Şimdi Ara

Arka dingil yamulmuş arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arka dingil yamulmuş


    Arkadaşlar dün aracımı servise götürdüğümde arka dingilin yamulmuş olduğunu söylediler.Yaptığım kazada sağ arka lastiğe vurulduğu için lastik içe doğru gitmiş.Sigorta bu dingili düzeltir mi değiştirir mi?Parça hiçbir yerde yok

    Arka dingil yamulmuş arkadaşlar.


    Arka dingil yamulmuş arkadaşlar.







  • Mecbur degistirecek. Sakin dogrultma mogrultma kabul etmeyiniz.
  • Dakika 1:03:25


    Arka dingil yamulmuş arkadaşlar.AutoClubyoutube
    Uzun zaman sonra yeniden canlı yayında otomobiller ile ilgili sorularınızı yanıtlıyoruz. Halit Bolkan, Hakan Girginer, Yalın Gülmez ve Turgut Yüksekdağ canlı yayında otomobillerle ilgili sorularınızı yanıtlıyor. Çayı, kahveyi, soruları alın, gelin :) Takip etmek isteyenler için Turgut Yüksekdağ ve Halit Bolkan sosyal medya hesapları; Turgut Yüksekdağ Instagram: https://www.instagram.com/tyuksekdag/ Halit Bolkan Instagram: https://www.instagram.com/halitbolkan/ Turgut Yüksekdağ Twitter: https://twitter.com/turgutyuksekdag Halit Bolkan Twitter: https://twitter.com/hbolkan Çok izlenen diğer sohbet programlarımız; ÖTV Matrah Düzenlemesi Hakkında Tüm Sorular ve Yanıtları https://youtu.be/ewj1rUTFbhs Kim Haklı? 0 Km ve 2. El Otomobil Satışlarında Merak Edilen Sorular Yanıtlarını Buluyor https://youtu.be/bWyZejjjDp0 Serdar Bostancı ve Ethem Genim ile Ralli, Pist, Toz, Toprak, Anılar ve Hayata Dair https://youtu.be/jaIh0KVb-Jc Türkiye Ralli Şampiyonu Volkan Işık ve Güray Karacar İle Çok Güldük https://youtu.be/5MfbdgiuBDs Sinan Koç - Otopark.com Canlı Yayın Konuğumuz https://youtu.be/O-ua9RsJY0I YouTube'da İzlediğiniz En Eğlenceli Sohbet Programı Olabilir / Ethem Genim / Canlı Yayın - AutoClub https://youtu.be/YHjWgeQMKuA​​ ​​ Doğukan Manço ve Hakan Girginer İle Çok Ama Çok Teknik Bir Otomobil Sohbeti https://youtu.be/g4yrhniEnS0 Hayrettin Canlı Yayın Konuğumuz https://youtu.be/NA3iLG_KzYk​​ Otomobil Günlüklerim Canlı Yayın Konuğumuz https://youtu.be/GBkrBZVdGJw ​​ Sami Tarcan - Tarcanlar Ekspertiz / Tüm Merak Edilenler https://youtu.be/6hGp6KEcZow​​ ​ Otomobili Kiralamak mı, Satın Almak mı Daha Mantıklı? https://youtu.be/_LVF9R_wTvU​​ Ucuza Alınabilecek Otomobil Önerileri https://youtu.be/rVLo0tp8Uos​​ Onno Usta İle Soru Cevap https://youtu.be/QVGFAEIn8Zw​​ #SoruCevap #Otomobil #AutoClub Henüz aramıza katılmadıysanız şimdi ABONE OL butonuna basabilir, sevdiklerinizle paylaşabilir veya eklemek istediğiniz konuları yorum olarak bizimle paylaşabilirsiniz. AutoClub - Otomobil Tutkunlarının Buluşma Noktası https://autoclub.com.tr https://twitter.com/AutoClubTR https://facebook.com/AutoClubTR https://instagram.com/AutoClubTR
    https://www.youtube.com/watch?v=daxuHGD1VX0
  • Türkiye'de montajı olan arabanın nasıl parçası yok ?


    2006 model Megane 2'nin en ufak trim parçasını bile bulabiliyorken son model Egea'nın hayli hayli bulunur.


    Değişmesi en sağlıklısı parça yok düzeltelim olayına sakın girmeyin.

  • Yıllar önce 4X4 SUV ile kavşakta dönüş yaptığım esnada başka bir araç saatte 100 km hızla gelip arka tekerden vurdu araba spin attı. Diğer araç pert oldu.

    Yetkili serviste yamulan arka dingil komple değiştirildi yenisi takıldı.

    Aracı teslim ettiklerinde gariplik vardı. Zira yol tutuşu yoktu.


    Acil işim olduğundan uğraşmadan şehir dışına çıktım.

    Arkada oturan yolcular arabanın halini görünce kelime-i şaadet getirmeye başladılar. Çünkü arabanın başı farklı yere arkası farklı yere gidiyordu. Üstelik kar ve tipi vardı.

    Kazasız belasız döndükten sonra sanayide rot balansçıya gittim. "Abi senin arka dingil sağdan 2 cm içeride" dedi.

    Hemen yetkili servise rot balans raporu ile gidip düzeltmelerini istedim ve düzelttiler.


    Yetkili servis diye güvendiğim yer böyle yaparsa...

  • Malik the Mafia kullanıcısına yanıt

    Fotoğraftaki araç Egea değil, bravoya benziyor.

  • Malik the Mafia kullanıcısına yanıt
    Araç bravo hocam. Bulunamayabilir. 1.4 punto multiair vardı bende. Orijinal baskı balata bulana kadar göbeğim çatladı. Olabiliyor böyle durumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 8 Kasım 2021; 10:22:9 >
  • Ben zamanında Punto Evo için 2 ay beklemiştim, sakın düzelttirmeyin genelde eksperle düzeltin derler itiraz edin.

  • Günümüzde ki araçların ömrü 10 Yıldır arkadaşlar, 10 Yıldan sonra hiç bir aracın parça garantisi bulunmuyor maalesef.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.