Şimdi Ara

Aras cargo web sitesinde fiş numarası ile nasıl kargo takibi yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
146.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyor sitesinden ikinci el bir cihaz aldım. Satıcı fiş numarasını girmiş. "Ürününüz xyz... fiş numarası ile kargolanmıştır" diyor. Fakat aras cargo'nun web sitesinde "Kargom Nerede?" sayfasında bu fiş bilgisini girip arama yaptırabileceğim bir yer yok.

Bilenler, yardımcı olurlarsa sevinirim...

• http://appl-srv.araskargo.com.tr/yurticigiriswin.aspx

linkte sırayla dene,olmazsa yanlış vermiştir numarayı.Çünkü başka takip ekranı yok Arasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

http://appl-srv.araskargo.com.tr/yurticigiriswin.aspx

linkte sırayla dene,olmazsa yanlış vermiştir numarayı.Çünkü başka takip ekranı yok Arasın.

İlgin için teşekkürler...

fiş numarasını değiştirerek yazıyorum: as123456 şeklinde bir yazı ve rakam kombinasyonu. Fakat bu rakam o verdiğin yerdeki, hiç bir giriş hanesine uymuyor. Üstelik fiş numarası diye de bir yer yok.
  • O halde büyük ihtimalle faturadan rastgele bir numara yazmış,mesaj atıp faturanın en üst kısmında yazan kargo kodunu istemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

O halde büyük ihtimalle faturadan rastgele bir numara yazmış,mesaj atıp faturanın en üst kısmında yazan kargo kodunu istemelisin.

Tamam dostum sağolasın. Ben satıcıya bir mesaj atayım...
  • Aynı olay Yurtiçi Kargo'da da var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Aynı olay Yurtiçi Kargo'da da var mı acaba?

Yurtiçi kargo da daha kolay bir takip sistemi vardı. Verilen numarayı girdinmi çıkıyor. Bunda biraz daha çetrefilli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sen seri noyu yanlış giriyosun dur ona dikkat et + büyük harfle yaz çıkacaktırmedela bana gelmişti bi ara O yazıyo ama ben 0 giriyom tutmadı sonradan büyük harfle O yu yazınca tüm bilgilerime ulaştım tvsiye ederim
  • Takibi buldum arkadaşlar linke tıklayın
    Link

Sonra elinizdeki fiş numarasını xx-xxxxxx-xxxxxx kodun ilk iki haneyi seri kısmına ikinci haneyi irs no ya üçüncüyüde ref no ya yazın
  • Bende bu sorunu yaşıyorum bir siteden alışveriş yaptım as-123456 şeklinde bi fiş numarasıyla aras kargoya verilmiştir denildi her şekilde denedim olmuyor yapabildiyseniz bi aydınlatsanız benide
  • bu ne biçim iştir fotvi de bana aynı şekilde bi sorgu no verdi
  • aras kargo da 3t yanı tahsilatlı kargo için özel müşteri olmak şart mı ( yurtiçi kargo da öyle gözüküyor mesela sitesinden baktım ) aras öyle bir ibare koymamış şimdi aramayı denedim ama mesai saatleri dışı oldugundan konusamadım acaba sizin haberiniz var mıdır arkadaşlar ?
  • AB-123456-000000 =fiş numarası
    gg da yukardaki şekilde çıkıyo.aras kargonun sitesindeki kargo takip yerine gelin seri no yerine AB yi yazın irs.no yerine 123456 yı yazın ref.noyerinede 000000 yı yazın çıkacaktır insanı bu kadar uğraştırmamaları lazım ama neyse
  • Hocam sağol ya sayende buldum. ne kadar karışık yapmışlar.
  • teşekkürler bilgi için.
    açıklayacı bir anlatım olmuş :)
  • acaba bu resimde hangisi seri ref irs no bilen var mı acaba
    EG seri 243207 irs BGZC ref midir?

http://i.imgur.com/6UG1Y.png
    edit: email atmiştım aras kargoya. Hemen aradılar 10 15 dakkikaya anlattilar telefonda.
    şaşırdım herkes aras kargo için olmusuz seyler yazıyodu sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 12 Nisan 2012; 20:04:37 >
  • gregom

Dostum madem seni aramışlar öğrenmişssin bizede bi anlatıversen 2 gundur ugraşıyorum ya, paylaştıgın resmede baktım benımkının herturlu kombınasyonunu denedım yok olmuyor arkadas delı olcam :D Yardım pls
  • http://i.imgur.com/gatgW.jpg
    bu şekildeki gibi ise
    Kargo Takip No:EG 243207-103211 bu şekilde oluyo. barkodun üstündeki numara msi numarasıdı galiba. 103211 numarasi da bu msi numarasinin son 6 hanesi
  • bu aras kargo kadar kargo takibi konusunda andaval bir firma gormedim. banada p a z a r l a n d den bir takip kodu geldi GK 6***** ŞEKLİNDE HİCBİR BİLGİYE ULASILMIYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archieduke

bu aras kargo kadar kargo takibi konusunda andaval bir firma gormedim. banada p a z a r l a n d den bir takip kodu geldi GK 6***** ŞEKLİNDE HİCBİR BİLGİYE ULASILMIYOR.

Bana da malum aynı siteden GK 6***** şeklinde bir takip numarası geldi ve ben de sitede bu kodu hangi kombinasyonla nereye girmem gerektiğini çözmeye çalışmaktayım sürekli gösterilecek birşey yok diyor,daha önce aras kargo ile almış olduğum bir kargonun kodu AS-XXXXXX-XXXXXX şeklindeydi bizim takip kodlarının bir satırı eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 24 Mayıs 2012; 19:00:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.