Şimdi Ara

Arda vs Hazard ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arda takımında sistemin önemli bi parcasi ama Hazard farkli.İlk lig macinda rakibin etrafinda efsane bi donus yapmisti o bile Hazard'ın farkını gösteriyo zaten Chelsea şu dağınık oyunundan bi kurtulsa o zaman görün Hazard'ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Arda Türk olmasaydı bunun cevabı tartışmaz Arda olacaktı Hazard kim arkadaş adama 40 Milyon verdiler diye havalar bak yahu Atletico bi UEFA daha kaldırsında görürsünüz Ardayı o zaman.

Bu olayı insanlar Türk olmakla nası bağdaştırıyor hala çözemiyorum ben inanılır gibi değil.
    Yav göz var izan var, hiç mi izlemediniz bu adamı, izlemediyseniz neden yorum yapıyorsunuz bilmediğiniz adama ?
    Arda yetenekli bir futbolcu ama ortalamadan yukarı çıkacak bir topçu değil. Fanatizmin anlamı yok, ardanın gidebileceği en iyi takım belki Valencia olur, belki. Daha ötesi yok zaten.

Nedir bu sizde ki yabancı sevgisi anlamış değilim ben birilerini yüceltmekte üstünüze yok zaten ee arkadaş madem karşılaştırıyorsun her yönüyle karşılaştır hızıyla çalım becerisiyle fizigi ile pozisyon bilgisiyle taktik bilgisiyle ben öyle Hazard'ın 1-2 unsur dışında geçeceğini hiç düşünmüyorum (Hazard'ın bana göre tek +'sı o da hız kanat oyuncularında vazgeçilmez bir özellik evet burda üstün fizik olarak üstün olabilir ama diğer mevkilerde üstün olduğunu hiç düşünmüyorum hele o çalım becerisinde) ya adam akıllı karşılaştırma yap ya da hiç yapma öyle bir abartıyorsunuz ki Hazard'tan iyisi yok sanki gelelim Türk mevzusuna "Türk Oyuncular Para Etmez" bunun açıklaması budur eğer bu adam bi İspanyol veya bi Portekizli olsaydı emin ol şuan değerinin iki katı olurdu ki tüm gözleri üstüne çekerdi dostum bi futbolcunun ambalajı çok önemli nasıl etki yarattığı taraftarlar üzerinde özellikle Arda'nın değeri kaç arkadaş şuan 26 Milyon demi Hazard 40 Milyon ee milet bunu duydu mu işler değişiyor ee burdan ne demek istediğimi anlamışsındır türk oyuncuların halen para etmez düşüncesindeyim genede bak Selçuk İnan'a biçilen değer ne 15 Milyon bile değil değil arkadaş ...

Bana gelipte Bonservis'ine göre mi değerlendiriyoruz dersen tabi ki hayır genel düşünce bu görmüyor musun Carrol gibi bir adam 40-50 Milyon Euro ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ourge

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Arda Türk olmasaydı bunun cevabı tartışmaz Arda olacaktı Hazard kim arkadaş adama 40 Milyon verdiler diye havalar bak yahu Atletico bi UEFA daha kaldırsında görürsünüz Ardayı o zaman.

yanlış düşünüyorsun bence. hazard ne ispanyol ne de ingiliz. kendisi belçikalı. belçikalı 3-4 futbolcu say desem epey bir düşünürsün. belçikanın türkiyeden herhangi bir üstünlüğü yoktur.

konuya gelecek olursak her ikiside bence çok kaliteli. ama ardayı çok beğenmeme rağmen hazard 1 gömlek daha üstün gibi.

Belcika...

Eden Hazard...

Fellaini...

Vermaelen...

Alex Witsel...

Vincent Kompany...

Vertonghen...

Dembele...

Courtois

Van Buyten..

Lukaku....

Mirallas...

Dunya'da onca yildiza ragmen "bos takim" goruntusu veren tek ulke Belcika'dir...

Basari "0", averaj alti...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.