İnş. türkiyeye biran önce gelir veloster. yakın arkadasım dört gözle bekliyor aklındaki tasarımda bu
gelirse ve fiyatlar makul olursa inanılmaz tutulur
gerçekten çok hoş bi tasarımı var
bu da mı gol değil?
quote:
Orijinalden alıntı: molarrr
bu da mı gol değil?
Ben de çok beğeniyorum bu tasarımı, motor da iyiyse ne ala
10 yıl önce kimin aklına gelirdi hyundai nin böyle bir araç üretebileceği. Gerçekten çok güzel olmuş.
vay anasın hyundai kendini aşmış hakkaten.
Ama alır mıyım? Hayır
Bi 20 sene falal böyle iyi araç üretsin markanın prestiji yükselsin o zaman alırım
Sarı olan aracı beğendim.Gayet hoş tasarımı var..
güzel tasarım
Çok beğendim dizaynını motor performansı da iyi olursa ilerisi için hayallerimi süsleyebilir ww scirocco çok hoşuma gidiyor bunun yanı sıra fakat fiyatı tam bir kabus benim için
Hyundai'ın arabaları gerçekten güzel. Keşke arabanın en önüne koydukları amblem için de aynı şeyi söyleyebilseydim.
Hiç yakışıyor mu Allah aşkına ya. Kimse mi yok bu şirkette "beyler biz böyle güzel arabalar üretiyoruz, marka değerimizi yükseltiyoruz da bi şu ambleme bakın yahu, bir bakın" falan diyen.
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
Hyundai'ın arabaları gerçekten güzel. Keşke arabanın en önüne koydukları amblem için de aynı şeyi söyleyebilseydim.
Hiç yakışıyor mu Allah aşkına ya. Kimse mi yok bu şirkette "beyler biz böyle güzel arabalar üretiyoruz, marka değerimizi yükseltiyoruz da bi şu ambleme bakın yahu, bir bakın" falan diyen.
genesis logosu güzel ,aslında evet logoda bir yenilik gerekiyor . şöyle kanatlarını açmış yarasa şeklinde olsa H harfini andırmak için. iyi olurdu
O da biraz chrysler logosunu andiriyor aslinda daha ozgun bir seyler cikartilabilir. Ama gercekten sanirim 1-2 hafta ugrasacak olsam su anki ambleminden daha guzel bir seyi ben bile yapabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme