Şimdi Ara

Arda vs Hazard ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Ne kadar saçma karşılaştırma bu.

Messi vs. Arda karşılatırmasından daha mantıklı olduğu kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

Arda Manisada sağbek gerets döneminde Galatasaray solaçık - Rijkaard döneminde solaçık sağaçık forvet arkası ve forvet oynatıldı.

zaten hızlı olmayan fizik gücü sağlam olmayan futbolcuların yukarıda saydığım takımlarda işi olmaz !

çok iyi çalım demişsin dün 10 tane adam geçtiyse 30 tane de çalım atma sevdasından top ezdi ! 3 kişinin arasına girmeye çalışıyor ne anlamı var yanında bir sürü boş adam var oynasana onlara . takım arkadaşlarını kullanırsan hem daha az yorulursun hem pozisyona girip şut çekmen gerektiğinde enerjin kalır !

yani Ribery gibi Hazard'da 19 yaşında olmasına rağmen Barça - M.united vs gibi üst sınıf takımlarda oynayacak oyuncular kendisini hemen belli ediyor! Arda atıp tutmayı iyi biliyor adım Ardinho olsa elimde avrupa pasaportu olsa şimdi gitmiştim bile vs. açıklamalar yapıyor o ayakları geçecek önce saha içinde istikrarlı bir oyun sergilemeyi öğrenecek fizik gücü arttıracak diyeceğim fakat artacağı falan yok. kondisyoner Puyol geldiğinde umutluydum Arda'nın performansı artar diye fakat bundan fazlası olmayacak gibi görünüyor.
    quote:

Böyle bir karşılaştırma yaparsan ben Keita derim ortada ne Arda kalır ne de Hazard kalır. Hem ikisinden daha hızlı, hem daha güçlü, birde iyide çalım atıyor.

Sonuç olarak Arda ve Hazard farklı oyunculardır. Ardanın kanat oyuncusu olmadığını geçen seneden beri söylerim. Arda ortada oynayacak oyuncudur.

Kanat oyuncular her zaman hızlı olmak zorundadır. Arda hızlı değil ama çok iyi çalım attığı için kanatta durumu kurtarabiliyor.

Bir gs liden , arda konusunda beklenilmiycek kadar dogru ve perspektif yorum .

İşin ironik yanı arkadaş o yazıyı yazanın "Anti-Arda'cı" olduğunu bilmiyor.Bir de "perspektif" bir yorummuş

• hazardı süper ligde çiğ çiğ yerler .
  • Hazard tabiiki. Topla bu kadar süratli olan futbolcu sayısı çok az. Yakın zamanda büyük takımlarda görebiliriz.
  • Eski Arda olsa Arda derdim.. Suan ise Hazard derim...

Arda cok kilo aldi dikkat ettiyseniz ve eskisi gibi kosamiyor... Süratli bir sekilde oynuyamadigi icin çalim atamiyor artik ne zamandir çalim attigini da görmedim zaaten.
  • Bakkal gaziyle idda'ya girdiğim için maçı izledim adam süperdi dün gece.Çalımlarlar dikine direk kaleye hatta rakip oyuncuların üstüne gidiyor ve çalımlıyor.Çok hızlı ve teknik gol vuruşlarını görmedık ama gol vuruşlarıda iyi olursa fazla durmaz lille'de.Adamı durdurmak için önder,selçuk,bilica,bekir tekme tokat daldılar adama sürekli duran top kazandırdı takımına.
  • Hem arda hem de eden hazard ın olduğu takım tadından yenmez.
    ama almaya kalksanız şimdi 20 milyon euro fiyat çekerler.
  • Geleceğin en önemli oyuncularından biri ile Arda'yı kıyaslamak olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

Peki bende sana şunu sorayım

19 luk Hazar vs 16 Lık Lukaku mu ?

O futbolcunun 16 yaşında olduğunu bilmiyordum. Burda duyunca transfermarkt dan baktım 16 yaşındaymış gerçekten. Adam çok iyi bir forvet. Anderlecht maçını izleyenler varsa görür. Ayrıca 10.000 Euro değeri var. Geleceğin Drogba sı felan olur bu çocuk.
  • arda arda

• hazard kim la
  • Şimdi haldun bu hazard ineğini'de alıp getirse, başlarlar yine her tarafı transfer olsa ne yazar

ama oyuncu bizde değilken kendi futbolcularını geçtiler rakip takımların oyuncularını karşılaştırmaya başladılar
  • 1-2 seneye Hazard büyük takımlardan birinde oynuyor olur, biz hala Ardayı kıyaslayacak adamlar ararız.
  • Hazard kesinlikle Tartışması bile olmaz.Daha genç ve daha yetenekli
  • Galatasaraylı olan herkesin at gözlüğü ile Arda'yı pohpohlaması mı gerekiyor ?

ayrıca Arda benim için bu sezon Ankaragücü maçında bitti !
    o 2 pozisyonda bomboş olan Baros'a vermeyip birde kasıntı kasıntı sahada ben istersem gol yaptırırım istemezsem gol olmaz havalarında gördüğümden beri Anti-Arda'cıyım! ve hala o tavır ve haraketleri sahada devam ediyor! A.Madrid deplasmanında bomboş Giovani'ye vermemesi ayrı bir olay !

ama benim bildiğim ADNAN POLAT 'da onun biletini keser ! nasıl KRAL HAKAN ŞÜKÜR'ü TORINO'ya şutladı Arda'yı da 3e 5e bakmadan gönderecek vasat bir avrupa takımına! zaten geçen gün H.Şükür'de söyledi Arda'nın avrupa kariyerini Adnan Polat yapmasın diye!
    quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

Arda Manisada sağbek gerets döneminde Galatasaray solaçık - Rijkaard döneminde solaçık sağaçık forvet arkası ve forvet oynatıldı.

zaten hızlı olmayan fizik gücü sağlam olmayan futbolcuların yukarıda saydığım takımlarda işi olmaz !

çok iyi çalım demişsin dün 10 tane adam geçtiyse 30 tane de çalım atma sevdasından top ezdi ! 3 kişinin arasına girmeye çalışıyor ne anlamı var yanında bir sürü boş adam var oynasana onlara . takım arkadaşlarını kullanırsan hem daha az yorulursun hem pozisyona girip şut çekmen gerektiğinde enerjin kalır !

yani Ribery gibi Hazard'da 19 yaşında olmasına rağmen Barça - M.united vs gibi üst sınıf takımlarda oynayacak oyuncular kendisini hemen belli ediyor! Arda atıp tutmayı iyi biliyor adım Ardinho olsa elimde avrupa pasaportu olsa şimdi gitmiştim bile vs. açıklamalar yapıyor o ayakları geçecek önce saha içinde istikrarlı bir oyun sergilemeyi öğrenecek fizik gücü arttıracak diyeceğim fakat artacağı falan yok. kondisyoner Puyol geldiğinde umutluydum Arda'nın performansı artar diye fakat bundan fazlası olmayacak gibi görünüyor.
    quote:

Böyle bir karşılaştırma yaparsan ben Keita derim ortada ne Arda kalır ne de Hazard kalır. Hem ikisinden daha hızlı, hem daha güçlü, birde iyide çalım atıyor.

Sonuç olarak Arda ve Hazard farklı oyunculardır. Ardanın kanat oyuncusu olmadığını geçen seneden beri söylerim. Arda ortada oynayacak oyuncudur.

Kanat oyuncular her zaman hızlı olmak zorundadır. Arda hızlı değil ama çok iyi çalım attığı için kanatta durumu kurtarabiliyor.

Bir gs liden , arda konusunda beklenilmiycek kadar dogru ve perspektif yorum .

İşin ironik yanı arkadaş o yazıyı yazanın "Anti-Arda'cı" olduğunu bilmiyor.Bir de "perspektif" bir yorummuş

• ya ben kadıköy deli maçı izledim, adam berbattı. siz aynı hazard tan bahsetmiyorsunuz umarım. adam ayağına gelen her topu ezdi, kesinlikle çok bencil. ben bütün maç boyunca o adamı izledim ve sinir oldum.maçta kesinlikle olumlu bir hareketi yoktu
  • Fifa'yı sırf Hazard için oynarım
    Hazard Arda'nın donunu alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard7

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

hazard kim la

avrupada futbol seyirisinin %90ı bu adamı biliyor 18 yaşında olmasına rağmen aradyı % kaçı biliyor 23 yaşındaki gs kaptanını milli takımın oyuncusunu ??

hazard kimmiş

Tabi canım Arda'yı dünyada bilen yok bir biz biliyoruz işte... Öyle çıkardık altyapıdan takılıyoz kendimiz dünyanın Arda'dan ne haberi var ne de bilgisi.... (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

arda çalımla hazardın donunu bağlar.
    1'e 1 de geçemeyeceği adam yok.
    her zaman arda derim.

o zaman yusuf dünya capında yıldız yusuf daha iyi calım atıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.