Arda'nın ismi veya soyadı, Arda Hazard veya Edin Turan gibi olsaydı dünyadaki büyük kulüplere giderdi. gerçi gittiği takım küçük değil... belli de olmaz hani, futbol değişti artık :)
Bu hazard diyenler oturup hazard ne kadar izlemiş acaba ? Süper kupa da resmen madara oldu hazard. Tabiri caizse arda tokat manyağı yaptı. Hazardın abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olmadığını düşünüyorum. Fazla abartılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: eternal soul
Arda'nın ismi veya soyadı, Arda Hazard veya Edin Turan gibi olsaydı dünyadaki büyük kulüplere giderdi. gerçi gittiği takım küçük değil... belli de olmaz hani, futbol değişti artık :)
Edin Turan yakışmadı değil hani
Bireysel özellik olarak Arda'dan çok daha iyi olan bir sürü oyuncu var. Hazard'da bunlardan birisi ama Arda'yı farklı kılan, kısa sürede Atletico'nun en önemli oyuncularından biri durumuna gelmesi onun müthiş oyun zekasının ve futbolu bilmesinin neticesidir.
Hazard, Arda'da daha iyi şutlar atar, daha iyi çalım atar, daha hızlıdır vs.. ama Arda'nın oyun bilgisi Hazardı katlar. Bu yüzden Arda'yı aldılar, bu yüzde takımı ona liderlik rolünü verdi.
04/09/2012 (!)
Konu Hazard ise, Arda'dan söz etmem.
Konu Arda ise, Hazard'dan söz etmem.
Malum, kedi ile kaplanı kıyaslayamayız.
Kaplan olan Hazard.
At. Mad. den Falcao'yu çıkar o takım bir hiç. Falcao atacakta takım yürüyecek. Eee haliyle Falcao attıkça takımda da bazı oyuncular göze çarpıyor. Ama kesinlikle Arda'nın hiç bir ek özelliği yok sıradan bir oyuncu işte. EPL'ye gelse 18'e girmesi bile meçhul. Hazard ise şuan dünyanın sayılı takımlarından birinde, dünyanın en zor liginde ilk 11 çıkıyor ve şuan takımının en iyi oyuncusu. Yakında gelir Arda mı Messi mi dersiniz. Ha doğru buda yapılmıştı bir ara.
quote:
Orijinalden alıntı: darkwink
hazardın ardayı geçebileceği tek özelliği hızıdır.kanat oyuncularında hız çok önemlidir buyuzden hazard derım ama yok hazar parcalar yok daha teknık yok daha guçlü yorumlar sadece ezikliğimizi gösterir.hee biride ardanın güçsüz olduğunu fiziğinin zayıf olduğunu yazmış
ardada kondisyon denen bisey yok 70 den sonra yürüyor sadece hizmis Ona paslarida ekle lille de adam ne paslar atiyordu sow a
Hazard > Arda
Açıkçası şu an bana göre Arda'nın futbol bilgisi ve katkısı Hazard'a göre çok daha üstün. Tabi bu karşılaştırmayı sene sonu Hazard'ın Chelsea'e verdiklerine bakıp karşılaştırmak daha doğru olur.
quote:
Orijinalden alıntı: trybskts
arda diyenler hakkaten futboldan anlamıyor.arda türkiyenin en iyi iki üç oyuncusundan biridir ama hazardın yanından geçemez. arda hiç bir zaman manu,chelsea,R.madrid,barca,münih gibi takımlarda değişmez ilk 11 oyuncusu olamaz.hatta bu kulüplere transfer de olamaz.nispeten daha alt seviye takımlarda , valencia , a.madrid ya da sıradan ingiliz takımlarında oynayabilir.liverpool büyük takım ama küçük oyuncular alabiliyor geçenlerde sven ericsson'un da dediği gibi "liverpoolda gerard ve suarez hariç hepsi sıradan oyuncular".chelsea gidip ardaya teklif bile vermez ama hazardı alır.liverpool gidip ardayı alsa çok şaşırmam çünkü onlar kucuk oyuncuları da transfer edebiliyorlar ama arda ingilterede oynayamaz fiziği yetmez.
ardayı izleyin hep aynı fakeler aynı hareketler çeşitliliği yok.hazarddaki şut yeteneğinin yarısına anca sahiptir arda. futboldan biraz anlamıyorsanız boş boş yorum yapmayın.ardayı seven bi galatasaraylı olarak bile arda hazarddan iyi diyenlere gülüyorum.
al iste futbol bilgine hayranim.agger'i city almaya calisti vermediler , bugun glen johnson ingiltere'nin en iyi sag beki.swansea'den gelen allen su anda dunyanin her takiminda oynayabilcek potansiyelde bi oyuncu , keza genc sterling'de oyle.
Hazard > Arda
quote:
Orijinalden alıntı: bymanson13
quote:
hazardın ardayı geçebileceği tek özelliği hızıdır.kanat oyuncularında hız çok önemlidir buyuzden hazard derım ama yok hazar parcalar yok daha teknık yok daha guçlü yorumlar sadece ezikliğimizi gösterir.hee biride ardanın güçsüz olduğunu fiziğinin zayıf olduğunu yazmış
ardada kondisyon denen bisey yok 70 den sonra yürüyor sadece hizmis Ona paslarida ekle lille de adam ne paslar atiyordu sow a
butun futbol cahıllerı benımı buluyo yaaa1.si hızla kondusyonun ne alakası var? 2. si sız aykutu degıstırmek ıcın ugrastınızda aykut sızı degıstırmıs 70 ten sonra yuruyormus sahada hey Allahım yaa once at gozluklerınızı cıkartın sonra ızleyın ardayı
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Bence Hala Arda daha iyi.
Hazard'ı Lilleden alırsın ama Ardayı al alabiliyosan.
Ayrıca Arda'nın kariyeri yeter.
/>
sanırım ben yanlış hazardı izliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: trybskts
şut yeteneği: hazard > arda çalım yeteneği : hazard > arda kıvraklık,sürat,hızlanma: hazard > arda fizik kondisyon: hazard > arda pas: yine hazard daha iyi de hadi buna eşit diyelim. diğer unsurları da ekleyince özet : hazard her zaman > arda
Arda hangi konuda Hazard'dan iyi ki ? bi ara da arda-messi kıyaslaması yapılıyordu ülkede.futbolla yatıp kalkan bi ülke oldugumuz halde futboldan anlamayan ve sacmalayan ne kadar cok insanımız var şaşırıyorum.ardayı severim desteklerim ama ardanın sadece yaşı ve kafası daha büyük.
türkçe konuşma arda>hazard vuhuuu
quote:
quote:
quote:
butun futbol cahıllerı benımı buluyo yaaa1.si hızla kondusyonun ne alakası var? 2. si sız aykutu degıstırmek ıcın ugrastınızda aykut sızı degıstırmıs 70 ten sonra yuruyormus sahada hey Allahım yaa once at gozluklerınızı cıkartın sonra ızleyın ardayı
tabi tabi en sonki maçta bile gördük herkes koşarken beyfendi yürüyordu sırf gs den çıkma diye at gözlüklerini takmışsınız
quote:
quote:
quote:
quote:
tabi tabi en sonki maçta bile gördük herkes koşarken beyfendi yürüyordu sırf gs den çıkma diye at gözlüklerini takmışsınız
en son maç derken final macınımı dıyosun.Allahtan kork yahu hade benı gs lı dıye on yargılı davranıyon de pekı bu habere ne diceksın cok merak edıyorum valla
arda hazard gibi hızlı olsa ztn atletico madridten daha büyük takımlara giderdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Bu kişisel bi görüş büyütmeye gerek yok bana göre Arda Hazard'dan iyidir. Hazard'ın kupa görmüşlüğü var mı ?
şakamısın ya lille i şampiyon yapan kimdi hazard ardayı 100 e katlar adam geleceğin en iyi oyuncusu 2-3 seneye messi ronaldoyla takılcak siz gelmiş arda diyosunuz bu arada o 40 m € verdiler diye havaya bak dediğiniz adam lig 1 de iki kez yılın oyuncusu oldu geçen sene ligde 20 gol 22 asistle(38 maçın tamamında oynamış bide)oynadı bu senede premier ligde 3 maçta 1 gol 6 asist yaptı arda yarısını yapsında görim oyun içindeki etkilerden (oyunu yönlendirme vs. ) söz etmiyorum bile tamam bizde Gs lıyız da Arda kim Hazard kim
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
Arda Türk olmasaydı bunun cevabı tartışmaz Arda olacaktı Hazard kim arkadaş adama 40 Milyon verdiler diye havalar bak yahu Atletico bi UEFA daha kaldırsında görürsünüz Ardayı o zaman.
Bu olayı insanlar Türk olmakla nası bağdaştırıyor hala çözemiyorum ben inanılır gibi değil. Yav göz var izan var, hiç mi izlemediniz bu adamı, izlemediyseniz neden yorum yapıyorsunuz bilmediğiniz adama ? Arda yetenekli bir futbolcu ama ortalamadan yukarı çıkacak bir topçu değil. Fanatizmin anlamı yok, ardanın gidebileceği en iyi takım belki Valencia olur, belki. Daha ötesi yok zaten.