Bildirim
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
lütfen yardım eder misiniz _____________________________ -
ön ödemeli kartlar işini görür veya kart ücreti olmayan düşük limitli kartlar işini görecektir
veya sanal kart kullanırsın limitini sen belirlersin. bu daha risksiz bir durum.
ininal ile paypalnakit de kullanabilirsin bunlarda aylık 1 TL ücret kesiyor kart ücreti de 5 TL.
yüklediğin kadar kullanabiliyorsun faiz gelme ihtimali yok
ama yaşın 18 i geçtiği için başka alternatifler bulunuyor.
kuveyttürk hesabı açıp nakit plus kullanabilirsin
veya enpara.com hesabı açıp encard da kullanabilirsin
bunlarda hesaba ne kadar para yüklersen limitin de o kadar olur
ayrıca hesap işletim ücreti gibi saçmalıklar olmaz._____________________________ Computer Engineer for twenty-one years [ 2004-2025] [ Investor { Stock / hedge-fund / estate / off-shore / International / start-up / crypto investor }]
* Donanim Haber Forumda 22. Yıl - [2003 ... 2025]* MS-DOSta dir-cd dir ... komutlarıyla işlem yapmaya başlayalı 34. Yıl :))) [1991 ... 2025]
* HP Pavilion + Dell Latitude + AvertHybridVolar HX + 3G VINN + Turkcell Superonline Superbox + Oppo Reno + 25++ yıllık Turkcell (Platinium Black + ) + Honda Jazz + Fiat kullanıcısı. -
teşekkür ederim ilgin için bakıyorum söylediklerine _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler