Arda, Avrupa Şampiyonası guruplarında 2 kez ve Süper Kupa finalinde 1 kez daha Hazard'dan üstün performans gösterdi. Kim iyi kim kötü tartışmasına girmem ama Arda'da Hazard'da takımlarına önemli katkılar veriyorlar. Fakat karşı karşıya oynadıkları maçlarda Arda'nın performansı ortada.
Bence Hala Arda daha iyi.
Hazard'ı Lilleden alırsın ama Ardayı al alabiliyosan.
Ayrıca Arda'nın kariyeri yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Bu kişisel bi görüş büyütmeye gerek yok bana göre Arda Hazard'dan iyidir. Hazard'ın kupa görmüşlüğü var mı ?
arda diyenler hakkaten futboldan anlamıyor.arda türkiyenin en iyi iki üç oyuncusundan biridir ama hazardın yanından geçemez. arda hiç bir zaman manu,chelsea,R.madrid,barca,münih gibi takımlarda değişmez ilk 11 oyuncusu olamaz.hatta bu kulüplere transfer de olamaz.nispeten daha alt seviye takımlarda , valencia , a.madrid ya da sıradan ingiliz takımlarında oynayabilir.liverpool büyük takım ama küçük oyuncular alabiliyor geçenlerde sven ericsson'un da dediği gibi "liverpoolda gerard ve suarez hariç hepsi sıradan oyuncular".chelsea gidip ardaya teklif bile vermez ama hazardı alır.liverpool gidip ardayı alsa çok şaşırmam çünkü onlar kucuk oyuncuları da transfer edebiliyorlar ama arda ingilterede oynayamaz fiziği yetmez.
ardayı izleyin hep aynı fakeler aynı hareketler çeşitliliği yok.hazarddaki şut yeteneğinin yarısına anca sahiptir arda. futboldan biraz anlamıyorsanız boş boş yorum yapmayın.ardayı seven bi galatasaraylı olarak bile arda hazarddan iyi diyenlere gülüyorum.
şut yeteneği: hazard > arda çalım yeteneği : hazard > arda kıvraklık,sürat,hızlanma: hazard > arda fizik kondisyon: hazard > arda pas: yine hazard daha iyi de hadi buna eşit diyelim. diğer unsurları da ekleyince özet : hazard her zaman > arda
Arda hangi konuda Hazard'dan iyi ki ? bi ara da arda-messi kıyaslaması yapılıyordu ülkede.futbolla yatıp kalkan bi ülke oldugumuz halde futboldan anlamayan ve sacmalayan ne kadar cok insanımız var şaşırıyorum.ardayı severim desteklerim ama ardanın sadece yaşı ve kafası daha büyük.
Arda Türk olmasaydı bunun cevabı tartışmaz Arda olacaktı Hazard kim arkadaş adama 40 Milyon verdiler diye havalar bak yahu Atletico bi UEFA daha kaldırsında görürsünüz Ardayı o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
Arda Türk olmasaydı bunun cevabı tartışmaz Arda olacaktı Hazard kim arkadaş adama 40 Milyon verdiler diye havalar bak yahu Atletico bi UEFA daha kaldırsında görürsünüz Ardayı o zaman.
Asıl Arda Türk olmasaydı cevap kesin Hazard olurdu.Türk diye hemen şişiriyorsunuz.tabi türkleri küçük gören kesim de var ama oyuncuların milliyetinden bagımsız olarak adam gibi maçları izleyen futboldan anlayan adam Arda Hazard'dan iyi di-ye-mez.
Türk olmayan ve türk takımı tutmayan 100 teknik direktöre sor 95i arda der.şöyle boş boş yorumlar yazıp adamı deli etmeyin futboldan çok anlıyormus gibi saçma sapan yorum yapan insanları görünce sinirleniyorum bu adamlarla mı futbol tartışıcaz diyorum.Arda'nın Hazard'dan neyi iyi söyler
Kondisyon Güç Hız,Sürat Çalım Yeteneği Şut Yeteneği Pas yeteneği
Arda'nın hangi özelliği var Hazard'dan daha iyi olan ? hala Arda Hazard'dan iyi diyenler Allah aşkına konuşmasın.futboldan anlamayan insanların yorumlarını okumak sinir bozuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: trybskts
quote:
Asıl Arda Türk olmasaydı cevap kesin Hazard olurdu.Türk diye hemen şişiriyorsunuz.tabi türkleri küçük gören kesim de var ama oyuncuların milliyetinden bagımsız olarak adam gibi maçları izleyen futboldan anlayan adam Arda Hazard'dan iyi di-ye-mez.
Türk olmayan ve türk takımı tutmayan 100 teknik direktöre sor 95i arda der.şöyle boş boş yorumlar yazıp adamı deli etmeyin futboldan çok anlıyormus gibi saçma sapan yorum yapan insanları görünce sinirleniyorum bu adamlarla mı futbol tartışıcaz diyorum.Arda'nın Hazard'dan neyi iyi söyler
Arda'nın hangi özelliği var Hazard'dan daha iyi olan ? hala Arda Hazard'dan iyi diyenler Allah aşkına konuşmasın.futboldan anlamayan insanların yorumlarını okumak sinir bozuyor.
"Türk olmayan ve türk takımı tutmayan 100 teknik direktöre sor 95i HAZARD der" olacak.yanlıslıkla arda yazdık simdi ergenin biri gelip muhaha yapıp komik oldugunu sanmasın diye düzelteyim.
quote:
quote:
Git bak bakalım hangi Türk oyuncuya tarihi boyunca 50-60 Milyon biçilmiş ? Mesut Özil'in Almanya'yı seçme nedenini Hamit transfer piyasasında değeri daha yüksek olacaktır yorumunu yaptı cuk oturdu Türk oyuncuların için bu iş böyle Arda vs Hazar konusuna gelince ben Hazard'ı izlemedim ama bu kadar büyütmeyin bazı kişileri gözünüzde nedense milletimizde de bu var hemen bi yabancı görsünler çok şöyle yok böyle geçiniz bunları.Ha adam akıllı eleştirirsin ben bir şey demem birini överken birini yerin dibine gömüyorsunuz umarım.
quote:
quote:
quote:
Git bak bakalım hangi Türk oyuncuya tarihi boyunca 50-60 Milyon biçilmiş ? Mesut Özil'in Almanya'yı seçme nedenini Hamit transfer piyasasında değeri daha yüksek olacaktır yorumunu yaptı cuk oturdu Türk oyuncuların için bu iş böyle Arda vs Hazar konusuna gelince ben Hazard'ı izlemedim ama bu kadar büyütmeyin bazı kişileri gözünüzde nedense milletimizde de bu var hemen bi yabancı görsünler çok şöyle yok böyle geçiniz bunları.Ha adam akıllı eleştirirsin ben bir şey demem birini överken birini yerin dibine gömüyorsunuz umarım.
Bak kendi ağzınla "Hazard'ı izlemedim" diyorsun işte o zaman yorum yapmayacaksın.Ne diye yorum yapıyorsun izlemediğin adam hakkında yagu ? Ben iki oyuncuyu da çok iyi bildiğim için Arda'ya Hazard'dan daha iyi oyuncu diyen futbol cahilidir diyorum çünkü Hazard'ın daha iyi oldugunu rahatlıkla görüyorum.Yani tartışmaya açık bi kıyaslama olsa saygı duyarım , ama tartışılacak bişey yok
Hala türk oyuncu mürk oyuncu diyorsun.Yahu transfer yapan takım için aldıgı oyuncunun türk olup olmamasının ne önemi var.Hazard'ın peşinden Manchester,Chelsea koşar , Arda'nın peşinden kimse koşmaz sadece orta seviye bi oyuncu olarak Valencia,A.Madrid gibi takımlar alır.Sana diyorum ki kondisyon,güç,hız,çalım,şut bütün konularda Hazard daha iyi.Yani hani iki üç tanesinde Hazard gerisinde Arda daha iyi olsa neyse dicem görüşüne saygı duyacagım ama Arda'nın Hazard'a göre belirgin bi artısı bile yok. izlemediysen bi zahmet yorum yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
Peki bende sana şunu sorayım
19 luk Hazar vs 16 Lık Lukaku mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
donunda sallar donunu bağlar
benzetmeler don üzerinden gidiyor, haydi bakalım.
dona kaldım.
hazardın ardayı geçebileceği tek özelliği hızıdır.kanat oyuncularında hız çok önemlidir buyuzden hazard derım ama yok hazar parcalar yok daha teknık yok daha guçlü yorumlar sadece ezikliğimizi gösterir.hee biride ardanın güçsüz olduğunu fiziğinin zayıf olduğunu yazmış
quote:
quote:
quote:
quote:
Bak kendi ağzınla "Hazard'ı izlemedim" diyorsun işte o zaman yorum yapmayacaksın.Ne diye yorum yapıyorsun izlemediğin adam hakkında yagu ? Ben iki oyuncuyu da çok iyi bildiğim için Arda'ya Hazard'dan daha iyi oyuncu diyen futbol cahilidir diyorum çünkü Hazard'ın daha iyi oldugunu rahatlıkla görüyorum.Yani tartışmaya açık bi kıyaslama olsa saygı duyarım , ama tartışılacak bişey yok
Hala türk oyuncu mürk oyuncu diyorsun.Yahu transfer yapan takım için aldıgı oyuncunun türk olup olmamasının ne önemi var.Hazard'ın peşinden Manchester,Chelsea koşar , Arda'nın peşinden kimse koşmaz sadece orta seviye bi oyuncu olarak Valencia,A.Madrid gibi takımlar alır.Sana diyorum ki kondisyon,güç,hız,çalım,şut bütün konularda Hazard daha iyi.Yani hani iki üç tanesinde Hazard gerisinde Arda daha iyi olsa neyse dicem görüşüne saygı duyacagım ama Arda'nın Hazard'a göre belirgin bi artısı bile yok. izlemediysen bi zahmet yorum yapma.
Ben Hazard'a kötü mü dedim abartmayın dedim bu kadar bak ben genel bi olgudan bahsettim sen transfer diyorsun Türk oyuncu para etmez kardeşim bu yıllardan beri böyle eğer öyle olsaydı Arda Nuri yüksek bonservis bedellerine giderdi istediğin kadar konuş bu olguyu yıkacak kişi yok şuan ha 10 en az yıl bu böyle olacak Mesut neden Almanya'yı seçti bu neden yüzünden fazla kurcalamayın.
quote:
Orijinalden alıntı: darkwink
hazardın ardayı geçebileceği tek özelliği hızıdır.kanat oyuncularında hız çok önemlidir buyuzden hazard derım ama yok hazar parcalar yok daha teknık yok daha guçlü yorumlar sadece ezikliğimizi gösterir.hee biride ardanın güçsüz olduğunu fiziğinin zayıf olduğunu yazmış
Evet tabi Arda Hazard'dan daha iyi çalım atar , daha iyi şut çeker.Ne cahiller var arkadaş ya Chelsea salaktı 10 mlyonluk Arda varken gidip 40 milyon euro verdi.Maç izlemiyorsunuz susun bi zahmet. Fizik gücün de ne demek oldugunu ögren bi zahmet.Kilolu oyuncuya da güçlü dersin sen.Arda İngiltere'de oynasa haşat ederler onu , ama Hazard orda bile yıkılmıyor kolayına.Arda ortalama üstü oyuncudur , Hazard çok daha iyi oyuncudur.Bi daha da yazmayacagım bu futbol cahillerine.Sırf türk diye Arda daha iyi diyorlar.
Yapmayın beyler Arda kim?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darkwink
Evet tabi Arda Hazard'dan daha iyi çalım atar , daha iyi şut çeker.Ne cahiller var arkadaş ya Chelsea salaktı 10 mlyonluk Arda varken gidip 40 milyon euro verdi.Maç izlemiyorsunuz susun bi zahmet. Fizik gücün de ne demek oldugunu ögren bi zahmet.Kilolu oyuncuya da güçlü dersin sen.Arda İngiltere'de oynasa haşat ederler onu , ama Hazard orda bile yıkılmıyor kolayına.Arda ortalama üstü oyuncudur , Hazard çok daha iyi oyuncudur.Bi daha da yazmayacagım bu futbol cahillerine.Sırf türk diye Arda daha iyi diyorlar.
kardeşim sen hep seyirci kal olurmufutbol oynamadıgın bellı ama car car maşallah ne çene var.1.si güçsüz adam ayagında top tutamaz.hazardın maçlarını izlicene ardayıda izle azcık ayagından top almak ıcın 2-3 kısı basıyor.sut gormek istıyosan ardanın attıgı golerı izle.yok ingiterede oynasaymıs yok ıtalyada oynasaymıs biz mişleri muşları geçeli çok oldu Allah nasip eder 2 sene sonrada ingilterede izlerizsen bu kafayla onada bi kulp bulursun neyse en ıyı tarafı bızım gıbı cahıllere bı daha yazmıcak olman sen muhteşem chealsınde muhteşem hazardını izle (ha bu arada cahıl arkadasım basta zaten demıstım bende hazardı tercıh ederım dıye ama nato kafa nato mermer)