Arda başkana böyle bir mektup yazıyor başkan da medyaya mı servis ediyor, nasıl oluyor bu olay?
adnan polat başarsız bir başkandır ama kesinlikle hain değildir ... burda çoğu kişi adnan defol deme cüreti gösteriyor yazıklar olsun onlarada .... koca galatasaray klübü başkanına bu tür ithamlarda bulunmak en kibar tanımıyla dünyadan bihaberliktir ....ama adnan polat rahmetli başkan özhan canaydın para para diye etrafta gezerken çıkıp galatasarayda 100 tane zengin 1 er milyon dolar verse galatasarayın borcu kalmaz diyerek eline etrafı akreplerle dolu taşın altına sokmuştur .. kimsenin aday olmadığı dönemde galatasaray başkanlığı onurdur diyip bu göreve gözünü kırpmadan talip olmuştur .... sportif manada başarısız olmuştur ama finansal anlamda galatasarayın önünü görür bir klüp haline gelmesini sağlamıştır ... adnan polatı kişi olarak antipatik bulabilirsiniz ama insani yönüne hiçkimse birşey diyemez ... bütün medya ağızbirliği etmişçesine bel altı vuruken bile çıkıp en küçük hakaret etmemiştir ki çok yakın dönemde bile en büyük rakibimiz fenerbahçenin başkanı aziz yıldırımın galatasaraya hakareti ortadayken ( burası galatasaray değil demesi ) galatasaraylılık duruşu adına bir çok kişisel haksızlığa ses çıkarmadığını biliyorum ... taraftar olarak bu kadar kötü duruma düşmemize rağmen kendi adıma sonuna kadar hakkımı helal ediyorum .... asla ama asla art niyetli içten pazarlıklı bir insan değildir .... umarım bir daha galatasara başkan olarak görürüm kendisini ...
başkan medyaya sunmadı.. arda kendisi okunmasını istemiş
Adnan Polat'ın hain veya benzer sıfatlarla anılmasına bir Fenerbahçeli olarak anlam veremiyorum.Futbol bir oyundur ve bu oyunda kazabnak olduğu kadar kaybetmekte var.Adnan Polat'ın nacizane tek hatası çevresinde ki kurmaylarını iyi seçememesi.Yoksa bir başkanda olması gereken tüm özellikleri taşıyor kendisi.Nasıl güçlü olduğunu 20:45 olayında gördük.Finansal anlamda zaten yanına yaklaşılmıyor. Gelen gideni aratır derler.Umarım böyle birşey böylesine büyük bir camiaya olmaz.Türk sporunun Galatasaray'a ihtiyacı var.
Benim gözümde büyük başkan olarak kalacaktır.Onun adına da olumsuz birşey yazmışlığım yoktur zaten.
Polat gider ayak Arda'ya bir kıyak yaptı, onu bir kez daha medyanın önüne attı. Hafta sonuna kadar gündemden düşmez artık.
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
Kusura bakmasın ama bana hiç samimi gelmedi
Polat Galatasaray tarihinin en kötü baskanı bundan gerisi yalan düşman getirsen bu kadar kötü olamazsın stad falan yalan alisamiyen olsaydı ama bu durumlara düşmeseydi takım :(
demekki herşey dışardan göründüğü gibi değilmiş. ardanın gitmesi lazım yoksa kendini gerileticek.
Futbolcular Adnan Polat tipinde başkanları çok sever. Bir daha o kadar rahat edemezler. Arda plaket verseymiş bari.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Benim gözümde büyük başkan olarak kalacaktır.Onun adına da olumsuz birşey yazmışlığım yoktur zaten.
En buyuk baskan mi?
Dostum.
Neyse.
Gider ayak adam klubu batirdi boyle sempati cabalarinda. Yemez akilli GS taraftari. Ama baska turlu GS taraftari yermi onu bilemem.
quote:
nedense hep fenerlilerin gözünde büyük başkan
Bu adam takımı perişan etti ama hangi başarısını görüpte seviyorlar ilginç tarihimizin icine etti bu adam !!!!
Yukarıda bir arkadaşında bahsettiği gibi dünyadan bihaber arkadaşlar geldiler yine.
Hangi başarısını getiripte seviyorlar diyorsunuz. Bir tek kötü olan futbol takımının durumu, o da Galatasaray'a tarihin en iyi teknik direktörünü ve en iyi futbolcularını getirdi. Ama olmadı tutmadı. Şimdi de paşa paşa gidiyor. Kötülemeye ne gerek var ? Adam elinden geleni yaptı.
la arda polat başkanını sevebilirsin ama ne "dik duruşu" bir git işine ya
quote:
Orijinalden alıntı: metekarahan
quote:
nedense hep fenerlilerin gözünde büyük başkan
El cazador fenerli degil ama olsun
Samiyen olsaydi bu hallere dusmezdik diyen arkadas
Seyrantepe olmasaydi şuan ciddi şekilde küme düşme tehlikesi yaşiyor olabilirdiniz
Yazısı kaliteli olmasa da dil bilgisi gerçekten iyiymiş.