Şimdi Ara

ARMA 2:Operation Arrowhead (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
1
Favori
38.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arma2 almana gerek yok,sadece arrow alırsın hattahttp://www.turkish-mod-team.com veyahttp://www.tstf-clan.de,www.armedassault-turkiye.net forumlarında swat ile gorus uygun fiyata key alırsın.
    GATIRCAN
    Kopyalarda fade koruması var seni deli eder :)
    Yapay zekası ust dezeye cıkarılmıs bir gorev veya haritada sana goz actırmazlar o zamanda "Bana counter strike tarzı oyunlar lazım dersin"
    Askerligini doguda veya operasyon gecirmis biri isen; Zevk alırsın.

• ARMA II & Operation Arrowhead Satışı için..detaylar..

http://www.turkish-mod-team.com/index.php?topic=71.msg160#msg160
  • sağlam oyuna benziyor denemek lazım aslında.
  • peki orjinal aldim diyelim ayni oyunu arkadaslarin bilgisayarina kurup lan uzerinden coop mod oynayabilirmiyiz yoksa her makina icin mi alinmasi lazim oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

peki orjinal aldim diyelim ayni oyunu arkadaslarin bilgisayarina kurup lan uzerinden coop mod oynayabilirmiyiz yoksa her makina icin mi alinmasi lazim oyunun?

Hocam sen hiç oyun oynamadın mı gözünü seveyim.
  • ilk defa boyle bir kopya korumasi goruyorum.
  • muhammedda
    Arma2 resmi sitesinde 1.00-107 yani 1.07 guncelleme var bu yeni versiyonda fade koruması kaldırıldı.
    internet uzerinden multiplayer icin sadece koruma var su an...

Ayrıca turkish-mod-team'ın yapmıs oldugu yeni kamuflajlar hazırlandı
    Acıklama;
    Yeni Tip Dijital Kamuflajlar ARMA camiasında henuz kimsenin yapamadıgını yaptık. Yeni Tip Dijital Kamuflajlar'ın patternini çıkardık..
    Referans Resimler.

ARMA 2:Operation Arrowhead

Not: Armedassault yani arma 1 icin degil,arma2 icin yapılmıstır.

• elinize sağlık, indirelim oynayalım. online olarak bizim Türk serverlerine denk gelemiyorum bir türlü, coop server var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

elinize sağlık, **** oynayalım. online olarak bizim Türk serverlerine denk gelemiyorum bir türlü, coop server var mı?

Var
  • Arkadaşlar göreve başlayacağım sırada No entry 'bin\config.bin/CfgVoiceTypes/Male01.alternative' hatasını alıyorum. Oyunda kimsenin sesi çıkmıyor. Komut veriyorum konuşmuyor. Mesela injured diyorum. Medic dibimde ama yardım etmiyor. Lütfen yardımcı olun. ACE MOD'u yükledikten sonra oldu.
  • freesi çıkıyormuş güzel mi ?
  • Süper bir oyun olmuş. Tek beğenmediğim özellik sabit dururken cross gözükmesi.
  • yaa oynu yükledim ama bu sistemde bile kasıyor nedeni nedir acaba
  • arkadaşlar, online oynamak isteyenler bizimle birlikte oynayabilir. oyuncu sıkıntısı çekiyoruz. arma simulasyon tarzı olduğu için pek kimse oynamıyor hele online olarak.

oynamak isteyen arkadaşlar için teamspeak 3 adresimiz: 46.4.57.143

cumartesi günleri ve hafta içi bazı günler toplanıyoruz. kendi sunucumuzda kendi aramızda oynuyoruz. bazen eğitim yapıyoruz. gündüz herkes çalıştığı için kimse olmuyor genelde.

sunucuya girmek istersenizde filter kısmında host bölümü var, oraya tstf yazın bizim sunucular listelenir. oradan girebilirsiniz. ama daha öncesinde teamspeak sunucumuza girerseniz daha iyi anlaşırız.
  • oyuncu sıkıntısı çekiyorsunuz ama oyun satın almak istediğim şahıs iplemiyor bile (o kendini bilir)
  • şu an itibariyle oyunu steam dan indiriyorum
    oyunun ve steam ın ciddi acemisiyim
    yardımlarınız kabul edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

oyuncu sıkıntısı çekiyorsunuz ama oyun satın almak istediğim şahıs iplemiyor bile (o kendini bilir)

ozaman ismini özelden yazmanı rica ediyorum. eğer bizim elemanlardan biriyse sebebi sorulur vs. başka türk arma klanları da var.

biz arrowhead'i akşamları oynuyoruz. msn adresinizi pm atarsanız ekleyeyim size teamspeak üzerinden yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 12 Ağustos 2011; 14:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

oyuncu sıkıntısı çekiyorsunuz ama oyun satın almak istediğim şahıs iplemiyor bile (o kendini bilir)

Bana nerden ve nasil ulaştıgınızı merak ediyorum? .. aşagıdaki linkten ulaşanlara satıldı 20 adet.
    http://www.turkish-mod-team.com/index.php?topic=71.0

2 adet DVD box şu itibariyle kalmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

elinize sağlık, indirelim oynayalım. online olarak bizim Türk serverlerine denk gelemiyorum bir türlü, coop server var mı?

@GUERRA Kayıplardasın ? :) Sfr de öyle...
    Kendi yaptığımız Kırmızı şehir zagrabad yolu görevinden bir kesit.
    http://www.youtube.com/watch?v=JNpuZ7x94gM
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.