Şimdi Ara

ARÇELİK AD-10000 DÜZ UYDU ANTENİ KULLANAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar arçelik düz uydu anteni almayı düşünüyorum.bugün satıcıyla görüştüğümde performasının çok iyi olmadığını söyledi.özellikle yağışlı havalarda görüntü kötü oluyormuş.kullanan varsa ve bilgi verirse sevinirim.

     ARÇELİK AD-10000 DÜZ UYDU ANTENİ KULLANAN VARMI



  • Ben aldım Ankarada günry cephede Türksat a çevrildi
    dinyal seviyedi 80 ve kalitesi 60-100 arasında değişiyor. sky türk ve bir iki kanalı almıyor. onun dışında memnunum
  • Skytürk ,ü normal çanak bile zor alıyor
  • Tam üç yıl önce ben bu cihazı almak istedim. Arçelik .Satıcılar bile haberdar değillerdi.. Bir yere telefon açıp fiyat aldılar...Bana çok pahalı geldi...Almadım...Avanıtajı iise laptop kadar bir cihaz.....Evde güneye bakan pencerenin içine , camdan içeri kıısma koydunmu tamam....Eziyeti zahmeti yok....O zaman 300 falan dediler...Yeni üründü bana pahalı geldi...Şu an kaç lira bilmiyorum...Vestelde yaptıysa fiyatı düşmüştür....saygılarımla..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Tam üç yıl önce ben bu cihazı almak istedim. Arçelik .Satıcılar bile haberdar değillerdi.. Bir yere telefon açıp fiyat aldılar...Bana çok pahalı geldi...Almadım...Avanıtajı iise laptop kadar bir cihaz.....Evde güneye bakan pencerenin içine , camdan içeri kıısma koydunmu tamam....Eziyeti zahmeti yok....O zaman 300 falan dediler...Yeni üründü bana pahalı geldi...Şu an kaç lira bilmiyorum...Vestelde yaptıysa fiyatı düşmüştür....saygılarımla..



    arçelik, vestel yapamaz, dışardan getirir yada çakma montaj yaparlar dahalen ögrenemedin be, çamaşır makinen bile LG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foseptik Kamil -- 30 Nisan 2010; 12:41:21 >




  • arkadaşlar ben bu uydudan aldım kullanıyorum fiyatı 100 tl yanlız bazı yerlerde bazı form larda aynı anda bikaç uyduyu aldıgını felan yazmışlar bu yanlış tek uyduya çeviriyosun onu çekiyor 60 lık çanagın aldıgı sinyali alıyor ne fazla ne eksik normal çanaklardan ufak ama normal çanaklardan daha agır extra bir özelliği yok çoklu lnb takamıyorsun tek lnb aklıma gelenler bu kadar sormak istediğiniz bişey varsa cvaplarım
  • türkiyenin her bölgesinde çekmez bu çanağa vereceğiniz parayı normal çanak anten alın daha iyi hiç olmazsa LNB sorunu yaşamassınız :)
  • Değerli arkadaşlarım..Sizin yazdıklarınızla en üstte resmi görülen aynı şey değil...Siz flat anten yazıyorsunuz...Evin dışına takılıyor..KATHREİN BAS-62 olanı 420 Lira...KATHREİN BAS 65 ise 520 Lira...GESSAT 600 FLAT ise 175 Lira... Yukarıdaki ise evin penceresinin içine mermerin üzerine koyuluyor...Sadece güneye bakan pencere olacak....Yönlendirme gerekmiyor...pencerenin bir köşesinde beyaz bir laptop gibi düşünün..Arçelik sitesinde bilgi vardı....O zaman bakmıştım....saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Mayıs 2010; 13:08:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gazili_16

    türkiyenin her bölgesinde çekmez bu çanağa vereceğiniz parayı normal çanak anten alın daha iyi hiç olmazsa LNB sorunu yaşamassınız :)


    sorunu kökten çözmüşsün
  • Arkadaşlar konuyu hortlatayım dedim.Yukarıdaki belirtilen arçelik flat anteni kullanan var ise performansı hakkında bilgi verirse sevinirim.Şu an arçelik bayilerinde 110-130 tl bgibi bir fiyattan satılıyor.Arçeliği yada tamamen yerli üretim olan arçelik kadar küçük olmasada işimi görecek ve arçeliğin aksine motorlu sistemlede uyumlu olan öas 570 flat anten almayı düşünüyorum.Öas 125 nakit 199 tl taksitlifiyatlara bulunabiliyor.Öas nin linki de aşagıda sizce hangisi daha kullanışlı olur.Arçelik çok şık ve ebatları küçük ancak kullanıcı yorumu neredeyse hiç yok.Öas 440 modeli daha küçüğü olumlu kullanıcı yorumları var ancak oda arçelik kadar kompakt değil.Kullanıcı ve konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaların yorumlarını bekliyorum.
    http://www.ozdemirler.com/570.asp




  • evet bizde apartmana taktırmayı düşünüyoruz 16 daire var vermli olur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.