Şimdi Ara

Arda Turan'dan Adnan Polat'a Mektup ! SS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes Adnan Polat Galatasaray'i batirdi falan dedigi için bu mektubu yazmis bence.

Sirf medyaya çiksin diye yazdi bunu... Milletin fikrini degistirmek istiyor...

Bizde görüyoruz Adnan Polat'in çok ugrastigini ve bazi zaman gözlerine bakinca cok yorgun falan oldugunu, fakat transferlerde basarili olamadi ve GS'in suanki durumu ortada.

Ne dese desin, ugrastigi icin saygi duyarim ama basarili olamadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

Yazısı kaliteli olmasa da dil bilgisi gerçekten iyiymiş.

Paragrafa başlarken TAB'a basmamış.
  • 20 yaşında bir çocuğu koskoca Galatasaray futbol takımına kaptan yapan bir adama(lafın ngelişi adam dedim. ama adamlığın a sı bile yok Polat da) bu kadarcık vefa göstermek gerekir tabikji de. İlk gelen yönetim bu Arda yı satar satmaz bilemem ama kaptanlığını kesin alacak ... Arda yı kaptan yapan zihniyet zaten bu futbol takımını bu durumlara getirdi.
  • İyi yağlamış başkanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: montanegro
    20 yaşında bir çocuğu koskoca Galatasaray futbol takımına kaptan yapan bir adama(lafın ngelişi adam dedim. ama adamlığın a sı bile yok Polat da) bu kadarcık vefa göstermek gerekir tabikji de. İlk gelen yönetim bu Arda yı satar satmaz bilemem ama kaptanlığını kesin alacak ... Arda yı kaptan yapan zihniyet zaten bu futbol takımını bu durumlara getirdi.

yavas gel. Adamlıgında bir problem yok. Sadece futboldaki başarısızlık yaktı onu
  • Galatasaray tarihinin en kötü başkanı diyenler 100 yaşında mı ya da kulüp tarihini nereden bu kadar iyi biliyorlar? Ortada sportif başarı yok ama bunun dışında alanlarda geyet iyi atılımlar yapıldı. Canaydın döneminde kimse elini tşaın altına sokmuyorken ve GS gerçekten borç batağındayken; Adnan Polat başkan oldu. Şu an konuşanlar o zaman neden başkan olmak istemedi. Ünay Aysal 10 yıllık kongre üyesi değil tamam ama şu an eleştiren bir sürü kişi o zaman pekala bir şeyler yapabilirdi. Kimse şanını şöhreti bitirmek istemedi. Ben Adnan Polata çok kızdım. Futbol adına yapılmayacak bir çok şeyi yaptı ama artıları eksilerini düşününce kesinlikle artıda. Başkan olarak devam etmesini istemezdim çünkü sportif anlamda başarı getirebileceğini sanmıyorum. Bu açıda misyonunu tamamladı. Kendi adıma ben hakkımı helal ediyorum. Doğruları ve yanlışları ile bu kulüp için didindi durdu. Helal olsun... !

• bravo kaptan büyüksün yürü bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: montanegro
    20 yaşında bir çocuğu koskoca Galatasaray futbol takımına kaptan yapan bir adama(lafın ngelişi adam dedim. ama adamlığın a sı bile yok Polat da) bu kadarcık vefa göstermek gerekir tabikji de. İlk gelen yönetim bu Arda yı satar satmaz bilemem ama kaptanlığını kesin alacak ... Arda yı kaptan yapan zihniyet zaten bu futbol takımını bu durumlara getirdi.

yavas gel. Adamlıgında bir problem yok. Sadece futboldaki başarısızlık yaktı onu

neyi yavaş gelicem .. ne anlıyosunda konuşuyosun.. Kırmızı pantolonu ve sevgilisiyle gecelerde magazincilere pozlar veren, 1 kuruşluk top oynamadan kendini adam zannedip önüne gelen spor muhabirine tehditler hakaretler yağdıran, kişilik fukarası bir götü bokluya adam denmez... anca işte Adnan Polat gibi Galatasaray tarihinin en pespaye başkan müsveddesi sayesinde kaptanlık görüp bi tarafları kalktı. herkes görecek Ünasl Aysal yönetiminin ilk işi o kaptanlığı o yavşaktan geri almak olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Galatasaray tarihinin en kötü başkanı diyenler 100 yaşında mı ya da kulüp tarihini nereden bu kadar iyi biliyorlar? Ortada sportif başarı yok ama bunun dışında alanlarda geyet iyi atılımlar yapıldı. Canaydın döneminde kimse elini tşaın altına sokmuyorken ve GS gerçekten borç batağındayken; Adnan Polat başkan oldu. Şu an konuşanlar o zaman neden başkan olmak istemedi. Ünay Aysal 10 yıllık kongre üyesi değil tamam ama şu an eleştiren bir sürü kişi o zaman pekala bir şeyler yapabilirdi. Kimse şanını şöhreti bitirmek istemedi. Ben Adnan Polata çok kızdım. Futbol adına yapılmayacak bir çok şeyi yaptı ama artıları eksilerini düşününce kesinlikle artıda. Başkan olarak devam etmesini istemezdim çünkü sportif anlamda başarı getirebileceğini sanmıyorum. Bu açıda misyonunu tamamladı. Kendi adıma ben hakkımı helal ediyorum. Doğruları ve yanlışları ile bu kulüp için didindi durdu. Helal olsun... !

Sen biliyorsun ya örnek ver ?
    Futbolda basarisiz olmusuz sadece dalga geciyorlar hangi sporda basarili olmusuz (sadece 1 dal harici)
    Kim baskan olmak istememis adamlar aday olmus kazanamamis konusurken biraz utanin
    Polat puan silme olayinda bildigim 100 bin dolar para verdi klube hibe aman ne cok para tvdede kampanya acti.
    Arti eksi derken 650 milyon borcun 350 si bu sahisa ait
    Cocuk bile bir sey söylerken düsünür belli sene üye olmak zorundasin aday olmak icin son 10 senede kongre öncesi ve kongrede bazi adaylarin listelerine bakinda kac tane aday cikmis bilerek konusun.

Gs taraftariyim diye övünmek birini tutmak vs vs bir yere kadar anlarimda dogru dürüst bilip konusun Gs borc bataginda oldugu dönem hangisi biliyormusun Hagi ve 2 senelik Gerets dönemi baskan Canaydin.
    Canaydinin son senesi Kalli ve Cevat hoca ile gelen sampiyonluk var ya o sene Lincoln, Linderoth vs vs bir ton adami alan Canaydin sezon bitimi 2 ayda sanki gökten para yagdida Polat dünya kadar adam aldi getirtdi demi
    Bir kerede bazi seyleri bilerek konusun sizin gibi sözde taraftarlara küme düsmek yakisir aslinda ve bu sekilde sizin gibi düsünce icinde olan hic kimseye Gs taraftari gözüyle bakmiyorum ve saygimda yok cünkü bilmeden yalan söylüyorsunuz ve carpitiyorsunuz herseyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Benim gözümde büyük başkan olarak kalacaktır.Onun adına da olumsuz birşey yazmışlığım yoktur zaten.

nedense hep fenerlilerin gözünde büyük başkan

Ben Galatasaraylı'yım. Avatarımın nedeni Güiza'ya olan sempatim.

@Turquia en büyük demedim büyük dedim bir anlatım bozukluğu varsa eğer büyük bir başkan olarak diyelim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.