Adam sahada sadece koşuyor, bizim taraftar gaza gelip güiza güiza diyor...Yetişmesi imkansız toplara koşarak tribünlere oynuyo, bizim taraftar yine gaza gelip güiza güiza diyor. Bu adamın Kezmandan tek farkı tribünlere oynaması.Ne vuruş becerisi var ne bişey.Ama süpersonik bir zekası var.Şuan deneyler yapıyor nasıl topu kalecinin içinden geçiririm diye... Yazık 14 M euroya o paraya 2 tane kaliteli Afrikalı forvet alınır...
Hoffenheim'ın forvetleri İbisevic ve iki tane zenci oyuncu var biri Ba, diğeri aklıma gelmedi şimdi. Acaba bu oyuncuların maliyeti nedir Hoffenheim'a. Bizim takımlar gitsin bir araştırsın.
Semih'e de yazık oluyor, bu herif yüzünden adam sağ kanat oynuyor.Ne kadar kaliteli bir forvet kurt hocamız bunu göremez.Çünkü güiza vatandaşı.Devre arası ya Semih'e gelen teklifleri yönetim değerlendirmeli, yada bu Güiza denen adamı yollamalı.
Kezman la Bu Varlığı kıyaslamak Kezmana hakarettir İlhan Parlağı o bölgeye koyarsak daha çok gol atar Kaç kere söyledim gene söylüyorum Guiza tek forvet adamı değil tek forvet alacaksak Anelka gibi hızlı,çalım atan,bitiriciliği yüksek olan,oyuncular rakip sahaya gelene kadar topu ayağında tutan oyuncu almamız lazım
İyi adam iyi
Fenerbahçe sağolsun bir ara Yogoslavları ihya etti, çer çöp adamalra bir dünya para gömdü, şimdi de kimsenin tenezzül etmediği beleşçilikle gol kralı olmuş adamlara bir dünya para gömüyor. Bu Güiza değil 14, 4 lira etmez de neyse işte...
Bence de ayıp ediyorsunuz.İşi nerelere getiriyorsunuz ayıptır.Bir de FBli söylüyor bunu.
Bu maçta eleştirilmez Guiza.Guiza kendi başına bir şeyler yapan bir adam değil.2.forvet oyuncusu,Kezman gibi.Maç boyunca 3 top giderse adama böyle olur.Ha kaçırsa eleştirirdik de FB şu sıralar duran top dışında gol atamıyor nedense.
Haklısınız karısından banane ama kaç maçtır bu adamı izliyorum sinirden çıldıracağım.Yeter artık her maç böyle hiç birşey yapmıyor.
Jermaine@ bir maç eleştirmek mi?Her maç eleştiriyorum çünkü gerçekten Semih'e yazık oluyor bu adam yüzünden.Gol atsa, asist yapsa neyse...
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Hoffenheim'ın forvetleri İbisevic ve iki tane zenci oyuncu var biri Ba, diğeri aklıma gelmedi şimdi. Acaba bu oyuncuların maliyeti nedir Hoffenheim'a. Bizim takımlar gitsin bir araştırsın.
Rakip takıma tüyo vermeyelim lütfen mazallah yönetimden biri okur mokur. Nesi var mis gibi takım işte 4-5 ay içinde sistem oturur dedi ya dede. Oturduğu yerde de kalır gerçi ama orası heç möhem deel.
kezman a o kadar laf edersek başımıza bu gelir işte
ben ilk geldiği haftalarda gol atamamasına rağmen çok iyi topçu dedim ama yok. biraz dikkat edince gerçekten de tribünlere oynuyor.
semihe yazık oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
kezman a o kadar laf edersek başımıza bu gelir işte
Kezman sırp olmasa ve tribünlere oynasa o da çok sevilirdi tribünler tarafından...
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
İbisevic 10 numara adam ya.
Bugün 2 gol daha attı ve 14. maçında 17. golünü attı.
Guiza bugün kaç kere topla buluştuda gol atsın. Kanatlardan 2-3 tane orta geldi. adam yalnız kalıyor.Tıpkı Kezman gibi. Hooijdonk ve Nobre ile çift forvet oynadıysa bu takım yine oynar. çift forvete dönülmeli!
Bizim Batuhanı Kiralık Verelim size 6 aylık
bu kadar laf söylersiniz adam ondan sonra haftaya gelir bize gol atar sabırlı olun biraz
quote:
Orjinalden alıntı: justkny
bu kadar laf söylersiniz adam ondan sonra haftaya gelir bize gol atar sabırlı olun biraz
İmkansız gibi bişey ama neyse... Güizanın ligde atacağı maksimum gol sayısı 7...
quote:
Orjinalden alıntı: bigsmall11
Kezman la Bu Varlığı kıyaslamak Kezmana hakarettir İlhan Parlağı o bölgeye koyarsak daha çok gol atar Kaç kere söyledim gene söylüyorum Guiza tek forvet adamı değil tek forvet alacaksak Anelka gibi hızlı,çalım atan,bitiriciliği yüksek olan,oyuncular rakip sahaya gelene kadar topu ayağında tutan oyuncu almamız lazım
wagner love ı 14 m € ya alamaz mıydık merak ediyorum
şu bi gerçek ki bu adam 14 milyon euro etseydi real madrid veya borcelana alırdı veya başka büyük takımlar.. resmen elimizde patladı.. en kısa zamanda satıp zararı telafi etmek gerek... semih gibi biri varken boşuna alındı.. semih e yedek oyuncu alınmalıydı bu takıma..