Şimdi Ara

Are You Big Player Güiza? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size santrafor die Servet i satalım her maç rakip ceza sahasında zaten
  • Valla FM09 da Güiza'yı süper yapmışlar adam 27 Trilyon (Türk Lirası olarak).Değerinin hakkını veriyor.Her maç en az 1 gol atıyor.

Gerçekte böyle olsa ne futbolcu olur ha..
  • Guiza bize gol atar sonra sezon sonuna kadar katlanmak zorunda kalırsınız (Bkz. Kezman)
  • Güiza elimizde patlar demiştim, o kadar üstün körü oyuncu olsa zaten Fener'den önce başka takımlara giderdi.

14 milyon euroya kimler alınabilirdi bir düşünüyorumda vallahi yazık. Kezman'a yapılan onca şeyden sonra, adam en azından bir aşırtma atıyordu, bir boş kaleye kaçırıyordu. Güiza'da bunların ikiside yok, İlhan Parlak oynassa daha etkili olurdu, sahada görmedim bile, bir tek Tolga'yla bir ikili mücadelede gördüm onda da eriyip gitti.
  • Sistemden kaynaklanan bir sorun bence. Bu adam çift forvetli bir sistemde 20 üzeri gol atar
  • guiza beş para etmez bir golcü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Güiza elimizde patlar demiştim, o kadar üstün körü oyuncu olsa zaten Fener'den önce başka takımlara giderdi.

ya alakasız olcak ama üstün körü ne demek bana bi açıklasana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Güiza elimizde patlar demiştim, o kadar üstün körü oyuncu olsa zaten Fener'den önce başka takımlara giderdi.

ya alakasız olcak ama üstün körü ne demek bana bi açıklasana

Üstünkörü iyi bir oyuncu olsa demek istemiştim. Sıfat eksikliği ve birleşik yazmamamdan ötürü kaynaklı imla yanlışım var. Kusura bakmayın.

Cümlemin anlamı şimdi daha iyi anlaşılmıştır diye umuyorum.

• Sen koş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

Hoffenheim'ın forvetleri İbisevic ve iki tane zenci oyuncu var biri Ba, diğeri aklıma gelmedi şimdi. Acaba bu oyuncuların maliyeti nedir Hoffenheim'a. Bizim takımlar gitsin bir araştırsın.

ya o adamlar Fenerbahceye karşı kapanan takımlarda yine sorun yaşar bizim kanatlardan gelecek ortaya kafa felan vuracak uzun boylu hakan şükür tarzı adam lazım.

Hoffenheim'ın forvetleri daha cok kontraya dayalı hızlı oyuncular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Valla FM09 da Güiza'yı süper yapmışlar adam 27 Trilyon (Türk Lirası olarak).Değerinin hakkını veriyor.Her maç en az 1 gol atıyor.

Maldonado nasıl Maldonado?FM08 deki gibi şişirmişlermi?
  • bi tek guiza da mı kazık yedik.
    dede'nin de bize bi faydası yok. 2 büyük !! transfer. 2 büyük hayal kırıklığı.
    Yılmaz vural böyle bi takımın başında olsaydı. bu kadar puan kaybedermiydik çok merak ediyorum.
    yönetim bu sezon ortasında takımı toparlayacak transferler yapamazsa sezon sonu hepberaber bırakır giderler.
    zira başarısızlık faturası sadece futbolcuların değil. bu takımı oluşturanlarında payını almaları lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurna

Yılmaz vural böyle bi takımın başında olsaydı. bu kadar puan kaybedermiydik çok merak ediyorum.

yılmaz vural hiçbir zaman 3 büyüklerden birini çalıştıramayacak, bu kadar ağlayan adamı hiçbiri takımın başına getirmez, gereksiz şov yapmaya çalışan terim özentisi bir adam yılmaz vural, yılmaz vural a gelene kadar tonla teknik direktör var
  • beşiktaşı boş geçmez inşallah.
  • Guizaya arkadan uzun top gelmesi lazım yani guiza öyle topları seviyor zaten attığı gollerde öyle ispanyada izleyin buradada öyle ama bizimkiler halen bu oyun tarzını yakalayabilmiş değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Guizaya arkadan uzun top gelmesi lazım yani guiza öyle topları seviyor zaten attığı gollerde öyle ispanyada izleyin buradada öyle ama bizimkiler halen bu oyun tarzını yakalayabilmiş değil..

adamın kucağına topu verip kale içine ittirmezsen gol atamıyor ne tarzından bahsediyorsun, önünde koskoca kale var kaleciye en az 3-4 metre var adam topa vuramıyor kalecinin içine kadar giriyor topu kaptırıyor, önünde boş kale var alakasız yerlere vuruyor,....

guiza nın oynayacağı oyun tarzı ancak 15 metrelik kalelerle kalecisiz oynanan tarzdır başka tarz yaramaz guiza ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Valla FM09 da Güiza'yı süper yapmışlar adam 27 Trilyon (Türk Lirası olarak).Değerinin hakkını veriyor.Her maç en az 1 gol atıyor.

Maldonado nasıl Maldonado?FM08 deki gibi şişirmişlermi?

FM08'deki gibi özellikleri yok.
  • İspanyanın Zafer Biryol'unu aldınız:Fazla bir şey beklememk lazım İspanya için normal standartlarda bir oyuncu. Joaquin'i alsaydınız biraz daha para bayıp hazır geçen sene Valencia kötüyken.Ozaman derdim transfer
  • Seyirciye oynayan kim?

Bir GS taraftarı olarak cevabım Aziz Yıldırım'dır.Neden mi?

Fenerbahçe'ye yıldız oyuncu yıldır teknik direktör alıyorum diye Fenerbahçe'yi kendi egemenliğine alan Aziz Yıldırım'dır bütün bunların sorumlusu.

Şimdi bir maç sonrası coşup herkese laf atan Aragones mi yoksa gol atamadığı için oraya buraya koşan Guiza mı tribünlere oynuyor yoksa bunları aldım diye övünen Aziz başkan mı?

Ben bir GS taraftarı olarak Fenerbahçe'nin şu halien üzülüyorum.

Eskiden olsa yenildiğinde filan sevinirdimde bu sezon ki gidişat 1-2 yenilgi alan bir takım görüntüsünde değil ki.

Yıllardır rekabet ettiğimiz takımın bu hallerde olması beni üzüyor açıçası.
  • neee güiza kötümü yok artık.

henryi istemeyiz çok yaşlı , etoo kimmiş güiza ispanya gol kralı. baroş hikaye , lincoln sakat , kewell yaşlı , meira en çok gol yiyen takımın stoperi ama güiza gol kralı diyenler nerdeler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.