Şimdi Ara

Haftalık Dizi Önerisi 07: What We Do in The Shadows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haftalık Dizi Önerisi 07: What We Do in The Shadows



    Film tavsiyelerini de takip edenler için bir yanlışlık olmadığını öncelikle belirteyim. Dün önerdiğimiz film bugün önerdiğimiz dizi ile aynı isme sahip. Yalnızca oyuncular farklı ve tabii yılların getirdiği teknolojik ilerleme ile görüntü daha iyi.



    Ayrıca Bkz.Haftalık Dizi Önerisi 06: Dirk Gently's Holistic Detective Agency



    2019 yılında başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou Harvey Guillén ve Mark Proksch gibi isimler bulunuyor. Konu olarak ise aynı yine üç vampirin ve bir tanıdıklarının günlük yaşantısına odaklanan bir komedi dizisi.



    Haftalık Dizi Önerisi 07: What We Do in The Shadows



    Bu dizinin filmden çok daha başarılı olduğunu söylemek gerek çünkü karakterler daha ayrıntılı yaratılmış ve hayatlarını daha ayrıntılı izleyebiliyoruz. Karakterleri daha da ayrıntılı izleyince yapım daha kaliteli oluyor çünkü günlük yaşamı veya bir yılı 2 saate sığdırmak çok da mümkün değil. Ancak dizi olunca neredeyse her türlü durumda karakterlerin nasıl yaklaşım sergilediğini görebiliyoruz.



    Filmde ek olarak bahsetmek istediğim bir diğer konu ise oyuncular. Oyuncular dediğim gibi farklı. Açık konuşmak gerekirse filmdeki oyunculardan daha iyi bir performans bulunuyor. Matt Berry zaten tanınmış bir oyuncu ancak diğer oyuncular da o kadar iyi oynamış ki odak hiçbir zaman bir karakterde kalmıyor. Aynı şekilde karakterlerin birbirinden farklı tarzda olması da diziyi iyice eğlenceli hale getiriyor.



    Haftalık Dizi Önerisi 07: What We Do in The Shadows



    Toparlamak gerekirse bu diziyi, filmi seven herkesin mutlaka izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Filmi bilmeyenler için de komedi dizisi sevenlerin mutlaka bir göz atması gerektiğini düşünüyorum. Dizinin şu anda toplamda 20 bölümden oluşan 2 sezonu bulunuyor. Üçüncü sezon onayını da aldı.









  • Ben severek izlemiştim her çıktığı sezon, umarım devam eder.
  • Filmi izlediğim en eğlenceli film. Dizisi de şu dizi piyasasındaki en sağlam 4-5 komediden bir tanesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi de güzeldi dizisi de. Yeni sezon geldi mi acaba. İyi oldu hatırlattığın.

  • Özgür, tavsiyelerin gerçekten çok güzel. Bununla da pekiştirmiş oldun düşüncemi. Film de dizi de tavsiyedir. Haftalık Dizi Önerisi 07: What We Do in The Shadows 

  • 15 yıllık üyeyim, ilk defa bir dh editör 'unun yazılarıni takip ediyorum, önerilen diziler kıyıda köşede olan ama güzel dizilerden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

  • White Cluster kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

  • yeni sezon geldi sandım heyacaanlandım bir an :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.