Şimdi Ara

Arda vs Hazard ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazard daha hızlı , daha tehlikeli bir oyuncu. Arda iyi giden takımın bir parçası olduğu için daha iyi görünebilir. Ama hazardı koy atl.madride fark belli olur.
  • Hazard 3 maçta 1 gol 6 asist yapmış müthiş başladı Chelsea de.
  • Açın bir Chelsea maçı izleyin, eğer izledikten sonra hala Arda diyebiliyorsanız atın kendinizi gitsin. Yok izlemeden "Galatasaray'ın çocuğu" veya Türk olduğu için Arda diyorsanız birşey diyemem, o sizin sorununuzdur, düzeltmek için ne kadar uğraşsak boş.
  • Bir ara Modric ve Arda kıyaslanıyordu. Hatta euro 2008'de biz Hırvatistan'ı yenince bazı yazarlar Arda'nın Modric'den çok daha üstün olduğunu falan söylüyorlardı. Şimdi ikiside Madrid'de ama takımlarının farkı her şeyi anlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Arda Türk olmasaydı bunun cevabı tartışmaz Arda olacaktı Hazard kim arkadaş adama 40 Milyon verdiler diye havalar bak yahu Atletico bi UEFA daha kaldırsında görürsünüz Ardayı o zaman.

yanlış düşünüyorsun bence. hazard ne ispanyol ne de ingiliz. kendisi belçikalı. belçikalı 3-4 futbolcu say desem epey bir düşünürsün. belçikanın türkiyeden herhangi bir üstünlüğü yoktur.

konuya gelecek olursak her ikiside bence çok kaliteli. ama ardayı çok beğenmeme rağmen hazard 1 gömlek daha üstün gibi.
  • Bence ayrı tip oyuncular,nasıl takım kuracağıma göre ikisinden birini takımıma alırım,mücadeleci bir takım yapıcaksam Arda'yı alırım,pres yapmaz ama aşırı şekilde takım oyuncusudur.Hazard'ı ise yıldızlarımı konuşturacağım bir takımda oynatmak isterim.
  • Hazard > Arda
  • kim hortlattı gene konuyu tabiki hazard

adamlar nerdeyse 40milyona aldı hazardı o paraya 2tane arda alınıyor

kaldıki arda ingiltere liginde zor oynar ispanya ligi al gülüm ver gülüm pas oyununa dayalı
    madrid barcelona ve falcao hariç (bunlar takım ve oyuncu değil canawar kategorisinde olduklarından uzayda bile oynarlar )

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

quote:

hazardın ardayı geçebileceği tek özelliği hızıdır.kanat oyuncularında hız çok önemlidir buyuzden hazard derım ama yok hazar parcalar yok daha teknık yok daha guçlü yorumlar sadece ezikliğimizi gösterir.hee biride ardanın güçsüz olduğunu fiziğinin zayıf olduğunu yazmış

ardada kondisyon denen bisey yok 70 den sonra yürüyor sadece hizmis Ona paslarida ekle lille de adam ne paslar atiyordu sow a

butun futbol cahıllerı benımı buluyo yaaa1.si hızla kondusyonun ne alakası var? 2. si sız aykutu degıstırmek ıcın ugrastınızda aykut sızı degıstırmıs 70 ten sonra yuruyormus sahada hey Allahım yaa once at gozluklerınızı cıkartın sonra ızleyın ardayı

tabi tabi en sonki maçta bile gördük herkes koşarken beyfendi yürüyordu sırf gs den çıkma diye at gözlüklerini takmışsınız

en son maç derken final macınımı dıyosun.Allahtan kork yahu hade benı gs lı dıye on yargılı davranıyon de pekı bu habere ne diceksın cok merak edıyorum valla

http://haberevet.com/haber/20120905/636346/amerikali-larin-arda-turan-iddiasi.html

onlar amerıkalı futboldan anlamaz demı

HABEREVET.COM

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

arda hazard gibi hızlı olsa ztn atletico madridten daha büyük takımlara giderdi.

Athletico Madrid'den daha büyük takım hangisi merak ediyorum.
  • 3-4 yıl önce fularlı Hıncal'ın "Arda Messi den daha iyi." demesine benziyor. Yapmayın dostlarım! Bu kadar net konuları tartışmaya gerek yok. Birde bana göre Arda diyenler yok mu sanki Messi-Ronaldo kıyaslaması yapıyor. Şunu iyi anlayın Hazard ile Arda arasında sınıf farkı var. Hazard Arda'ya 1 gömlek büyük.Hani Daum'un Stoch alınırken söylediği bi söz vardıya aynısı Arda içinde geçerli. Hazard'a sallayanların bi çoğu sadece süper kupa maçını izleyip buraya gelmişler heralde. Normal şartlarda şu tartışmada Arda cevabını vermek mümkün değil. Ben konuyu görünce arkadaşlar dalga geçmek için konuyu tekrar hortlattı zannettim ama öyle değilmiş Gerçekten hala Arda diyenler var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tothecore

3-4 yıl önce fularlı Hıncal'ın "Arda Messi den daha iyi." demesine benziyor. Yapmayın dostlarım! Bu kadar net konuları tartışmaya gerek yok. Birde bana göre Arda diyenler yok mu sanki Messi-Ronaldo kıyaslaması yapıyor. Şunu iyi anlayın Hazard ile Arda arasında sınıf farkı var. Hazard Arda'ya 1 gömlek büyük.Hani Daum'un Stoch alınırken söylediği bi söz vardıya aynısı Arda içinde geçerli. Hazard'a sallayanların bi çoğu sadece süper kupa maçını izleyip buraya gelmişler heralde. Normal şartlarda şu tartışmada Arda cevabını vermek mümkün değil. Ben konuyu görünce arkadaşlar dalga geçmek için konuyu tekrar hortlattı zannettim ama öyle değilmiş Gerçekten hala Arda diyenler var!

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: yununu

kim hortlattı gene konuyu tabiki hazard

adamlar nerdeyse 40milyona aldı hazardı o paraya 2tane arda alınıyor

kaldıki arda ingiltere liginde zor oynar ispanya ligi al gülüm ver gülüm pas oyununa dayalı
    madrid barcelona ve falcao hariç (bunlar takım ve oyuncu değil canawar kategorisinde olduklarından uzayda bile oynarlar )

bilader 40 / 12 = 3.33 yani 3 arda turan bir tanede aydın alırsın o paraya

•  Arda vs Hazard !
  • Ya Tamam Adamlar Karşılaştırılır Birisi O İyi Birisi Bu İyi Der Anlarımda Bazıları Yok Karşılaştırmak Bile Abest Hazard Bi Üst Kademe Falan Demiş.

Valla Arda ile Hazard'ın Karşı Karşıya Geldiği 2 Maç İzledim 2'sinde de Arda Çok Daha İyi Oynadı. Biri Milli Takım Maçıydı Biride Bu Süper Final İşte.

Arda Satılırsa En Az 20-25'e Satılır Atletico'dan Bu Performansıyla. Tabi Atletico İyi Pazarlarsa Bu Sayı Çok Daha Artabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

arda hazard gibi hızlı olsa ztn atletico madridten daha büyük takımlara giderdi.

Athletico Madrid'den daha büyük takım hangisi merak ediyorum.

mesela şırnakgücüsporyurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Bir ara Modric ve Arda kıyaslanıyordu. Hatta euro 2008'de biz Hırvatistan'ı yenince bazı yazarlar Arda'nın Modric'den çok daha üstün olduğunu falan söylüyorlardı. Şimdi ikiside Madrid'de ama takımlarının farkı her şeyi anlatıyor.

Herşey takım farkı ile alakalı değil.Ona bakarsan Falcao, Benzema ile Higuen'i on kere cebinden çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Yapmayın beyler Arda kim?

+1907

Chelsea gibi bir takım Hazard gibi yetenekli bir futbolcuyu almışsa, vardır bir bildikleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Yapmayın beyler Arda kim?

+1907

Chelsea gibi bir takım Hazard gibi yetenekli bir futbolcuyu almışsa, vardır bir bildikleri...

Chelsea gibi bir takım esien ni kiralık meırelesı 10 mılyona satıp orta sahayı bosaltıyorsa kesın bı bıldıklerı vardır

daha oncede yazdım tekrar soyluyorum alıntı yapcaklara bende hazardı secerım ama tek bır fark ıcın oda hızlı oldugu ıcın ve kanat adamında hız vazgecılmez dır.ama onun dısında yok arda sag bacagı yapmaz yok 5 gomlek ustun falan yorumlar sadece futbol cehaletıdır.mıllet 40 mılyona takmıs kafayı.bonservıs parası hıc bır seyı kanıtlamaz.bkz.güiza bkz baliç. bkz.umut. bkz. kuyt vs.vs.

• Hem milli maç hemde süper final kimin kimden iyi oynadığını gösterdi sanirim , birde transfer ücretini futbolcu kalitesi ile eşdeğer sayanlar var komiksiniz.... Chelsea, Man City vs vs gibi takımların futbolculara değerlerinden fazla para verdikleri aşklar bunlar hala ayıkmadı :)) Mesut Özil gibi bir oyuncuya Madrid nekadr bonservis verdi hatırlayın şimdi hazard mesut'tan iyi mi bu mu mantık ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.