Şimdi Ara

Lastik Hakkında Strial Vs Laufenn Vs Petlas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı günler 185/65/15 ölçülerinde lastiklere bakınıyorum

Strial High Performance 185/65R15 88H var strial firması var kormoran ile aynı fabrikada üretimi var michelin sırbistan fabrikası tarafından üretiliyor yakıt c ıslak zemin c 70 db ses etiketi var, üretim 2020/2021 denilmiş 317 tl kampanyalı fiyatı var,

aynı paraya petlas pt311 ve pt515 var fakat hızlı eriyor denilmiş çoğu yerde, 326 tl fiyatı var 2021 üretim yakıt e ıslak zemin b ses 69 db diğeri 70 db,

Laufenn var g fit oda 322 tl fiyat 2020 üretim ıslak zemin b yakıt e,

petlas progreen pt525 diye yeni model çıkarmış ama 335 tl oda 69 db + c + c etiket

Hangisini tercih etmek mantıklı olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Strial, Laufenn ve Petlas: Lastik Karşılaştırması

Strial lastiklerini satın almayı düşünüyor ve Strial lastik yorumlarını görmek istiyorsan doğru yerdesin. Bu metinde Strial, Laufenn ve Petlas lastiklerinin karşılaştırmasını bulacaksın.

Strial Lastikleri

Strial, Çinli bir lastik üreticisidir. Uygun fiyatlı ve dayanıklı lastikleriyle bilinirler. Strial lastik yorumları genel olarak olumludur ve kullanıcılar bunların fiyat-performans oranının iyi olduğunu belirtmektedir.

Laufenn Lastikleri

Laufenn, Hankook'un alt markasıdır. Yüksek performanslı ve uzun ömürlü lastikleri ile ünlüdürler. Laufenn lastik yorumları genellikle olumludur ve kullanıcılar bunların yol tutuşunun ve konforunun iyi olduğunu belirtmektedir.

Petlas Lastikleri

Petlas, Türk bir lastik üreticisidir. Sağlam ve dayanıklı lastikleri ile bilinirler. Petlas lastik yorumları da genellikle olumludur ve kullanıcılar bunların zorlu koşullarda bile iyi performans gösterdiğini belirtmektedir.

Karşılaştırma Tablosu

| Özellik | Strial | Laufenn | Petlas | |---|---|---|---| | Fiyat | Uygun fiyatlı | Orta | Uygun fiyatlı | | Dayanıklılık | İyi | Çok iyi | İyi | | Yol Tutuşu | Orta | Çok iyi | Orta | | Konfor | Orta | İyi | Orta | | Kullanıcı Yorumları | Genellikle olumlu | Genellikle olumlu | Genellikle olumlu |

Hangisini Seçmelisin?

Hangi lastiği seçeceğin, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır. Uygun fiyatlı ve dayanıklı bir lastik arıyorsan Strial iyi bir seçenektir. Yüksek performanslı ve uzun ömürlü bir lastik arıyorsan Laufenn'i tercih edebilirsin. Zorlu koşullarda bile iyi performans gösteren bir lastik arıyorsan Petlas'ı düşünebilirsin.

Sonuç

Strial, Laufenn ve Petlas, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun lastik seçenekleri sunan popüler lastik markalarıdır. Strial lastik yorumları, bunların fiyat-performans oranının iyi olduğunu göstermektedir. Laufenn lastik yorumları, bunların yüksek performanslı ve uzun ömürlü olduğunu belirtmektedir. Petlas lastik yorumları ise bunların zorlu koşullarda bile iyi performans gösterdiğini vurgulamaktadır. Bu karşılaştırmanın sana bilinçli bir karar vermende yardımcı olacağını umuyoruz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu fiyatlarda alabileceğin en iyi lastik, Falken SINCERA SN110

Yakıt C, Islak frenleme A, Ses 69 Db

• quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Bu fiyatlarda alabileceğin en iyi lastik, Falken SINCERA SN110

Yakıt C, Islak frenleme A, Ses 69 Db

stoklarda yok bulamadım, 350 400 tl arası fiyat çekenlerde 2018 2019 üretmli

• quote:

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

Alıntıları Göster
    Hankook kinergy modeline bakın. En azından etiket değerleri düzgün. Islak zeminde A almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

Alıntıları Göster

KUMHO ECOWING ES31 iki tipi var. Yakıt A , Islak frenleme A, 185-65-15 88H

Bu etiket değerine sahip olanı değerlendirin derim.

İnternette mevcut görünüyor.Bulunduğunuz şehirde araştırabilirsiniz.

https://urun.n11.com/oto-lastik/kumho-18565r15-88h-ecowing-es31-yaz-lastigi-2021-kargo-bdv-P417633729

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.