Şimdi Ara

ARMA 2:Operation Arrowhead (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
1
Favori
38.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,54 cr...ak bulabılen varmı?yabancı azı sıtelerde yayınlanmıs sanırım ama uyelık ıstıyo
  • bende oyunu alayım diyorum ama birkaç yerde görevler çok zor türke yama olmadan oynayamıyoruz falan diyolar ben orta seviye ingilizce biliyorum sizce oyunu oynamaya ve görevleri anlamaya yeter mi?
  • Arkadaşlar bu oyun tek başına kuruluyormu? yoksa arma 2 mi gerekiyor?
  • tek başına kuruluyor oyun

ben oyunu kurdum da patch yapmaya gerek var mı(yani birçeok bugu7 falan kaldırıyomu yoksa çok önemli değil mi)
  • ee oynayanlar içi oyun nasıl zahmete değer mi
  • Beyler oyuna giremiyorum hep hata raporu veriyor mesela giriyorum oyuna ancak 5 dakka 2 dakka sonra hata veriyor en fazla 5 dakika oynayabildim sorun nedir bilen var mı formatta attım.
  • 1.54 versiyonu oynayabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Oyun diğer Arma'lara göre daha iyi olsada, AI tankların tepe çıkarken yuvarlanıp devrilmesi, sonra tersken çabalayıp düzelmeleri fln koparttı beni, bu oyun yine de bir oyun, çok fazla Armaholic olmaya gerek yok, düzgün bir simulasyonu "SİMULASYON" gerçek anlamda merak eden varsa "STEEL BEAST" isimli tank simulasyonunu(oyunu) araştırabilirler. Aşağıdan anlaşıldığı üzere simulasyonlarda grafik sadece bir ayrıntıdır; önemli olan balistik modelleme, araç modellemesi-fizik modellemesi ve yapay zeka modellemesidir. Bu bağlamda bakılınca ARMA son haliyle benim için yıllar önce çıkan pek çok simulasyonun çok gerisinde.

http://esimgames.com/

http://www.steelbeasts.com/

ARMA 2 ve ARMA 2 Operation Arrowhead aslında Virtual Engine 3 oyun motoru ile yapılmış eğlence amaçlı simülasyon oyunları, yani tam anlamıyla bir simülasyon olmaktan çok bir simülasyonun pekçok özelliğini barındıran gerçekçi fizik modellemesine sahip oyunlar, oysa Bohemia Interactive firması USMC, US Army ve ingiliz ordusuna falan Real Virtuality 2 motorunu temel alan ve bu motora ve Arma daki temel oyun yapısına modifikasyonlar yapılarak hazırlanmış Virtual Battlespace 2 simülatörünü satıyor, bu simülatörün personel edition versiyonu 1500 dolar gibi uçuk bir fiyata satılıyor, yani Steel Beasts gibi Virtual Battlespace 2 de bir askeri simülasyon programı, ayrıca VBS2 ARMA oyunundaki gibi çok sayıda Bug içermiyor, ayrıca VBS2 sürekli geliştirilmeye de devam ediyo, VBS 2 için 2011 Nisan ayına kadar devam edecek olan bir geliştirme yol haritasından bahsediliyodu bir pdf dosyasında, internetten bulmuştum, VBS 2 de termal görüş, tanklar için lazer mesafe bulucular ve atış kontrol sistemleri, tanklarda kumandanın tank taretinin kontrolünü geçici olarak nişancıdan alması, askerin taşıdığı ağırlıklar, silah lazerleri, kara ve hava insansız robotları, rapor verme, araçlarda kapı ve bölüm animasyonları vs bir sürü şey var, iletişim ve rapor verme falan modellenmiş ayrıca, ancak söylendiğine göre ordular yapay zeka tarafından yönetilen askerleri kullanmaktan çok büyük çaplı multiplayer oyunlar düzenleyerek ve hatta bu oyunlarda vbs2 programına Steel Beasts gibi programları da entegre ederek büyük çaplı savaşları sanal olarak yaparak askerleri eğittiği için oyunda yapay zeka pek geliştirilmemiş ama API ler kullanılarak C++ kodlamaları ve bazı hazır yapay zeka programlarının oyuna entegre edilmesi ile falan oyun geliştirilebiliyormuş, ayrıca grafikleri de güzel; ama bu program zaten ordular için yapılmış ve personel edition olan kişisel versiyonu bile 1500 dolara satılıyor, en azından Steel Beasts uygun 125 dolar + ücretsiz kargo olarak getirtilebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihf22 -- 14 Ekim 2010; 2:52:19 >

• Senaryo modu' nda hata raporu alıyorum.

1.52 patch kurulu
    başka hata alan var mı ? Xp de de oluyor Win 7 de de
  • Bu oyunun senaryo modunda hata ile karşılaşmayan görmedim..... Oldukça sorunlu sadece MP için yapılmış sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfrr

Turk modu yolda; AATR MOD

Ayrıca multiplayer takılmak isteyen arkadaslar icin turkiye'ye orjinal serial getirtiliyor,fiyat farkı dvd fiyatının yarısına geliyor.

Burdan istetebilirsiniz
    Face'den calısmaları burdan takip edebilirsiniz....

harbiden güzel olmuş hocam bu modu sadece Arma 2 ile mi çalıştırabiliyoruz, Operation Arrowhead ile birlikte çalışır mı? Bir de mod sitesinin linki kırık sanırım tıklıyorum açılmıyor, modu nereden indirebiliriz, nasıl kurarız?

• yav arkadaşlar bikaç versiyounu indirip ©Ŕä©k yaptım.oyuna giriyor ama grafikler berbat . heryer sadece kahverengi görünüyor.sanıtım bug ayağı bu . sahte oyunlara karşı alınan önlem galiba . bunun bi çözümü var mı? PMden halletsek gidipte 100milyon veremicem kimse kusura bakmasın.20tl yapsınlar alalım orjinalini. ne o öyle 100TL? 4gün çalışıyoz o paraya be
  • arkadaşlar bu oyunun tr yama çalışması var mı???
  • Selamlar Mod. henuz yapım aşmasında , 2-3 kişiyle ağır gidiyor..
    Mod Operation Arrowhead'de çalışıcak ki zaten görüntüler ordan.. 2 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz.. İSAF ve polis özel harekat birimlerinide modun bitiminden sonra ekleyceğiz.. refarans bulmakta sıkıntı çekiyoruz..özelikle yeni tip kamuflajlarda. yardımcı olamak isteyen arkadaşlarımızı sitemize bekleriz.
    site açılmıyor diyen arkadaşlarımız gördüm site henuz yeni DNS serverlarında sıkıntı yasadık 1 haftadır online durumdadır..
    http://www.turkish-mod-team.com/index.php
     ARMA 2:Operation Arrowhead

Mavi bere komando.

S.A.T komando.

Bordo Bereliler/Özel Kuvvetler modelinde kalsik komando bereleri yerine ,Özel Kuvvetler'in kullandıgı ingiliz paraşüt birminin beresi modellendi.

http://www.turkish-mod-team.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmAkolich -- 23 Ekim 2010; 22:14:16 >

• semihf22
    Arma2 ve Arrowhead'dayani herikisinde kullanacabileceksin
    Adres:http://www.turkish-mod-team.com/index.php
    ArmAkolich gelismeleri bildirecektir...

damonbounce

Oyunun video ayarlarında bazı goruntu ozelliklerini dusurebilirsin ayrıca sistemin kaldırıyor olması gerek,dusuk sistemlerin goruntu kalitesi dusuk olabiliyor,sistemin normal ise dedigin gibi bu sorunlara ilac'da sebebiyet verebiliyor.Uygun fiyata serial istersen ArmAkolich arkadasımıza mesaj gonderebilirsin sana yardımcı olacagına eminim.(serial var ise)

burak74,*Furious*
    seneryo modunda hata alanlar 1.54 beta patchi deneyebilirmisiniz sanırım sorunu cozecektir...

Guerra

1.54 betapatch ile oynayabilirsin...

• 1.54 için halen çalışan bir c.rack bulabilmiş değilim :S
    daemon tools 4.36 da deneme süresi bittiği için çalışmaz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

1.54 için halen çalışan bir c.rack bulabilmiş değilim :S
    daemon tools 4.36 da deneme süresi bittiği için çalışmaz oldu.

Sen söyleme bari :) Beta yamayı kur masa üstüne kısa yol gönder ordan gir..OA ya..
    (SWAT.TR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmAkolich -- 23 Ekim 2010; 23:20:51 >
  • sfr, Mehmet sağolun çalıştı :) daemonla uğraşmaktan kurtuldum
    securomu kaldırmışlar mı bu yama da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

sfr, Mehmet sağolun çalıştı :) daemonla uğraşmaktan kurtuldum
    securomu kaldırmışlar mı bu yama da?

Beta yamalarda securom olmaz zaten :) ilerki 1.55 yada 1.60 yamasında tamamen kalkabilir dvd koruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmAkolich -- 24 Ekim 2010; 0:45:26 >
  • Arrow head için key satışı başlamıştır.
    http://www.turkish-mod-team.com/index.php?topic=30.0
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.