Şimdi Ara

Aras cargo web sitesinde fiş numarası ile nasıl kargo takibi yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
146.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BrainGeR

Takibi buldum arkadaşlar linke tıklayın
    Link

Sonra elinizdeki fiş numarasını xx-xxxxxx-xxxxxx kodun ilk iki haneyi seri kısmına ikinci haneyi irs no ya üçüncüyüde ref no ya yazın

tesekkurler. ben de bunu cozmeye calisiyordum.

• Kargo fiş numarasınamı bakılıyor gg'de ? o ise birleşik ve 19 haneli yardım edin :)
  • EJ-48****-****** fiş numarası ile kargolandı ama aras kargonun sitesinde bir türlü nereye yazacağımı bulamadım kargo takip no'yamı?
  • Aras kargoda gözükmüyor kardeş. Boşuna ümitlenme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Aras kargoda gözükmüyor kardeş. Boşuna ümitlenme.

o zaman bekliycez gelsin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: xv6vn

quote:

Valla ben gönderdim takip numarasını yazıyorum ama kayıt yok diyor.

Yurtiçi kargo en iyisidir kargoda bence, onda takip var.
  • quote:

quote:

quote:

Valla ben gönderdim takip numarasını yazıyorum ama kayıt yok diyor.

Yurtiçi kargo en iyisidir kargoda bence, onda takip var.

aynen dostum 2 ürün vardı aras kargodaki takip edilmiyo, yurtiçi kargoda herzaman takip edebiliyorum
  • quote:

EJ-48****-****** fiş numarası ile kargolandı ama aras kargonun sitesinde bir türlü nereye yazacağımı bulamadım kargo takip no'yamı?

http://www.araskargo.com.tr/web_18712_1/index.aspx adresinde sağdaki kutucuktaki 2.satırdaki
    Seri No:EJ
    İrsaliye No:48****
    Referans No:****** şeklinde sendeki kod ile doldurup sorgula butonuna basınca

kargo bilgilerine ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

EJ-48****-****** fiş numarası ile kargolandı ama aras kargonun sitesinde bir türlü nereye yazacağımı bulamadım kargo takip no'yamı?

http://www.araskargo.com.tr/web_18712_1/index.aspx adresinde sağdaki kutucuktaki 2.satırdaki
    Seri No:EJ
    İrsaliye No:48****
    Referans No:****** şeklinde sendeki kod ile doldurup sorgula butonuna basınca

kargo bilgilerine ulaşabilirsin.

evet öyleymiş öğrendim:D

• Yaw Allah razı olsun sizden iki saat uğraştım bulamadım. DH forumda buldum çözümünü. Bu aras kargo ne kadar saçma bir sisteme sahipmiş bu arada. Bir tek numara olur onu yazarsın çıkar. Bu kadar uğraştırmaya ne gerek varki?
  • Teşekkürler valla o kadar uğraştım sonunda dh de buldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu gidip aras kargo şubesine sorsak söylemezler mi acaba?
    sabahtan beri fiş noyu dendiği gibi yazıyorum bi türlü hiç bir bilgi çıkmıyor çünkü
  • Sorgulayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elinizde AB-123456-654321 artık ne no varsa bunu sitenin çağrı merkezine mesaj atın sorun msn gibi, oradan takip noyu verirler, gerçi verselerde kargo geliş bilgisine dair doğru düzgün bilgi veremeyen bir site. Bilmeyenler için sitenin sağ alt köşesinde bulunuyor çağrı merkezi linki.
  • Hortlattık konuyu ama bana sadece fiş no verdiler buraya yazmakta sakınca görmüyorum 5438248990726 ahanda bu sizin dediğniz hiçbirşeye uymuyor e ticaret kısmına giriyorum gittigidiyor yok. Siteyi niye yapmışlar acaba süs mü

• o kargo takip numarasi arasin sitesinde var yaziyor buraya takip no yu yazin diye ben baktim osmaniye subesine gonderilmek uzere yoldaymis

bu arada hemseriyiz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.