Şimdi Ara

Are You Big Player Güiza? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zurna

bi tek guiza da mı kazık yedik.
    dede'nin de bize bi faydası yok. 2 büyük !! transfer. 2 büyük hayal kırıklığı.
    Yılmaz vural böyle bi takımın başında olsaydı. bu kadar puan kaybedermiydik çok merak ediyorum.
    yönetim bu sezon ortasında takımı toparlayacak transferler yapamazsa sezon sonu hepberaber bırakır giderler.
    zira başarısızlık faturası sadece futbolcuların değil. bu takımı oluşturanlarında payını almaları lazım.

yönetiminiz biraz uyuttu sizi emre geldiğinde zaten transferlerde yolu yarılamış gibi bi hava oluştu guiza da gelince kapandı sayfa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanturk45

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Guizaya arkadan uzun top gelmesi lazım yani guiza öyle topları seviyor zaten attığı gollerde öyle ispanyada izleyin buradada öyle ama bizimkiler halen bu oyun tarzını yakalayabilmiş değil..

adamın kucağına topu verip kale içine ittirmezsen gol atamıyor ne tarzından bahsediyorsun, önünde koskoca kale var kaleciye en az 3-4 metre var adam topa vuramıyor kalecinin içine kadar giriyor topu kaptırıyor, önünde boş kale var alakasız yerlere vuruyor,....

guiza nın oynayacağı oyun tarzı ancak 15 metrelik kalelerle kalecisiz oynanan tarzdır başka tarz yaramaz guiza ya

15 metrelik kale ve kalecisiz olması konusunda haklısın...
    dün maç öncesi 30 metreden 5-6 şut çekti hepsi gol. ama kale boş, önünde kendisini zorlayan adam yok vs.
    guiza iyi futbolcudur, kötü futbolcudur o konu çok tartışılır. ama takım olarak pozisyona bile giremeyişimiz acı verici.

eskiden saraçoğluna şampiyonlar ligi ve 6s maçlarına giderdim. müthiş keyif alırdım.
    2,5 senedir ankaradayım, bırakın galibiyeti doğru düzgün bir futbol bile görmedim.
    uğursuzluk bende mi diye bir daha maça gitmicen ankarada.

Gs yazıcaktın galiba

• Allah aşkına biri güiza nın mallorca da attığı golleri izleyebileceğim bir link versin
  • http://www.nalkapon.com/spor-haberleri/iste-guizanin-golleri-30722.html

al bak abi

bulduğu birçok pozisyondan daha zor pozisyonlarda gol atmış adam ama burda atamıyor

facebook'ta kazma güiza grubunu kurmuş bulunmaktayım
  • off bu link değil galiba
  • Ya 27 golünün tamamını istiyorum burada ancak 4-5 golü var.
  • Fb den başka kimse talip olmadı diye hatırlıyorum. Guiza küçük takımların oyuncusu olur bütün takım ona çalışıcak gelen 10 toptan birini gol yaparak gol kralı olur. Ama fb gibi gol atabilecek 3-4 oyuncu olunca ne kadar kalitesiz olduğu ortaya çıkıyor. Herşeyden önce semihe acıyorum yazık çocuğa. Herşeyi yapıyor, sonradan oyuna girerek gol kralı oluyor ama hep ikinci planda kalıyor.

Guiza-Aragones-Skibbe bu üçlü Türk futbolunu baltalan kişilerdir. Oysa bu sene muhteşem kadrosuyla gs ve yapacağı yeni transferlerle iyi bir fb ile lig çok güzel olacaktı ama şimdi ankara, ante, ts ligde cirit atıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Adam sahada sadece koşuyor, bizim taraftar gaza gelip güiza güiza diyor...Yetişmesi imkansız toplara koşarak tribünlere oynuyo, bizim taraftar yine gaza gelip güiza güiza diyor.
    Bu adamın Kezmandan tek farkı tribünlere oynaması.Ne vuruş becerisi var ne bişey.Ama süpersonik bir zekası var.Şuan deneyler yapıyor nasıl topu kalecinin içinden geçiririm diye...
    Yazık 14 M euroya o paraya 2 tane kaliteli Afrikalı forvet alınır...

O paraya 14 tane zenci atletic 90 dakika koşan rakibi parçalayan adam alınırdı her mevkiye. Hatta iki tane stoper alınıp eduyla lugano forvete bile çıkartılabilirdi

• http://www.youtube.com/watch?v=dAc1q8AFlFw
    Adam leblebi gibi goller atmış.

• quote:

Adam sahada sadece koşuyor, bizim taraftar gaza gelip güiza güiza diyor...Yetişmesi imkansız toplara koşarak tribünlere oynuyo, bizim taraftar yine gaza gelip güiza güiza diyor.
    Bu adamın Kezmandan tek farkı tribünlere oynaması.Ne vuruş becerisi var ne bişey.Ama süpersonik bir zekası var.Şuan deneyler yapıyor nasıl topu kalecinin içinden geçiririm diye...

ciddi ciddi okurken şurayı görünce koptum

• quote:

Orjinalden alıntı: Joke®™

quote:

Adam İspanyada leblebi gibi golleri sıralıyor buraya geldi tık yok...
    Acaba bu psikolojik bir sorun mu?
    Eğer öyleyse kulüp doktorları ne iş yapar kulüpte?

• derhal devre arası GÖNDERİLMELİ
  • yaw fener'in elinde edu gibi santrafor varken niye dışardan oyuncu almaya çalışıyor ki? adam her maçta pozisyona giriyor. gerçi kaleleri şaşırıyor ama olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBloodTürk

derhal devre arası GÖNDERİLMELİ

derhal mi, devre arası mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Joke®�

quote:

Adam İspanyada leblebi gibi golleri sıralıyor buraya geldi tık yok...
    Acaba bu psikolojik bir sorun mu?
    Eğer öyleyse kulüp doktorları ne iş yapar kulüpte?

bi şekilde göndermeliyiz

• İlk haftalarda da gol atamıyordu ama yine de etkiliydi. Haftalar geçtikçe gol atamadığı için daha da kötüye gidiyor şu an her forvetin yaşadığı şeyi yaşıyor. 1-2 gol atsa biraz açılır ama yine de beklentileri bu sistemle karşılayamaz. Sonuç: Kesinlikle 14 milyon euro etmez, kendini bulsa bile ortalama üstü bir golcü olur. Alınan fiyata da satılamaz. 3-5 milyon verilse sorun olmazdı ama keşke Semih-Kezman kalsaydı Guiza yerine ortasahaya oyuncu veya oyuncular alınsaydı. Tablo şuankinden çok çok daha iyi olurdu eminim. Aslında keşke değil ya çünkü ben Galatasaraylıyım. :)
  • güizaya ispanyada attığı golleri gösterelim belki gaza gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Bence de ayıp ediyorsunuz.İşi nerelere getiriyorsunuz ayıptır.Bir de FBli söylüyor bunu.

Bu maçta eleştirilmez Guiza.Guiza kendi başına bir şeyler yapan bir adam değil.2.forvet oyuncusu,Kezman gibi.Maç boyunca 3 top giderse adama böyle olur.Ha kaçırsa eleştirirdik de FB şu sıralar duran top dışında gol atamıyor nedense.

sadece arsenal maçında 10 topu kalecinin üstüne attı adam. top gitsesi mi kalmış...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.