Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım var :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kafama çok takılan birşeyi sizleri sormak istiyorum şimdi bir arkadaşım var kız arkadaşının en yakın arkadaşına aşığım :( Fakat kız başka bir çocukla konuşuyor gibi çıkmıyorlar ama gün boyunca sürekli mesajlaştılar vs.. Arkadaşıma sordum herşeyi zamana bırak dedi zamanla olcağı varsa olur dedi bugun 4 ümüz birlikteydik. Eskişehirde elimden geldiğince samimi ve sempatik olmaya çalıştım. Yaptığım 3-4 espriyede güldü hoşuna gitmiş olmalı. Şimdi kafama takılan bu işin peşini bıraksammı yoksa az da olan şansımı zorlasammı ? Konuyu okuyup yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• kızların her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışma derim sen yine düz devam et ama umutsuz da davranma hatta biraz daha ağırdan al kızın zaten sende gözü varsa sen ona gitmeden kız sana gelecektir emin olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 26 Haziran 2009; 3:43:12 >

Orjinalden alıntı: Voldroy5

kızların her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışma derim sen yine düz devam et ama umutsuz da davranma hatta biraz daha ağırdan al kızın zaten sende gözü varsa sen ona gitmeden kız sana gelecektir emin olabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

kız arkadaşım derken sevgilinmi yoksa kankanmı ?eğer sevgilinse bu yaptığın puştluk .

kardeş iyi okumamışsın galiba konuyu arkadaşımın kız arkadaşının arkadaşı arkadaşım erkek onun kız arkadaşının kız arkadaşı anlayacağın.

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Kıza ilgi duyduğunu belli et ağırdan, o da ilgi duyuyorsa samimiyetiniz artacaktır.Ama ilgi duymadığı halde de samimiyetiniz artabilir dikkat.

Zaten ufaktan anladı gibi fakat kafama takılan konuştuğu diğer çocuk arkadaşım aralarında birşey yoktur diyor ama.. kafam karışık kızada çok aşığım
    Daha Fazla Göster
  • aynen ilgi duydugunu belli et ama kendini daha sonra biraz geri çek farketsin bişilere bozuldugunu
    Oyuncaklarım; Canon EOS 5D MII,EOS 1D MIV,Samsung Galaxy Note II,Apple Macbook Pro 15",iPod Shuffle,iPhone 4,Xbox 360, - Opel Astra HB 2012 1.6
  • puff kaybedicein hiçbişi yok. dünkü bi arkadaş vardı seraphinemi ney bak onn durum kızla hep gözgöze geliodu aynı okul aynı sınıf falan senn böle bi dezavantajın yok. istemezseki istemicek boşver 2 milyar kız var dünyada

sana söyliyim eğer bir kıza daha çıkmadan vs ona aşık olduğunu en ufak belli edersen ya seni üzebilecek şekilde seni bırakır,yada kapısında köpek yapar
    sakın belli etme benim sevgilim ile sorunlarım vardı sürekli kapısında köpek olmuşum sonradan farkettim sonra ondan soğuk davrandım ve şimdi o benim kapımda köpek oldu

Mantıklı hocam malum 4 s kuralı (: Ama.. bilemiyorum hepte put gibi kalırsam bu sefer kız ona karşı ilgi duyduğumu düşünmez konuştuğu çocukla araları dahada ileri gider diye korkuyorum :S

• quote:

Orjinalden alıntı: micromaster34

quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

kız arkadaşım derken sevgilinmi yoksa kankanmı ?eğer sevgilinse bu yaptığın puştluk .

kardeş iyi okumamışsın galiba konuyu arkadaşımın kız arkadaşının arkadaşı arkadaşım erkek onun kız arkadaşının kız arkadaşı anlayacağın.

güzel cümle tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis_Majoris_Vy -- 26 Haziran 2009; 3:38:34 >

Orjinalden alıntı: micromaster34

quote:

sana söyliyim eğer bir kıza daha çıkmadan vs ona aşık olduğunu en ufak belli edersen ya seni üzebilecek şekilde seni bırakır,yada kapısında köpek yapar
    sakın belli etme benim sevgilim ile sorunlarım vardı sürekli kapısında köpek olmuşum sonradan farkettim sonra ondan soğuk davrandım ve şimdi o benim kapımda köpek oldu

Mantıklı hocam malum 4 s kuralı (: Ama.. bilemiyorum hepte put gibi kalırsam bu sefer kız ona karşı ilgi duyduğumu düşünmez konuştuğu çocukla araları dahada ileri gider diye korkuyorum :S

daha önceki yorumu okumadın sanırım ilgili olduğunu belli et ama aşık olduğunu asla...
    ilgi duydunu belli ettikten sonra da arana belli bir mesafe koy üstelerse tamamdır kız senin ama daha rahat davranıyorsa naz yapıyor demektir hiç bir şey yapma yine mi haber alamadın...kızın sende zaten gözü yokmuş üzgünüm...
    ama hemen umutsuzluğa kapılmaz esprilerine falan güldü ise zaten aranızda bir şey olmuştur ama bu arkadaşlık mı aşk mı bilemem...

• daha önceki yorumu okumadın sanırım ilgili olduğunu belli et ama aşık olduğunu asla...
    ilgi duydunu belli ettikten sonra da arana belli bir mesafe koy üstelerse tamamdır kız senin ama daha rahat davranıyorsa naz yapıyor demektir hiç bir şey yapma yine mi haber alamadın...kızın sende zaten gözü yokmuş üzgünüm...
    ama hemen umutsuzluğa kapılmaz esprilerine falan güldü ise zaten aranızda bir şey olmuştur ama bu arkadaşlık mı aşk mı bilemem...

zaten az çok belli ediyorum ilgili oldugumu fakat arkadaşcamı davranıyo yoksa başka birşeymi var çözemedim istanbula dönerken bu akşam vedalaşma bağbında öptü senide yorduk felan dedim benim için zevkti dedi..

• dediğim gibi kızların hareketlerinden bir takım anlamlar çıkarma...
    sen kendini hazırlamaya bak derim
    tel numarası falan varsa sık sık görüş
    zaten sana sorduğu sorulardan vs anlayabilirsin bunu kolayca...

dediğim gibi kızların hareketlerinden bir takım anlamlar çıkarma...
    sen kendini hazırlamaya bak derim
    tel numarası falan varsa sık sık görüş
    zaten sana sorduğu sorulardan vs anlayabilirsin bunu kolayca...

Teşekkürler hocam yorumlarınız için gelişmeleri ilerleyen günlerde gene bu topicden vericem :(
  • hacı bi kere kız ondan hoşlanıyosa senin hiç şansın yok. O eleman kıza yüz vermezse anca o zaman şansın açılır. Ya da aslında kız ondan hoşlanmıyosa pek. Senin yapacağın pusuda beklemek. Kıza ilgini belli et ufaktan ama ona muhtaç olduğunu veya aşık olduğunu belli etme. Hadi hayırlı traşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 26 Haziran 2009; 4:07:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

hacı bi kere kız ondan hoşlanıyosa senin hiç şansın yok. O eleman kıza yüz vermezse anca o zaman şansın açılır. Ya da aslında kız ondan hoşlanmıyosa pek. Senin yapacağın pusuda beklemek. Kıza ilgini belli et ufaktan ama ona muhtaç olduğunu veya aşık olduğunu belli etme. Hadi hayırlı traşlar

Önerin için sağol dostum, kız ondan hoşlanıyosa senin hiç şansın yok. bundan emin değilim işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 26 Haziran 2009; 4:13:19 >

• Bende yardımınıza ıhtıyacım var dıyınce onemlı bır konu sanmıstım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.