|
Merhaba arkadaşlar. Burada gayet aklı başında, nitelikli, bilgi sahibi insanlar olduğunu düşünüyorum. Yalnız olmak, bu işin belki de bir ön koşulu. Okuyan, kendini eğitmeyi bilen insanlar ekseriyetle yalnız oluyor. Ben de öyleyim. Kendi çapımda şiirler, düzyazılar, denemeler yazıyorum. Birçok edebiyat dergisine mail attım ancak hiçbir şekilde geri dönüş alamadım. Tanıdığım bir editör, böyle dergilerin, kendini yazar zanneden bu kişilerin çok kibirli ve züppe olduğunu, kendisinin de bu kişilerle çalışıp zorlandığını söyledi. Bu yüzden bana, blog sayfası açmamı tavsiye etti. Bir gazetede köşe yazarlığı yapan birine mail attım, o da aynı şekilde blog açmamı önerdi. Ben de bu yüzden 1 ay önce blog açtım. Burada blog sayfamı paylaşıp reklam yapmanın hoş olmayacağını düşündüğüm için özelden mesaj atanlara linkini gönderebilirim. Yazarlar, intihar, edebiyat, psikoloji, felsefe ağırlıklı şeyler yazıyorum. Sizlerin görüşüne ihtiyacım var arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler