Şimdi Ara

Fiat Egea Hybrid test videosu (ilk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benzin TVyoutube
    Fiat Egea sonunda otomatik şanzımana kavuştu. Benzinli hibrit ve dizel otomatik Egea'ları Çanakkale'de gerçekleşen lansmanda kullandık. 1.5 litrelik yeni benzinli motor ve 15 kW'lık elektrik motoru kombinasyonu ile şu an için seri üretim en hızlı Egea olan Hybrid test sürüşü esnasında bize Automagg TV'den Mert Yılmaz eşlik etti. #fiat #egea #hibrit Mert Yılmaz'ın kanalı ve Egea dizel otomatik videosu için: https://www.youtube.com/c/automaggTV DİĞER VİDEOLAR: Doğru ayna ayarları ve yokuşta kalkış https://youtu.be/Rg2q1Vvdu2Q Yerli otomobili inceledik https://youtu.be/fw8xg5Ax7YY Dizel mi daha mantıklı LPG mi? https://youtu.be/xFLUvPUo_7k LPG'li Dacia Sandero Eco test sürüşü https://youtu.be/5hxYc5k6his BMW 2002 tii | Bir Tur versene https://youtu.be/FWmG4sZluJo 2020 Peugeot 2008 test sürüşü https://youtu.be/4AoxmI385oM SsangYong Tivoli test sürüşü https://youtu.be/hDCcxjtCq7k 2020 Skoda Octavia test sürüşü https://youtu.be/OqHMOuKKlmo 2019 Volkswagen Passat test sürüşü https://youtu.be/djeBUwkeJ-c Honda CRX'in kaportasını baştan yaptık https://youtu.be/VD4NRU7Aoyg Honda Civic 1.5 Turbo manuel test sürüşü https://youtu.be/cileoJ2yRuo LPG'li Hybrid olur mu? Corolla Hybrid test sürüşü https://youtu.be/hNWqhAmqwZE WEB SİTESİ http://www.benzinmagazin.com Sticker ve araç kokusu satın alarak bize destek olun: https://www.patreon.com/benzintv SOSYAL MEDYA HESAPLARI Instagram : benzin_magazin, burak_ertem twitter :BenzinMagazin, burakertem facebook : benzinmagazin Bu otomobilin ayrıntılı fotoğraflarını incelemek, bilgisayarınıza indirmek isterseniz web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Lütfen, bu videomuzu izledikten sonra beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın ve abone olarak kitlemizi çoğaltmamıza yardımcı olun! Yaptığınız yorumları kesinlikle dikkate alıp, içeriklerimizi üretirken göz önünde bulunduracağımız unutmayın! Bu videoda kullanılan tüm görüntü kayıtları Benzin TV ekibi tarafından kameraya çekilmiş olup, tüm kullanım ve yayın hakları Birileri Yayıncılık ve İletişim Tic Ltd Şti şirketine aittir. Birileri Yayıncılık ve İletişim Tic Ltd Şti izinsiz kullanılan görüntüler hakkında yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.
    https://www.youtube.com/watch?v=CKbOmowNUOc&t=778s

    Gördüğüm kadarıyla, düşük hızlarda sadece elektrik motoru ile gidiyor, söylenilene göre düz bir yolda çok düşük hızlarda 3 km boyunca elektrik motoru ile gidebiliyormuş. Gerçek dünya testleri gelsin, yakıt tüketimine o zaman bakarız ama araç çok güzel görünüyor, Cross Wagon sanki SW kasayı tekrar sevdirecek gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 30 Mart 2022; 14:26:55 >



  • Açıkcası fiatın bu kadar yüksek fiyat bantlarında araç satacağını sanmıyorum. Belki ben yanlış düşünüyorum ama fiyatları bildiğim kadarıyla 550-600 bandında bu araçların.


    o Fiyatlara çok daha iyi seçenekler var. Normal egeanın bu kadar satma sebebi aslında, benzinli pololar ibizalar bile 200-250 bandındayken 1.3 dizel bir egeayı 150lili fiyatlara alabiliyorduk ( bir tanede ben aldım hala kullanıyorum mesela).


    Ve az çok egea kalitesini biliyoruz. yeni araçları bilmiyorum crossun hele hiç içine binip bakmadım ama benim aracım 2020 urban mesela. baya baya kapıları kapatırken bile bir kalitesizlik hissediyorum araçta. Cross belki böyle değildir o yüzden yorum yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama değişik olduğunu düşünmüyorum.



    sanki ölü doğmuş bir araç gibi geliyor bana bu fiyat bandında.. belki de yanılıyorumdur. yoksa fiyatlar makul olsa aslında ben crossların görünümlerini falan çok beğenmiştim ilk çıktığı zamanlar.

  • Uza -00- kullanıcısına yanıt

    Neredeyse tamamına katılmakla birlikte ki özellikle malzeme kalitesi anlamında segmentinin belki en dibinde yer alan bir araç olmasına rağmen, karoseri tokluğu yerinde ve alınan ek paketlerle de bu fiyata bu donanımı sunan muadil bir araç yoktur sanıyorum.


    Cross yada SW cross kasanın kalite anlamında farklı olacağını sanmıyorum, düz HB ve SW neyse o da odur. Lakin yine de şehir içi yakıt tüketimi, uzun yol performansı gibi gerçek dünya testleri bi yapılsın, benim halen aklımdaki ilk model Hybrid cross wagon olarak öne çıkıyor.


    Karşısında daha üstün hybrid teknolojisine sahip corolla var ama sedan karoseri ve ben mesela sedan bir araç -büyük konuşmuş olmak istemiyorum ama- sanırım asla almam. Ya HB olur ya SW ya da suv-suvcuk olur. Bu durumda yine neredeyse rakipsiz ya da ulaşılabilir anlamda rakipsiz bir araç olur diye düşünüyorum ama dediğim gibi be yollara çıksın, sağı solu bi mıncıklansın, neymiş ne değilmiş iyice bi görelim.

  • Sevgili Fiat,


    Bu kadar zahmete kendini zorlamana gerek yoktu. Halkımızın istediği 1.6 lt. Dizel otomatik ve 1.0 lt. benzinli otomatik. Diğer motor seçeneklerine bile gerek olmayabilirdi. makyaj ile birlikte olması gereken bir iş niyeyse gecikti. Geç oldu ama güç olmadı diyecektim ki bu fiyatlarla zor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.