Şimdi Ara

ARMA 2:Operation Arrowhead (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
1
Favori
38.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoşuma gidicek gibi indirmeye başladık bi yarım saate oynuyo olurum çok merak ettim oyunu
  • yahu bu scud son görevmiş ne çabuk bitti ?
  • Yapay zeka konusunda aerospace haklı, arma 2'nin yapay zekası pek iyi değil maalesef. tank olayında da haklı, kaplumbağa gibi kendini düzeltiyor tanklar.

bunları gözardı etmek lazım artık.
  • Arkadaşlar haklısınız ARMA II Arrowhead iyi fakat siz orijinal Operation Flashpoint oyununu oynadınız mı? Ben oynadım hem de çok yani 2001 yıllarında, ben ARMA II ile Operation Flashpoint arasında POLİGON SAYISI, EFEKT, kısacası grafik olayını geçersek pek bir fark göremiyorum. Demek istediğim 2001 yılı nerede 2010 nerede? yapmayın lütfen tek demek istediğim olması gerekenin çok ama çok gerisinde bence.(Balistik olayına lafım yok haklısınız)

http://www.gamespot.com/pc/action/operationflashpointcwc/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review

Flashpoint'i hatırlıyalım tam 9 sene önce, şimdi 9 yaşında olan bu çocuk bence fazla gelişme kaydedemedi. Onun dışında piyasa tektir birşey diyemem

• Aerospace
    Yorum ve dusuncelerin gercekten ilginc,operation flashpoint'ti zamanında keyif alarak oynadım arada buyuk farklar oldugu kanısındayım.Oa,flashpointe gore daha ileridedir bu gorunen bir gercekdir,sizin bekletnilerinizi tam olarak karsılamayabilir lakin zaman ile gelisen bir oyun dunyasında hic bir sey birden olmuyor.
    Arma2 ile multiplayerde takım halinde calısma yapın,arada farklar goreceksiniz...

Dante
    Yapay zekanın seviyesi arttırılıyor bu arttırılma gerceklerstigi zaman bir sehri almayı bırak,sehrin icerisine bile giremessin,biz bazı degisiklikler yaparak ve ace mod yukleyerek kendimizi dısarıdan gorme,haritadan gorme,mesafe gorme vb. olaylarını kapatıyoruz.
    Takım halinde yapılan operasyonda,kanascı iseniz sadece kanas kullanabilirsiniz heli kullanamaz,cephanelikten bazuka alamassınız cunku her askerin gorevi ve silahı bellidir birbirleri ile surekli iletisim halinde olmalıdırlar.
    Oyun icerisindeki gorevler ile multi serverlerindeki gorevler arasında fark vardır...

• Multi üzerinden yapılan mücadele konusunda iyi bir oyun size bu konuda katılıyorum, bu oyunda gerçekten çok yoğun anlar, gerçekçi bir savaş atmosferi yaşanabilir; yıllardır insanlar bu şekilde oynuyor zaten. Fakat single player ve ai zayıf, artık bilmem kaç tane arma çıktı, zırhlı araç tepeyi çıkamayıp devriliyorsa, sonra yerde debelenip tekrar düzeliyorsa olmaz ama; 9 sene diyorum ya . Bunlar basit program hataları, oyunda bu tarz bugların halen devam ettiğini görmek üzücü. Sonuçta benim gelmek istediğim nokta basitti, oyuna ilk FP üzerine 1000 tane yeni silah, araç vs., 100 kat daha fazla poligon vs bir sürü şey eklenmiş olabilir, ama bu ufak hatalar olmasaydı keşke

• http://www.youtube.com/watch?v=ZVTlWR8kp5Y arkadaşlar burada gerekli ayarlamalar var bu videoda var tunnglede buluşuruz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husonman

http://www.youtube.com/watch?v=ZVTlWR8kp5Y arkadaşlar burada gerekli ayarlamalar var bu videoda var tunnglede buluşuruz ...

videodaki yöntemler ile multiplayer oymamayı başardom ama multide ne yapacagımı anlayamadım ki?dev gibi harita ,haritada nereye gideceğimi bulamadım.ne yapacağımı anlayamadım.gerçekten profesyoneller için.daha nereye gideceğimi bulmama lazım!
  • 1.52 patchinin ilaçlı halide oyundan atıyo ya =/ adam gibi oynayamadım şu oyunu =(
  • arkadaşlar oyunun kaçıncı silip yükleyişim c ye yükledim d ye yükledim farklı crack bulmaya çalıştım olmadı nolur yardım edin oyundan atıp atıp duruyor.zaten antivirüs varken oyunu hiç açmıyor.onun için antivirüsü bile sildim yine olmuyor campingte ve scenairosta atıyor traning görevlerini yaptım hiçatmadı yardım edin bunun bi yolu olmalı.
  • beyler şu helikopteri nasıl havalandırıyoz bir türlü beceremedim nasıl yapıyoz mi yardım edinnn
  • q tuşuna basılı tutarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyerfare

arkadaşlar oyunun kaçıncı silip yükleyişim c ye yükledim d ye yükledim farklı crack bulmaya çalıştım olmadı nolur yardım edin oyundan atıp atıp duruyor.zaten antivirüs varken oyunu hiç açmıyor.onun için antivirüsü bile sildim yine olmuyor campingte ve scenairosta atıyor traning görevlerini yaptım hiçatmadı yardım edin bunun bi yolu olmalı.

o sorun bende de vardı oyunun simgesine sağ tıkla özellikler uyumluk ayrını xp yap altttaki ayrlarıda 256 renk ve 640x480 çöznürlükte çalstır de giriyo öyle

GUERRA
    eyvallahh çok saol
  • Turk modu yolda; AATR MOD

Gelismeler video ve fotograflar burda

Ayrıca multiplayer takılmak isteyen arkadaslar icin turkiye'ye orjinal serial getirtiliyor,fiyat farkı dvd fiyatının yarısına geliyor.

Burdan istetebilirsiniz
    Face'den calısmaları burdan takip edebilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfrr -- 2 Ağustos 2010; 3:45:26 >

• on numara olmuş elinize sağlık.
  • Guzel bir video daha
  • Mod süper olmuş ya.Valla oyunu orjinal alıp bu modla multiplayer oynamak lazım.
  • armed assault türkiye sitesinden cd key satış organizasyonu yapılıyor. almak isteyenler listeye adını yazdırsın.
  • Bu oyunu indirdim ama ne yazık ki adam gibi oynayamadım, 1.52 patch ve crack yaptım yine de oyundan atıyo ne hikmetse, oynayanlar nasıl başardı anlamadım.Bilen varsa yardımcı olsun lütfen..
  • Oyun çok gerçekçi duruyor en kısa zamanda yükleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.