Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var?Hangi TELEFON!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• telefonda hangi özelliğe yada özelliklere önem verdiği söylersen sana daha iyi yardımcı olabiliriz. birbirinden farklı alanların telefonları var seçeneklerde..
  • Bende 5700 Var. Güzel bir telefon .. S60 ++ Xpress Music ++ Altı Dönüo :D++ Kamera İyi Sayılmaz Ama Kötü De Değil Diye Düşünüyorum.. Bu arada alacaksan 5710 mu 5700 black midir nedir simsiyah olan varya daha bi şekil duruyor onada bak oda telefon:D
    Diğerleri Hakkında Yorum yapamıycam.

..not much time.. hear my call.. please get through.. im here..
  • bu başlığı cep telefonu tavsiyeleri bolumune açmalıydın !!! tek_korsan hocam sen ilk olarak cvplıyorsun msjları senden beklerdim uyarıyı
    Oneplus 5T 128 GB | Oneplus 3 64 GB | BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition | Oneplus One SandStone Black 64 Gb Minolta XG-M 35mm SLR | Minolta MD 50mm f/1.7 | Sun 80-200mm f/4.5 Macro Vivitar 28mm f/2.8 MC Close Focus Wide Angle | Ozcek II Auto MC 135mm f/2.8
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

bu başlığı cep telefonu tavsiyeleri bolumune açmalıydın !!! tek_korsan hocam sen ilk olarak cvplıyorsun msjları senden beklerdim uyarıyı

yok zaten birazdan konu uçar oraya

5700 bencede güzel ama o altı dönme mekanizmasında sorun çıkıyor mu?
    Kullanışlımı?
    kulaklık girişi ne?
    müzik sesi n91 e oranla nasıl?

pardon ya öyle bir bölümün varlığından haberim yoktu şimdi oraya açarım kusura bakmayın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLeKS -- 27 Mart 2008; 22:38:51 >

soruna gelince tek_korsan hocamında dediği gbi hangi ozellikler senin için en onemli.sıralarsan sna yardımcı oluruz
    Oneplus 5T 128 GB | Oneplus 3 64 GB | BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition | Oneplus One SandStone Black 64 Gb Minolta XG-M 35mm SLR | Minolta MD 50mm f/1.7 | Sun 80-200mm f/4.5 Macro Vivitar 28mm f/2.8 MC Close Focus Wide Angle | Ozcek II Auto MC 135mm f/2.8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altı Dönmesinde Hiç Bi Probloem yok bana göre (VALLA TELEFONU Bİ ARKADŞINLA İP GİBİ ÇEKİŞİTİRİP ORASINI UÇURANLARI DUYMADIM DEĞİL hahaha).. He Birde Hoparlörü yüksek değil ama kaliteli yani ses sadece yeterli çıkıyor fakt gerçekten kaliteli ...

Karizmasıda ayrı tabii Telefonumun=) Ama Diğer Telleri Hiç Bilmiyorum Söyliyim ..

• Arkadaşlar şöyle söyliyim müzik dinlerim günde ortalama 3-4 saat 1-2 saat wireless ile nette takılırım (Nokia E90 var şuan)kamerayı genelde haftasonları kullanırım günde 10-20 poz çekerim
    Yani müzik ağırlıklı diyiyim ben size ama wifi ve kamerayıda pas geçemeyiz
    bu koşullarda nedir öneriniz?

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Karizmasıda ayrı tabii Telefonumun=)

Evet Dediğin gibi karizması hoş...
    O zaman 5700 a bir + koydum Karizması

ya bütçem var istersem gidip n95 8gb ta alabilirim ki E90 kullanıyorum en pahalı tellerden biri ama onu satıyorum işte bi 500ytl kadar nakit gerekiyor kalan para ile alıcam bu telefonu ondan orta halli bakiyorum...

• 5610 hoşuma gitmedi
    nokia 5700 - döner olması bence karizma durmuyo.. tombulca biraz.. yada genç işi dicem de yaşım kaç sanki nese.. çok renkli bence..
    samsung e950 - enteresan biraz.. ark.da var biraz da kalın (u700 e göre) dokunmatiği falan uğraştırıyo gibi geldi.. yada çekici bi yanı yok bence.. sıradan..
    s.e. w580i - s.e nedense hiç ilgimi çekmez.. o geri tuşuna yüzyıllarca kullansamda alışamam gibi gelio o yüzden hiç sıcak bakmıyorum bu w serisine.. bide herkeste var sanki ya.. nese..
    gelelim benim listedeki favorilerime..
    samsung u700 - gayet ince zarif.. karizmadan bahsediyosak böyle olmalı karizma.. dokunmatiği cartı curtu yerinde bence.. ii telefon. alınır..
    nokia e51 - aslında listedeki 1numara ve listede wifi olan tek telefon.. her yönden yeterli.. kamera 2mp olması kötü belki ama.. sanki cep tel. ile resim çekip poster mi bastırıyoruz yahu..
    Bu seçeneklerin arasında bence karizma e51 ve u700 de var.. özellikleri de bence fena değil.. yani sonuçta ben olsam seçimlerim bunlardan biri olurdu..
    tabiki sen kendi ihtiyaçlarına göre karar vericeksin ama.. benimki sadece bi fikir.

• bence v9 almalısın ereyonda satışa çıktı v8 in hafıza kartlı versiyonu oldu olası motorolanın telefonlarına hayranımdır v8 de çok şık ince bir telefon kapağı açınca uzun duruyo ama her zaman açık kullanmıyacan ki kapak kapalıyken bir telefon için gayet normal boyutları var o eşşek kadar dış ekranı ve dokunmatik tuşlarında ayrı bir havası var ben v9 diyorum
    acaltun17
  • Bence v9 almalısın
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.