Hazardı fener maçlarından değerlendirirsek hızlı ve teknik ama tecrübesiz olduğu için akıllı oynamıyor ve son vuruşları zayıf gibi geldi kaleye o kadar yaklaşıp etkisiz olmak iyi değil.Arda ise bir maçda dökülüp bir maçda rakibi silip süpüren bir oyuncu a.madrid maçında mevkisinde oynasaydı o kadar zorlanmazdı.Selenanın etkisindede kaldı bu aralar büyümü yaptı ne :D
arda sergenleşti gıdısı falan çıktı gıdılı futbolcumu olur?
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
Galatasaraylı olan herkesin at gözlüğü ile Arda'yı pohpohlaması mı gerekiyor ?
ayrıca Arda benim için bu sezon Ankaragücü maçında bitti ! o 2 pozisyonda bomboş olan Baros'a vermeyip birde kasıntı kasıntı sahada ben istersem gol yaptırırım istemezsem gol olmaz havalarında gördüğümden beri Anti-Arda'cıyım! ve hala o tavır ve haraketleri sahada devam ediyor! A.Madrid deplasmanında bomboş Giovani'ye vermemesi ayrı bir olay !
ama benim bildiğim ADNAN POLAT 'da onun biletini keser ! nasıl KRAL HAKAN ŞÜKÜR'ü TORINO'ya şutladı Arda'yı da 3e 5e bakmadan gönderecek vasat bir avrupa takımına! zaten geçen gün H.Şükür'de söyledi Arda'nın avrupa kariyerini Adnan Polat yapmasın diye!
quote:
Orijinalden alıntı: Screamer
quote:
Orijinalden alıntı: Feint-TR
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
Arda Manisada sağbek gerets döneminde Galatasaray solaçık - Rijkaard döneminde solaçık sağaçık forvet arkası ve forvet oynatıldı.
zaten hızlı olmayan fizik gücü sağlam olmayan futbolcuların yukarıda saydığım takımlarda işi olmaz !
çok iyi çalım demişsin dün 10 tane adam geçtiyse 30 tane de çalım atma sevdasından top ezdi ! 3 kişinin arasına girmeye çalışıyor ne anlamı var yanında bir sürü boş adam var oynasana onlara . takım arkadaşlarını kullanırsan hem daha az yorulursun hem pozisyona girip şut çekmen gerektiğinde enerjin kalır !
yani Ribery gibi Hazard'da 19 yaşında olmasına rağmen Barça - M.united vs gibi üst sınıf takımlarda oynayacak oyuncular kendisini hemen belli ediyor! Arda atıp tutmayı iyi biliyor adım Ardinho olsa elimde avrupa pasaportu olsa şimdi gitmiştim bile vs. açıklamalar yapıyor o ayakları geçecek önce saha içinde istikrarlı bir oyun sergilemeyi öğrenecek fizik gücü arttıracak diyeceğim fakat artacağı falan yok. kondisyoner Puyol geldiğinde umutluydum Arda'nın performansı artar diye fakat bundan fazlası olmayacak gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Böyle bir karşılaştırma yaparsan ben Keita derim ortada ne Arda kalır ne de Hazard kalır. Hem ikisinden daha hızlı, hem daha güçlü, birde iyide çalım atıyor.
Sonuç olarak Arda ve Hazard farklı oyunculardır. Ardanın kanat oyuncusu olmadığını geçen seneden beri söylerim. Arda ortada oynayacak oyuncudur.
Kanat oyuncular her zaman hızlı olmak zorundadır. Arda hızlı değil ama çok iyi çalım attığı için kanatta durumu kurtarabiliyor.
Bir gs liden , arda konusunda beklenilmiycek kadar dogru ve perspektif yorum .
İşin ironik yanı arkadaş o yazıyı yazanın "Anti-Arda'cı" olduğunu bilmiyor.Bir de "perspektif" bir yorummuş
Ardanin 2 sene önceki Kalli döneminde kupa macini seyretsin bazilari ondan sonra konussun 0-0 biten kadiköydeki maci. Yetenekli cok iyi bir futbolcu zamaninda abilerinin yaptigini yapmaya basladi yeteri kadar geriye gelmiyor kosmuyor, yapmamasi gereken islere kalkiyor, kendini yakar Ardanin aynisi Munichden gelen Berkantti herseyi fazla abartiyoruz Arda Allah vergisi yeteneklerini kosarak fizik gücüyle artirmiyor hep klasik seyler daha fazlasini yapabilir o yetenegi var ama bekliyerek durarak oynuyor bazen az kosunca nefes zor alir gibi hali var buda sahada fenalistigindan beri oldu eski mucadele gücünü birakti. Bunlar ya muhhaha ya saksak derler adam gibi mac bile seyrettigi yok cogunun gercekleri göreceklerini sanmiyorum
Arda hiç alakası olmamasına rağmen santrfor oynadıve çok ciddi bir maçta oynadı daha dün akşam hepimiz izledik.Adam ayağına gelen hiçbir topu kaptırmadı neredeyse , sürekli takımın hücuma geçebilmesine katkıda bulundu üstüne birde asist yaptı , ondan zor pozisyon da olsa uçarak vurduğu topu gol yapmasını bekliyorduk ama olmadı.
Arda kompleksi had safhada , bu adam oyunsa oyun , baskıysa baskı , istatistikse istatistik hepsinin altından kalktı daha ne yapıcaktı?Sürekli sakat vs. deniyor herşeye rağmen kaptan sahaya çıkıyor ve takımına liderlik ediyor.Biz Arda'dan memnunuz siz olmayın bu iyiye işaret zaten
18.02.2010 Atletico Madrid 1 - Galatasaray 1 (Arda 89dk.) 21.02.2010 Beşiktaş 1 - Galatasaray 1 (Arda 72 dk. 1 gol) 25.02.2010 Galatasaray 1 Atletico Madrid 2 (Arda 89dk. 1 asist)
Büyük kaptan
haydi bklm daldan dala atlıyoruz özermi-diegomu
Hazard tek başına paldır küldür 5-10 kişinin arasına dalıyor ve bu yüzden kaç kere top kaybetti ben sayamadım. Arda bunu bir kere yapsa taşlı sopalı saldırıya uğrar heralde. Adam koskoca maçta Keita'yla birlikte ilerdeki bütün yükü çekti. Yeri geldi geriden top aldı, yeri geldi kanat adamı oldu, yeri geldi forvet oldu. Bunların hepsi de sezonun en stresli en zor maçında oldu. Ne diyeyim bravo size kıyasa devam edin.
Hazard mı o da kim ?
quote:
Orijinalden alıntı: ozwizard7
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
hazard kim la
avrupada futbol seyirisinin %90ı bu adamı biliyor 18 yaşında olmasına rağmen aradyı % kaçı biliyor 23 yaşındaki gs kaptanını milli takımın oyuncusunu ??
hazard kimmiş
Bi sen bi de maestro yemin ediyorum nese kaynagimsiniz
Galatasaraylı arkadaşlar Fenerbahçeli oyuncuyla başka bir takımda oynayan yabancı oyuncuyu karşılaştırırken Fenerbahçeli oyuncuya 'Daha yaşlı, gelişimini tamamlamış, daha iyi yere gelemez' gibi şeyler söylüyorlar, söz konusu Galatasaray olunca Arda'nın Hazard'dan 4 yaş büyük olması 'Tecrübe, deneyim, olgunluk, kalite' oluyor.
30 yaşından sonra Fenerbahçe'ye oyuncu geliyorsa 'YAŞLI', Galatasaray'a geliyorsa 'TECRÜBELİ' oluyor.
Deseler ki Arda yımı Fenerbahçede istersin Hazard ı mı ... Biraz düşünür ulan ikiside çok iyi be derim. Ama Hazard daha iyi sanki. 2 maç izledim sadece ama eleman fena.
Kanal A 'da Digiturk kanal 59'da Ligue 1 de Lille maçlarını takip ediyorum bu sezon sadece bu adam için ! bu sezon sonu veya gelecek sezon yukarıda saydığım takımlardan bir tanesine gidecek kapasitede .
ayrıca La liga ve Premier Lig takımları genelde hıza bakıyor ! yavaş oyunu durarak oynayan oyunculara yanaşmıyorlar. sanki Hazard Arsenal 'e gidecekmiş gibi görünüyor A.Wenger 'de böyle genç yetenekleri sever
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
Deseler ki Arda yımı Fenerbahçede istersin Hazard ı mı ... Biraz düşünür ulan ikiside çok iyi be derim. Ama Hazard daha iyi sanki. 2 maç izledim sadece ama eleman fena.
Çok üzülerek söylüyorum ki bence Arda o takımlardan hiçbirine gidemeyecek. Kendini hiç geliştirmiyor. Çünkü çok abartıldı, şu anda ülkede elde edebileceği herşeyi elde etti. Trilyonluk otomobillere biniyor, takımında kaptan oldu, oldukça popüler oldu, hiç oynamasa ölüsü bile GS'da oynar. O da tabi çaba göstermeyecek ve GS'de yerinde sayacak. Ha bu yıl Dünya Kupası'na gidebilseydik Semih ve Arda'nın parlayacağını düşünüyordum. Bundan sonra şansları yok
quote:
Orijinalden alıntı: Zaba
Çok üzülerek söylüyorum ki bence Arda o takımlardan hiçbirine gidemeyecek. Kendini hiç geliştirmiyor. Çünkü çok abartıldı, şu anda ülkede elde edebileceği herşeyi elde etti. Trilyonluk otomobillere biniyor, takımında kaptan oldu, oldukça popüler oldu, hiç oynamasa ölüsü bile GS'da oynar. O da tabi çaba göstermeyecek ve GS'de yerinde sayacak. Ha bu yıl Dünya Kupası'na gidebilseydik Semih ve Arda'nın parlayacağını düşünüyordum. Bundan sonra şansları yok
Sabah saat 5, ve ben yine failim. Hayat çok zor, sabahın ilk ışıkları çok güzel, toprak kokusu, ağaçların kokusu. Hayat çok güzel ama hayatın bu güzelliği canın pahasına pahalı. Ve insan ne oldum dememeli ne olacağım demeli.
O değil de chakra iyi ki yok ortalarda valla, titreme geldi nickini görünce
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: Far-Cry
quote:
Orijinalden alıntı: Zaba
Sabah saat 5, ve ben yine failim. Hayat çok zor, sabahın ilk ışıkları çok güzel, toprak kokusu, ağaçların kokusu. Hayat çok güzel ama hayatın bu güzelliği canın pahasına pahalı. Ve insan ne oldum dememeli ne olacağım demeli.
Valla bundan ala ne failler var yukarıda. Bu mu dikkatini çekti
Yok bu çekmedi sadece bunu alıntılayarak diğerlerinede gönderme yapayım dedim. Ayrıca uykusuzum, gözler pert, bu kadar da olsun yan.
Bence arda hazardı biraz abartıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: V2
hazard'ı izledin mi hiç, tek başına maç alıyor neredeyse ligde
quote:
Orijinalden alıntı: alozz
quote:
ülke maçlarında maçlarında izlemiştim söndü gitti. Ligde pek izlemedim.
quote:
quote:
quote:
bi ara izle, Chelsea'de gerçekten fark yaratıyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
bi ara izle, Chelsea'de gerçekten fark yaratıyor.
izleyeceğim , pek izlediğim oyuncu değil demek ki izlediğim maçlarda etkisizdi. Çok maçını izlemedim zaten.