Şimdi Ara

ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wlfr27 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba. Hepinize bol çalışma azmi. Çok uzatmadan konuya giriyorum.

Arkadaşlar öncelikle ara sıra yazıyorum fikirlerimi paylaşıyorum ancak forumda çok aktif değilim. Daha çok her başlığı okuyorum ama her başlığa yorum atmıyorum. Pek çoğunuzla pek konuşmuşluğumuz yok. Öncelikle 12.Sınıfım Fen Lisesi düzeylerinde bir Anadolu Lisesinde okuyorum. Yazın başından beri çalışıyorum önceki eksiklerimi tamamlamak adına bir hışımla başladım. Netlerim çok hızlı arttı devam etti. Ancak bu aralar aşırı derecede bıkkın ve yorgun hissetmeye başladım. Saat 10 gibi uykum geliyor çalışmak istiyorum ama çok zorlanıyorum. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı? Ayrıyeten durumum ve hedeflerimden bahsetmek istiyorum.

Öncelikle Sayısalım. Sosyal Bilimler bölümünden genel bir çalıştım ancak konular bitmiş değil. Coğrafyanın yarısı ve tarihin yarısı bitti diyebilirim. Ancak hiç çalışmadığım konularda da doğrular yapabiliyorum çünkü hem sürekli denemelere girmem hem çıkmış soruları çözmem sayesinde az çok fikrim oluyor. Troll değilim YGS netlerim aşağı yukarı;

Türkçe 36-38
    Sosyal 31-33
    Matematik 36-39
    Fen 33-37 (Fen geniş bir aralıkta gidip geliyor.)

Bunun ne ilerisine gidiyorum ne de gerisine düşüyorum son zamanlarda. Hedefim Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik , Endüstri ya da Bilgisayar Mühendisliği. Bu ne kardeşim 3 tane mühendislik olur mu diyeniniz olacaktır ama eğer bunları kazanabilirsem istediğim kariyeri yapabileceğimi düşünüyorum.

Her neyse lafı fazla uzattım. Sizden ricam geçen sene girenler ya da bu sene hazırlananlar hedefim çok mu aşırı bunun hakkındaki fikrinizi öğrenmek ve kendimi nasıl motive edebilirim bu bıkkınlık ve yorgunluktan nasıl çıkabilirim bununla alakalı fikrinizi söylemeniz. Herkese başarılar

• Zor hocam benim netlerim aşağıdaki gibi ama ben bile oraları kazanacağımı sanmıyorum ;

Tr 40
    Mat 38
    Sos 40
    Fen 38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andry Shevchenko -- 29 Aralık 2015; 14:44:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim netler

türkçe:40
    mat:40
    sos:40
    fen:40

zor hocam bu netlerle bile ben bile kazanamayabilirim yani bilemiyorum
  • KArdeşim gecen yıl senin netlerinin daha aşağısında yapan adamlar şimdi mühendislik okuyor . Yapma Allah aşkına Zaten sonuna gelmişiz yolun geri mi döneceksin. Az daha gayret bak sınava ne kaldı burada. Bu arada ben senin netleri yapsam daha ne istiyim Allahtan :D
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.