Bildirim
@hamitb3
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
"çavuş": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
|
|
|
hamitb3 (hamitb3 hamitb3) · Biten Sıcak Fırsatlar altına konu açtı.
13 yıl
Tp-link TL-MR3020 3G Router (53 TL)
|
hamitb3 (hamitb3 hamitb3) · Biten Sıcak Fırsatlar altına konu açtı.
13 yıl
Logilink Ürünlerinde %50 İndirim Zamanı
|
hamitb3 (hamitb3 hamitb3) · Hp - Compaq altına konu açtı.
14 yıl
HP Pavilion dv6 6030et KARINCALANMA PROBLEMİ!
|
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
| ------------------------------hamitb3----------------------------- |
Forum İkinci El İmzası:
| ------------------------------hamitb3----------------------------- |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.105
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.105
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
10 Yanıt
0
Logilink Ürünlerinde %50 İndirim var ve kargo bedava BENCE BAZI ÜRÜNLERDE(kablo,hdmi ürünler,hdd kutusu gibi ürünler) FİYATLAR UYGUN BİR BAKIN DERİM!
Bilgisayarın donanım özellikleri üst seviye,diğer marka ve modellere göre artıları:usb 3.0,sata3 6gb/s,8gb ddr3 1333mhz ram,bluetooth 3.0,beats audio ses sistemi,amd hd 6770m(1 gb gddr5 dx11) ekran kartı ve 2.nesil(sandy bridge) i7 işlemcisi ile tam bir fiyat/performans ürünü
Ancak hemen heyecanlanmayın her 'hp pavilion' modelinde olduğu gibi(abartıyor olabilirim ama hp'nin türkiyede satışa sunmuş olduğu ürünlerdeki genel tablo bu ve inanın birçok kullanıcı 2 yıllık garanti süresinin sonuna dek bu sorunları çekmiş yani bir çözüm de getirilememiş[aşırı ısınma,dalgalanma,anakart ve ekran kartı chipset yanması(tekrarlayan) sorunları]) bir kronik sorunu var:"ekranda siyah ve gri tonlu bölgelerde karıncalanma ve dalgalanma problemi".HP son bios güncelleştirmesiyle bu sorunu notebook ekranında %99 çözmüş olsa da harici ekranda sorun devam ediyor.Ama hakkını yemeyelim hp cool sense teknolojisiyle 'aşırı ısınma' problemini çözmüş ve bazı arkadaşların karşılaşmış olduğu harddisk smart hatası problemini ben yaşamadım.Bu ürünü benim gibi harici ekrana bağlayarak kullanan ve oyun oynarken(crysis 2'deki karanlık sahnelerde karıncalanma dehşet),film izlerken karıncalanma ve/veya dalgalanma problemine rastlayan arkadaşlardan bir yorum bekliyorum.Bu modeli kullanan arkadaşlara hp'nin sitesinden tüm güncel driverları ve bios güncelleştirmesini(F1/A) yüklemelerini öneririm.Sonrasında ekran renklerinde iyileştirme ve ciddi performans artışı sözkonusu.Ve ayrıca 'HP' ile 'hp pavilion'u aynı kefeye koymamak gerekir diyorum pavilion serisi maliyet ön planda tutulmuş fason üretimdir,hiçbir laptobun ısınmama gibi bir lüksü yoktur esas problem soğutamamasıdır.
Amacım problemin çözümüne yönelik cevap almak değil(bu işi hp mühendisleri yapacak bununla ilgili mail gönderdim cevap bekliyorum
burda da paylaşabilirim.) genel olarak bu modeli satın almayı düşünenleri bilgilendirmektir.Yani demem o ki dv6 6010,6020,6030,6115,6150 gibi serinin yeni modellerinde de bu ekran karıncalanması belasının
olabileceği kanısındayım....