Şimdi Ara

Are You Big Player Güiza? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orjinalden alıntı: WolfBloodTürk

derhal devre arası GÖNDERİLMELİ

derhal mi, devre arası mı?

• porto maçında 2. yarıda boş kaleye kaçırdığı golde çileden çıktım olacak iş değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

porto maçında 2. yarıda boş kaleye kaçırdığı golde çileden çıktım olacak iş değil.

aaaa yapma ama bak üzüldü çocuk

Are You Big Player Güiza?

• quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

porto maçında 2. yarıda boş kaleye kaçırdığı golde çileden çıktım olacak iş değil.

aaaa yapma ama bak üzüldü çocuk

Are You Big Player Güiza?

• quote:

Orjinalden alıntı: bigsmall11

Kezman la Bu Varlığı kıyaslamak Kezmana hakarettir İlhan Parlağı o bölgeye koyarsak daha çok gol atar Kaç kere söyledim gene söylüyorum Guiza tek forvet adamı değil tek forvet alacaksak Anelka gibi hızlı,çalım atan,bitiriciliği yüksek olan,oyuncular rakip sahaya gelene kadar topu ayağında tutan oyuncu almamız lazım

Kardeş yapma zamanında daum oynattı hep anelkayı forvette, o zaman anelka tek forvet oynayamaz rakip stoperlerle mücadele etmiyo dendi anelka kendiside hep ben 10,5 numarayım yani forvet arkasıyım mesajları verdi... ama o anelka şimdi chelseade ligde 12 gol attı şlde yanılmıyorsam 2 golü var ee nasıl oluyor bu dersek: çelsi daumun zamanındaki fb gibi ilerde anelkayı put niyetine dikip ona toplar atmıyor (aynı şu anda guizaya olduğu gibi) çelsi çok iyi defans yapıp hücumuda komple gerçekleştirdiğinden anelka bol gol pozisyonuna giriyor ama attığı gollere bakın hep ceza sahası içerisinde tek vuruş golleri... çelside kimi koysan forvet oynar asla demiyorum anelka çok çok kaliteli bir futbolcu ama bizim oynadığımız sistem ki böyle sistem dünyada yok, şişir topu santrafora götürsün gol atsın... isterizki en azından ayağında topu tutabilsin, duvara çarpan tenis topu gibi geri gelmesin top. Bunu çok iyi yapan bir oyuncu vardı adıda marcio nobreydi kıçıyla başıyla korur topu fuali alırdı ama ne yaptı aziz başkan denizli maçından sonra bir rivayete göre küfür ederek takımdan kovdu onu. Sonra kezman alındı, guiza alındı ikiside bu özelliklerde değil ama bu özelliklerde olan nobreden çok daha kaliteli son vuruşları olan semih şentürkümüz hep yedek bekledi boşuna demiyor adım semihinho olsaydı banko 11 oynardım diye... neticede guiza bu sistem oyuncusu değil zaten böyle hem top sürcek hem top tutucak saklıycak son vuruşları mükemmel bir adam arıyorsanız torresi, drogbayı alacaksınız... demem o ki gene yanlış bir transfer madonado, jossico örnekleri gibi ama uyum sağlaması muhtemel çünkü her ne kadar tribünlere oynamak için abartıldığı söylensede ki zaman zaman bende katılıyorum bu görüşe, guiza iyi çapraz koşular yapıyor sürekli yer değiştirip rakip defansı bozuyor kaçırdığı goller abartı evet ama zamanla olacak olmak zorunda ben guizaya inanmak istiyorum yeterki şansızlığını kırsın stresi atsın üstünden ve takımla bütünleşebilsin... eminim çoğu kişi okumadan geçecektir yazdıklarımı ama güzel tespitler yaptığım kanısındayım okuyan arkadaşlara teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: margornn

quote:

Orjinalden alıntı: bigsmall11

Kezman la Bu Varlığı kıyaslamak Kezmana hakarettir İlhan Parlağı o bölgeye koyarsak daha çok gol atar Kaç kere söyledim gene söylüyorum Guiza tek forvet adamı değil tek forvet alacaksak Anelka gibi hızlı,çalım atan,bitiriciliği yüksek olan,oyuncular rakip sahaya gelene kadar topu ayağında tutan oyuncu almamız lazım

Kardeş yapma zamanında daum oynattı hep anelkayı forvette, o zaman anelka tek forvet oynayamaz rakip stoperlerle mücadele etmiyo dendi anelka kendiside hep ben 10,5 numarayım yani forvet arkasıyım mesajları verdi... ama o anelka şimdi chelseade ligde 12 gol attı şlde yanılmıyorsam 2 golü var ee nasıl oluyor bu dersek: çelsi daumun zamanındaki fb gibi ilerde anelkayı put niyetine dikip ona toplar atmıyor (aynı şu anda guizaya olduğu gibi) çelsi çok iyi defans yapıp hücumuda komple gerçekleştirdiğinden anelka bol gol pozisyonuna giriyor ama attığı gollere bakın hep ceza sahası içerisinde tek vuruş golleri... çelside kimi koysan forvet oynar asla demiyorum anelka çok çok kaliteli bir futbolcu ama bizim oynadığımız sistem ki böyle sistem dünyada yok, şişir topu santrafora götürsün gol atsın... isterizki en azından ayağında topu tutabilsin, duvara çarpan tenis topu gibi geri gelmesin top. Bunu çok iyi yapan bir oyuncu vardı adıda marcio nobreydi kıçıyla başıyla korur topu fuali alırdı ama ne yaptı aziz başkan denizli maçından sonra bir rivayete göre küfür ederek takımdan kovdu onu. Sonra kezman alındı, guiza alındı ikiside bu özelliklerde değil ama bu özelliklerde olan nobreden çok daha kaliteli son vuruşları olan semih şentürkümüz hep yedek bekledi boşuna demiyor adım semihinho olsaydı banko 11 oynardım diye... neticede guiza bu sistem oyuncusu değil zaten böyle hem top sürcek hem top tutucak saklıycak son vuruşları mükemmel bir adam arıyorsanız torresi, drogbayı alacaksınız... demem o ki gene yanlış bir transfer madonado, jossico örnekleri gibi ama uyum sağlaması muhtemel çünkü her ne kadar tribünlere oynamak için abartıldığı söylensede ki zaman zaman bende katılıyorum bu görüşe, guiza iyi çapraz koşular yapıyor sürekli yer değiştirip rakip defansı bozuyor kaçırdığı goller abartı evet ama zamanla olacak olmak zorunda ben guizaya inanmak istiyorum yeterki şansızlığını kırsın stresi atsın üstünden ve takımla bütünleşebilsin... eminim çoğu kişi okumadan geçecektir yazdıklarımı ama güzel tespitler yaptığım kanısındayım okuyan arkadaşlara teşekkürler

%95'ine katılıyorum.Ama adam geleli kaç ay oldu hala bütünleşemedi takımla

• böle adamların ne işi var Fbde ya, bu transferleri kim yapıyo kimsenin aklı çalışmıyo mu ? aragones niye getiriliyo takıma adamın 30 yıldır lig şampiyonluğu yok, bizi şl şampiyonu mu yapacak, bu mu bekleniyo ? üstelik sözleşme imzalıyosun niye öküz gibi tazminat koyuyosun her zaman aynı olay, td alırsın göndermek isteyince tazminatta pazarlık, koyma o zaman o maddeyi gelmiyosa gelmesin. zico seni hem uefada hem şlde tarihinin en üst noktasına çıkardı. git aureliodan tuncaydan yarım milyon doları esirge böyle beyinsiz heriflere 14m£ ver. bıktım usandım ya bu sene niye transfer yapılmadı adam gibi defansif ortasahalarımız appiah aurelioken şimdi josico maldonado selçuk deniz. adam mı bunlar ya? bunlarla nasıl ilerlicen şampiyonlar liginde, açık ara en kaliteli takımken şimdiki ortasahamızı düşmemeye oynayan takıma koysan ilk 12ye giremez yine de. serdar kulbilge naptı da oynamıyo bu takımda ? niye gönderildi? bu kadar kusursuz hatasız bi kaleci, volkandan eksiği neydi ? lincolnün şeyine diz atmıyo diye mi oynamıyo bizim takımda? forvetimiz önceden hooijdonktu,anelkaydı şimdiki hale bak guizayı da ilk defa duyuyorum zaten, bu kadar kazmalık olamaz, kezmanın çeyreği etmez. bide merak ediyorum şu sağ kanada ne zaman uğur boralın istikrarlı hali gibi bi oyuncu alınacak ? deividi forvete koy yada yedek beklet, adamı kanata koyuyosun en büyük yıldızımız gökhan gönül de sıçıp batırıyo bu yüzden.

yazım hiç okunası değil tekrar okumuyorum bu yüzdenimla,anlatım hatası olabilir, içimi dökim dedim. :)

• Biz (taraftarlar) gaza geldiğimiz için guiza guiza demiyoruzki.
    Guiza'yı gaza getirmek için guiza guzia diye bağırıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

Biz (taraftarlar) gaza geldiğimiz için guiza guiza demiyoruzki.
    Guiza'yı gaza getirmek için guiza guzia diye bağırıyoruz

Bırak hocam ne zaman güiza, yetişemeyeceği yerlere koşuyor taraftar alkışlıyor gaza getirmekle bir ilgisi yok
  • quote:

Adam sahada sadece koşuyor, bizim taraftar gaza gelip güiza güiza diyor...Yetişmesi imkansız toplara koşarak tribünlere oynuyo, bizim taraftar yine gaza gelip güiza güiza diyor.
    Bu adamın Kezmandan tek farkı tribünlere oynaması.Ne vuruş becerisi var ne bişey.Ama süpersonik bir zekası var.Şuan deneyler yapıyor nasıl topu kalecinin içinden geçiririm diye...
    Yazık 14 M euroya o paraya 2 tane kaliteli Afrikalı forvet alınır...

rapture kardeşim canım sanırım bu konuda sende bende haklı çıktık ha nerdersin 21maç 2gol şaka gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

Adam sahada sadece koşuyor, bizim taraftar gaza gelip güiza güiza diyor...Yetişmesi imkansız toplara koşarak tribünlere oynuyo, bizim taraftar yine gaza gelip güiza güiza diyor.
    Bu adamın Kezmandan tek farkı tribünlere oynaması.Ne vuruş becerisi var ne bişey.Ama süpersonik bir zekası var.Şuan deneyler yapıyor nasıl topu kalecinin içinden geçiririm diye...
    Yazık 14 M euroya o paraya 2 tane kaliteli Afrikalı forvet alınır...

rapture kardeşim canım sanırım bu konuda sende bende haklı çıktık ha nerdersin 21maç 2gol şaka gibi

Evet haklısın.Ama ben bugünkü bjk maçından umutluyum hadi hayırlısı...

• quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

İlk haftalarda da gol atamıyordu ama yine de etkiliydi. Haftalar geçtikçe gol atamadığı için daha da kötüye gidiyor şu an her forvetin yaşadığı şeyi yaşıyor. 1-2 gol atsa biraz açılır ama yine de beklentileri bu sistemle karşılayamaz. Sonuç: Kesinlikle 14 milyon euro etmez, kendini bulsa bile ortalama üstü bir golcü olur. Alınan fiyata da satılamaz. 3-5 milyon verilse sorun olmazdı ama keşke Semih-Kezman kalsaydı Guiza yerine ortasahaya oyuncu veya oyuncular alınsaydı. Tablo şuankinden çok çok daha iyi olurdu eminim. Aslında keşke değil ya çünkü ben Galatasaraylıyım. :)

• Güiza zaten büyük bi oyuncu değilki
    aynı hakan şükür
    çıta gibi koşuo ama topa vurmaya geldimi taraftarlara top dağıtıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.