eden varsa "STEEL BEAST" isimli tank simulasyonunu(oyunu) araştırabilirler. Aşağıdan anlaşıldığı üzere simulasyonlarda grafik sadece bir ayrıntıdır; önemli olan balistik modelleme, araç modellemesi-fizik modellemesi ve yapay zeka modellemesidir. Bu bağlamda bakılınca ARMA son haliyle benim için yıllar önce çıkan pek çok simulasyonun çok gerisinde.

http://esimgames.com/

http://www.steelbeasts.com/

ARMA 2 ve ARMA 2 Operation Arrowhead aslında Virtual Engine 3 oyun motoru ile yapılmış eğlence amaçlı simülasyon oyunları, yani tam anlamıyla bir simülasyon olmaktan çok bir simülasyonun pekçok özelliğini barındıran gerçekçi fizik modellemesine sahip oyunlar, oysa Bohemia Interactive firması USMC, US Army ve ingiliz ordusuna falan Real Virtuality 2 motorunu temel alan ve bu motora ve Arma daki temel oyun yapısına modifikasyonlar yapılarak hazırlanmış Virtual Battlespace 2 simülatörünü satıyor, bu simülatörün personel edition versiyonu 1500 dolar gibi uçuk bir fiyata satılıyor, yani Steel Beasts gibi Virtual Battlespace 2 de bir askeri simülasyon programı, ayrıca VBS2 ARMA oyunundaki gibi çok sayıda Bug içermiyor, ayrıca VBS2 sürekli geliştirilmeye de devam ediyo, VBS 2 için 2011 Nisan ayına kadar devam edecek olan bir geliştirme yol haritasından bahsediliyodu bir pdf dosyasında, internetten bulmuştum, VBS 2 de termal görüş, tanklar için lazer mesafe bulucular ve atış kontrol sistemleri, tanklarda kumandanın tank taretinin kontrolünü geçici olarak nişancıdan alması, askerin taşıdığı ağırlıklar, silah lazerleri, kara ve hava insansız robotları, rapor verme, araçlarda kapı ve bölüm animasyonları vs bir sürü şey var, iletişim ve rapor verme falan modellenmiş ayrıca, ancak söylendiğine göre ordular yapay zeka tarafından yönetilen askerleri kullanmaktan çok büyük çaplı multiplayer oyunlar düzenleyerek ve hatta bu oyunlarda vbs2 programına Steel Beasts gibi programları da entegre ederek büyük çaplı savaşları sanal olarak yaparak askerleri eğittiği için oyunda yapay zeka pek geliştirilmemiş ama API ler kullanılarak C++ kodlamaları ve bazı hazır yapay zeka programlarının oyuna entegre edilmesi ile falan oyun geliştirilebiliyormuş, ayrıca grafikleri de güzel; ama bu program zaten ordular için yapılmış ve personel edition olan kişisel versiyonu bile 1500 dolara satılıyor, en azından Steel Beasts uygun 125 dolar + ücretsiz kargo olarak getirtilebiliyor

hortlama gibi olucak ama , mükemmel bir yazı olmuş teşekkürler

• Grafikten çok oynaması güzel.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.