Şimdi Ara

ARMA 2:Operation Arrowhead (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
1
Favori
38.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • multisi zevkli olabilir lakin oyun çok kasıyor ilk 3 dk sını oynadım sonra oyundan attı ve resimlerdeki graafikler nere benim grafikler nere tüm ayarları fullememe rağmen cod4den bile kötü grafik verdi ve aşırı kastı anlamadım gitti
    sonra bisküviden herhalde hata verdi
  • ARMA 2 OA oyundan atma gibi sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdan yararlanabilirler daha önce birkaç sitede konu açmıştım ben arkadaşlar..

arma 2 oa çalışmayı durdurdu
  • youtube dan biraz video izledim gaza geldim.simülasyonu almamı önerir misiniz? Birde Arma II Operation Arrowhead için arma 2 yi almak şart mı yoksa 2 si beraber mi geliyor dvd de?
  • Colombo53
    İnternetten indirebilirsin combined 2si bir arada anlamına geliyor arma2 almana gerek yok,su zaman diliminde serverlerde arrow yogunlukda.
    Oyunun ilacı konusunda laz usagının calısmaları vardır,multiplayer oynamak istersen eger armedassault-turkiye.net veya turkish-mod-team.com adreslerinden swat ile iletisime gecebilirsin.sadece key istersin daha uygun fiyata gelir yani 30-40 lira yerine 10-15 liraya key alırsın.... ise once indirmek ile baslayabilirsin her cumartesi aksamı operasyon gecesidir...
  • Serverlar da yoğunluk var mı oyuncu fazla mı multiplayerda.Ben sadece multisi için almayı düşünüyorum.birde arrowhead da bulunan haritalar nasıl arma 2 deki haritalar bunda mevcut mu yoksa sadece kendine has haritalar mı var? Biraz fazla soru sordum
  • ben coop olanları oynuyorum , eleman sıkıntısı çekmedim daha
  • Bende ilk defa arma serisinden bir oyun oynayacağım sanırım o yüzden fazla bir bilgim yok.
  • Colombo53 soruların bir onceki mesajlar ile celisiyor,tanıyormuyum seni Server sıkıntısı yok,haritalarda oyle,bir cok gorev yapabilirsin hayal gucune baglı,acık kaynak yani editorden yapabilirsin.
  • sağlam bi sistem olsa ilk bunu yüklücem off ya
  • arkadaslar mesajlar baya birikmis ondan hepsini okuyamadim direk soruma geliyorum.
    arrowhead ile arma 2 nin oynanis olarak farki varmi?
    gercek hayatta nisan almanin bu oyundaki kadar zormu sizce ?bence degil
  • oynanış olarak bir farkları yok. sıfırlama diye birşey var dürbünlü silahlarda, arma2 de tek başına var mı bilmiyorum.
  • OA da İnsansız hava aracı kullanılabiliyomu ?
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

arkadaslar mesajlar baya birikmis ondan hepsini okuyamadim direk soruma geliyorum.
    arrowhead ile arma 2 nin oynanis olarak farki varmi?
    gercek hayatta nisan almanin bu oyundaki kadar zormu sizce ?bence degil

Nişan almak değil olay. Silahın balistik tepkimesi. Gerçek hayattaki ile neredeyse aynıdır. Nişan almanın ne olduğunu bilmiyorsun galiba.
    Nişan almak herzaman heryerde aynıdır. Önemli olan silahı ateşlediğin zaman sekmesi(her silaha göre değişir), yerçekiminden etkilanmesi. Bunlar oyunda neredeyse birebirdir. O yüzden askeri simülasyon sınıfında oyun.
    Ayrıca şunu yazayım oyunda sana ateş edildiği zaman adrenalinin artması, nefes alıp vermenin hızlanması bu yüzdende nişan kabiliyetinin bozulması gibi şeylerde var.
  • Hayatımda oynadığım en baba oyundu diyebilirim Arma2 için.

"Star force 21, this is razor. requesting imediate extraction, sending lz cordinates over". diye telsizten helikoptere haber veriyorsunuz, gelip sizi alıyor ve istediğiniz bir yere bırakıyor. Bu çok çok çok ve çok hoşuma gitmişti.

OA'da işler birazdaha değişik. Arma2 gibi kapsamlı değil, buglar iyice giderilmiş. Oyun daha rahat ve çalışmadan takılıyor.

Ancak sistem gereksinimleri yüksek tabiki.

Birde oyuna alışması zor. Ama alışında muhteşem bir deneyim sizi bekliyor olacak.
  • yabanci forumlardan anladigim kadariyla(emin degilim)oyun orjinal degil ise bir tur kopya korumasi varmis.oynanisi bozuk oluyomus nisan vs. gibi
  • beyler şu oyun için birkaç mod birkaç senaryo paylaşında bizde faydalanalım valla oyun öldüde ağlayanı yok
  • @muhammedda
    Aynen öyle. Oyun orjinal değilse fade koruması var ve sen ateş ettiğini vuramıyorsun. Mermi dağlara taşlara gidiyor. Orjinalde böyle birşey yok.

@husonman
    Oyunun öldüğü felan yok. Arma2 de sadece server azaldı okadar. O da Bir çok server OA ya geçti. OA da serverlar yeteri kadar fazla ve dolu. Mod derken? Mod olarak sadece klan gruplarının yaptığı silah modları vs. var. Yoksa game modlar aynı sadece görev editleyebilirsin.
  • steam dan demosunu indirip oynadımda. baya sorunlu bi oyun. yapay zeka falan yerlerde sürünüyo. napacağı hiç belli olmuyo , bazen 300 metreden indiyo bazen karşısında dikiliyorum bişi yapmıyo.
    -yamalarla bu sorunlar giderilmi.
    -kopyalarda , denildiği gibi sapıtıyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Şubat 2011; 21:34:01 >
  • o zaman orjinal alicam bu oyunu peki en ucuz nerden bulurum? arrowhead mi alsam arma 2 mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.