Güzel bir simulasyon oyunu olmuş, multiplayer daha zevkli oluyor ama . Hafif buglar var ama düzelecektir
Beyler birisi özelden banada atar mı benimki rusça çıktıda.Birde tam istediğim gibi kurak topraklarda geçiyor çölde.
Çok buglıymış oyun söyleyeyim. Oyun oynayacam diye sinirlerinizi oynatmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Çok buglıymış oyun söyleyeyim. Oyun oynayacam diye sinirlerinizi oynatmayın
Bug olayına sinir oluyorum.Bu yorumdan sonra listeden remove and delete to..ent data
adam vurmak çok zorlaşmış sebebini anlayamadım.mesafesini vs çok iyi ayarlamama rağmen, bir çok atışım karavana, aynı yere hedef almama rağmen bir kaç atışımdan sonra ölüyor.yapay zeka hala kötü.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote:
Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR
Gene o renksiz kütük gibi arma atmosferi var oyunda.Şahsen hiç beğemiyorum şu armayı başından beri
Oyun değil simulasyon. Renk istiyorsan mario öneririm. nintendo versiyonu emulatörle falan çalışıyordu sanırım rengarenk.
Arma'nın neresi simülasyon ya.Kütük gibi oynayış.Görüntülerin hak etmediği sistem isteyişi.Renksiz atmosfer.Çık arada gerçek dünyayı gör.En çorak yerlerde bile güneşin o güzel parıltısı ve rengi vardır.Evet mario yıllarca oynadım gayette renkli bir oyundur.Arma gibi 2010 senesinde çıkmış bir oyuna yılların mario sunu örnek vermende çok bilgili olduğunu gösteriyor !!!!!!.Hiç olmazsa cod filan deseydin.Armada ne ses ne var görüntü var.Adamlar doğru düzgün koşamıyo bile.Arma nın sadece türk modunu sevmiştim oda mod olduğu için çoğu şey düzeltilmişti.Burda ahkam kesmeyin lütfen
Oyun gerçekten renksiz arma 2 güzel ve renkli idi.Ama onundışında gerçekten süper olmuş bu sefer ben şahsen bug görmedim şimdilik görevleri gerçekten canlı tank helikopter vs... gibi gidiyor arma 2 deki o sıkıcı görevler gitmiş.
quote:
quote:
quote:
Gene o renksiz kütük gibi arma atmosferi var oyunda.Şahsen hiç beğemiyorum şu armayı başından beri
Oyun değil simulasyon. Renk istiyorsan mario öneririm. nintendo versiyonu emulatörle falan çalışıyordu sanırım rengarenk.
Arma'nın neresi simülasyon ya.Kütük gibi oynayış.Görüntülerin hak etmediği sistem isteyişi.Renksiz atmosfer.Çık arada gerçek dünyayı gör.En çorak yerlerde bile güneşin o güzel parıltısı ve rengi vardır.Evet mario yıllarca oynadım gayette renkli bir oyundur.Arma gibi 2010 senesinde çıkmış bir oyuna yılların mario sunu örnek vermende çok bilgili olduğunu gösteriyor !!!!!!.Hiç olmazsa cod filan deseydin.Armada ne ses ne var görüntü var.Adamlar doğru düzgün koşamıyo bile.Arma nın sadece türk modunu sevmiştim oda mod olduğu için çoğu şey düzeltilmişti.Burda ahkam kesmeyin lütfen
Arma'ya da simulasyon demiyorsan ben de sana birşey diyemem. Bohemia Interactives yani geliştiricisi Amerikan ordusu için askeri simulasyon üreten bir firma aynı zamanda. Bir de şu renkli-renksiz olayına takıldım ben; oyunu henüz oynamadım ama videolardan anladığım kadarıyla oyunun renk tonlamaları ve renk paleti gayet gerçekçi görünüyor. Özellikle çöl arazide geçen görevleri seyrettiğimde bence oldukça yeterli duruyor. Herhalde BC2 gibi birşey bekleniyordu.
renksiz olması oyunn çölde gectiği için olabılırmı acaba...grafık olarak son derece tatmın edıcı..bu oyunu diğer oyunlarla karıstırmamak lazımm,,bazen 1 kişiyi öldurmek ıcın bıle taktık yapmalısınız..diğer oyunlar gibi ( call of,medal of honor vs..) kalabalıgın ıcıne dalıp zıplaya zıplaya ilerleyemezsınız..bu oyunun simülasyonmku değilmi tartısmaları da cok gulunc,,oyun simülasyonun ağa babası...hherkes tarafından begenılmemesı gayet normmal ama oyunlarda gercekcılık arayannlar için 10 numara bır oyun
3. bölümde kaldım convoydan uzaklaşıyomuşz gelmiyoki acpler arkamda once laf diyorum negative sonra görev iptal
quote:
Orijinalden alıntı: *GloaToVeR*
3. bölümde kaldım convoydan uzaklaşıyomuşz gelmiyoki acpler arkamda once laf diyorum negative sonra görev iptal
aynısını bende yaşadım. tank mank zaten sevmem.direk saçma salak bi göreve geçti.tank mermiside bitti zaten, koca topları piyadelere mi göndereyim.
quote:
quote:
quote:
Bunu başka yerde deme iki tane fareyi mımçıka yapıp dalarlar.