Türkiye Arap Emirliğinden çıkışlar devam ediyor. Firmalar bir bir Türkiye'yi terkediyor.
BP'nin Türkiye'den çekilmesi siyasi mi ticari mi? https://www.patronlardunyasi.com/haber/bp-nin-turkiye-den-cekilmesi-siyasi-mi-ticari-mi/296773< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araplaşmanın Bedeli: BP Türkiye'den Çıkma Kararı aldı

-
-
Rusya üzerinden ruble ile alırız. Amerikan/İngiliz etiketli yahudiler terk ediyorsa kendileri bilecekler.
-
Degerli yalnızlık diyorsun yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olayı Araplara bağlamayı nasıl becerdin acaba ?
Not: Çok değil paylaştığın kaynak sitedeki haberi okusan yetecek ama ONU BİLE YAPMAZSINIZ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Kasım 2023; 2:56:44 > -
Türkye gibi kapalı kapılar ardında şirketlere çökülrn, piyasa işleyişine zorla müdahale edilen, mafya ile ilişkilerin bulunduğu ve Herseyden kötüsü kendi mahkemesinin kararını ble tanımayan ve devleti 1 kişiye baglayıp kurumsallığı erezyona uğramış keyfiyeti ise hiç olmadığı kadar arttırmış bir ülkede o açıklamalara güveniyorsan sana boğaz köprüsünde satarlar eminim.
Herseyden önce Kuzey Kore seviyesine gelmiş Türk basınında ekleyelim.
Br süredir Türkiye'den kaçış var. Steam'den Türk lirasını kullanımdan kaldıracağını açıkladı daha birkaç hafta önce.
Batan gemiyi önce fareler terkedermiş adım adım ülke Ortadoğu batağının daha derinlerine sürükleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 17 Kasım 2023; 3:7:53 >
Alan şirket Bp'den daha büyük bir Hollandalı şirketmiş, Total gibi demirören'lere bırakıp kaçmamış yani. en son bunlardan bir benzin aldım, almaz olaydım öyle diyeyim yani. belki de operasyonları kötüydü.
-
Arkadaşım ne saçmalıyorsun ALLAH AŞKINA...
Her anlattığın birbirinden bağımsız saçma alakasız şeyler. Çok kolay bir soru soruyorum ARAPLAŞMA NE ALAKA ?
BP ister Türkiye'den çekilir ister çekilmez bunun Araplar ile alakası nedir ?
BP ayrıca benzinlikleri yakıp gitmiyor ki devir ediyor ! Türkçe devir ne demek bilmiyorsun heralde ? Benzinliği adı BP olsa ne olur Petrol Ofisi olsa ne olur Shell olsa ne olur. Benzinliği başka firma alıp işletmeye devam ediyor.
Gerçekten bu hareketler davranışlar söylemler normal değil senin için. Tamam Zafer partisi güzelleyecen tamam buradan arap nefreti yayarak oy devşirmeye çalışıyon ama SAÇMALIYONUZ RESMEN. Alakasız alakaszı hep aynı tarz konular ile...
Not: Bu arada sen Fero 'nun multisi flan mısın ? Bu söylemler bu tarz çok benzettim ben. Tek tip aynı tarz konular açmalar sürekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Kasım 2023; 3:53:14 > -
yine kendince sallıyorsun.
amerika'da çökmüyorlar mı? Amerika'da yahudilerin ne pisliklerle şirketlere çökmeye çalıştıklarını görmüyorsan; bu bizim problemimiz mi?
bak twitter'a ! hani sayısı 50 milyon düşmüş, piyasa değeri 30 milyara inmişti vs vs?
gerçek veriler post sayılarının 5 sene öncesi ile aynı olduğunu gösteriyor, aktif kullanıcı sayısında biraz düşüş var ama %2 civarı.
ama bakıyorsun yahudi medyasına; sanki twitter öldü bitti gitti.
senin amerikan'ı biz de mi övmek zorundayız? bp gitmiş! defolsun gitsin. rusya kaç yıldır ruble/TL üzerinden pazar teklif ediyor. "Türkiye yalnız galeyya isteyya zen" diye saçma argüman sunuyorsun :)))) sanki batının yanında şen şakrak halay çekiyorsun şu halinle de
batı seni sevmiyor işte. boşuna kasma. evangelist amerika ise hiç sevmez. adamların öngörüsünde armegeddon; Türklere karşı verilen savaş olarak geçiyor. sen ne anlatıyorsun?
-
kendini küçük görme küçük görürsen el oğlu gelir terlikle böcek niyetine ezmeye kalkar
bahsettiğin firmalar zaten yahudi sermayeli emperyal firmalar defolup gitmesi çözüm arayışı sağlar çözüm bulundugundada mal mal bakarlar
-
Sen kliniğe yatmadın mı daha ? Toplum içinde dolaşma bari..
-
BP şubelerinin sayısı iyice azalmıştı zaten, son 1 yıldır doğru düzgün BP şubesi görmüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TR benim gözümde de Avrupa’nın ve diğer ülkelerin gözünde de Arap ülkesi gibi.Ha Lübnan demişsiniz ha TR.
TR benim gözümde de Avrupa’nın ve diğer ülkelerin gözünde de
Forumda muhteşem süper güçlere sahip kullanıcılar var
-
Gerçek sebep Meksika Körfezi'nde haftalarca devam eden kuyu yangını.
Bu sebepten milyarlarca USD tazminat ödediler...
-
Araplasmis olsaydik British Petrol cikmaz, hic ayrilmamak üzere kalirdi
-
Hiç Avrupa’ya en azından Balkan ülkelerine gittiniz mi? Veya Güney Amerika’ya ? Uzak doğuya? Rusya’ya ? Her gittiğim yerde bize kültür olarak en yakın olan Balkan ülkelerinde dahi imaj Arap imajı.Hemen Türk dedin mi şu cami bu cami osmanlı hürrem han hazret selam aleykum vb.Kabul edin etmeyin gerçek bu.Daha kendi selamlaşma kelimesi olmayıp çoğu şeyi araplardan kopyalamış bir ülke.Ha rus ha ukraynalı hesabı.
Türkiye boykot etsin diyoruz da Türkiye’nin geldiği noktada sallıyorum %20 boykot etme bile şansı yok. Yerli üretim yeterince yok çünkü. Ekonomin ve paran diğerleri tarafından ciddiye alınmıyor. Yani şu aşama da %100 boykot et yine adamlar zarar etmez ama Türkiye çok şey kazanabilir. Bizim millet kendini dev aynasında görüyor
Konunun yine araplarla gram ilgisi yok, olmayan şeyleri varmış gibi hayal ediyorsun.
Hocam ciddi anlamda klinik olarak tedaviye ihtiyacın var, durumuna gerçekten üzülüyorum bak şaka değil ironi de değil, olmayan şeyleri kafanda var olarak canlandırıyorsun, büyük ihtimal ile şizofrenlik bir durumun var, bunu daha önce de sana çok kişi söyledi, telefondan randevu alınıyor, randevu almayı beceremiyorsan istersen senin için MHRS'den randevu alabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 17 Kasım 2023; 11:35:11 > -
Hiç Avrupa’ya en azından Balkan ülkelerine gittiniz mi?
Gittim. Hollanda, Almanya, Avusturya, İspanya, Makedonya, Kosova, Bulgaristan
Veya Güney Amerika’ya ?
Gittim. Meksika, Brezilya, St. Marteen, Dominik
Uzak doğuya?
Gittim. Hong Kong, Çin, Maldivler
Rusya’ya ?
Gittim. +Türkmenistan, +Özbekistan, +Kazakistan, +Gürcistan
Ekstra
Afrika
Burkina Faso, Ruanda, Fildişi Sahilleri
Kuzey Amerika
Kanada, Amerika
Arabistan
Dubai, Abu Dabi, Katar, Kuveyt, Irak, Ürdün
Her gittiğim yerde bize kültür olarak en yakın olan Balkan ülkelerinde dahi imaj Arap imajı.
Tam tersi ülkemize hayranlıkla bakarlar.
Hemen Türk dedin mi şu cami bu cami osmanlı hürrem han hazret selam aleykum vb.Kabul edin etmeyin gerçek bu
Ben hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Kabul edip etmemekle ilgisi yok. Sallama
Daha kendi selamlaşma kelimesi olmayıp çoğu şeyi araplardan kopyalamış bir ülke.Ha rus ha ukraynalı hesabı.
Sıvamışsın
Türkye gibi kapalı kapılar ardında şirketlere çökülrn, piyasa işleyişine zorla müdahale edilen, mafya ile ilişkilerin bulunduğu ve Herseyden kötüsü kendi mahkemesinin kararını ble tanımayan ve devleti 1 kişiye baglayıp kurumsallığı erezyona uğramış keyfiyeti ise hiç olmadığı kadar arttırmış bir ülkede o açıklamalara güveniyorsan sana boğaz köprüsünde satarlar eminim. Herseyden önce Kuzey Kore seviyesine gelmiş Türk basınında ekleyelim. Br süredir Türkiye'den kaçış var. Steam'den Türk lirasını kullanımdan kaldıracağını açıkladı daha birkaç hafta önce. Batan gemiyi önce fareler terkedermiş adım adım ülke Ortadoğu batağının daha derinlerine sürükleniyor. |
Bu olayı Araplara bağlamayı nasıl becerdin acaba ? Not: Çok değil paylaştığın kaynak sitedeki haberi okusan yetecek ama ONU BİLE YAPMAZSINIZ... |
Arkadaşım ne saçmalıyorsun ALLAH AŞKINA... Her anlattığın birbirinden bağımsız saçma alakasız şeyler. Çok kolay bir soru soruyorum ARAPLAŞMA NE ALAKA ? BP ister Türkiye'den çekilir ister çekilmez bunun Araplar ile alakası nedir ? BP ayrıca benzinlikleri yakıp gitmiyor ki devir ediyor ! Türkçe devir ne demek bilmiyorsun heralde ? Benzinliği adı BP olsa ne olur Petrol Ofisi olsa ne olur Shell olsa ne olur. Benzinliği başka firma alıp işletmeye devam ediyor. Gerçekten bu hareketler davranışlar söylemler normal değil senin için. Tamam Zafer partisi güzelleyecen tamam buradan arap nefreti yayarak oy devşirmeye çalışıyon ama SAÇMALIYONUZ RESMEN. Alakasız alakaszı hep aynı tarz konular ile... Not: Bu arada sen Fero 'nun multisi flan mısın ? Bu söylemler bu tarz çok benzettim ben. Tek tip aynı tarz konular açmalar sürekli. |
Madem Sony'de calışıyor sun şunuda bilirsin. Sony yıllardır alt ve orta pazardan çekilip kendisini kar marjı yüksek görece kaliteli üst gelir grubu tüketiciye mal üreten bir şekilde konumlandırıyordu. Türkiye'de özellikle son 5 yılda uygulanan nas var NAS diye dine dayalı ekonomi politikası ile orta sınıf komple yokoldu. Halk markalı ürünlerden fason ürünlere yönelmeye basladı. Bir Ortadoğulu olmanın gereği olarak her ürünün en kalitesiz olanını kullanmaya basladığımızda kendi elimizle batıl inançlara ekonomiyi çökertip halkın parasını gasp edip cahilce dagıttıpımızdan. Kliteli firmalar bir bir Türkiye'den çekildi. Daha da acısı Ğniveler gibi gıda firmaları aynı marka ürünlerinde gercek malzemeler yerine kimyasal oranını arttırıp maliyetleri kestiler. Yani bir Ortadoğulu olarak herseyin en kötüsüne layıksın. Bende bunu ağzına çarpayım! |
Fatih Altaylı: "Gidiyorlar..." "Volkswagen Türkiye’de üretim yapmak için dev bir fabrika kuracaktı, sonra aniden hiç nedensiz bir şekilde VW yatırımdan vazgeçti. Honda, İzmit’teki fabrikasını kapadı, kapamakla kalmadı, fabrikayı da içindekilerle birlikte sattı ve Türkiye’yi terk edip gitti. Ford, Türkiye’ye yapacağını açıkladığı 1 milyar dolarlık bir yatırımdan vazgeçtiğini bir süre önce açıkladı. Dün de Türkiye’de 112 yıldır faaliyette bulunan BP, Türkiye’de yatırımlarını ölmüş eşek fiyatına satarak Türkiye’yi terk etti. Birkaç yıl önce Londra’da bir "charity" yemeğinde tanıştığım bir beyefendiden "Biz Türkiye’de iş yapmaya alışkınız ama hukuksuzluk nedeniyle kendimizi güvensiz hissettiğimiz bir dönem yaşamamıştık" yanıtını almıştım. Bu kadar çok yabancı firmanın, böylesine peş peşe Türkiye’den çıkması hiç ama hiç hayra delalet değildir. Sermayeye "Giden gider kalan sağlar bizimdir" diyemezsiniz. **** Tesadüf canım |
arap seviciler basliktan rahatsiz olmus. ortadogu ulkesi oluyoruz demek istenmis ama anlamamazliktan geliyo seviciler |
" Araplaşan " Türkiye'den kaçıp orjinal Araplara gidiyorlar. Moruk git bir arın, temizlen. Zeka detoksu denen bir şey var.. |
Gerçekten şu Zafer partilisi PR' ı yapacam diye her olayı Araplara bağlamaya çalışanlar sıktı artık. BP son 15-20 yıldır kar marjı düşen ve yer yer zarar eden. Üstüne bu büyük petro sızıntısı yüzünden dünyanın en yüksek tazminatlarından birini ödeyen firma. Adamlar kendi içersinde bazı kararla ile taşınmazlarını satıp bazı ülkelerden çekiliyor. BU NORMAL BİR ŞEY. AMA BUNU KOŞUNN TÜRKİYE ARAPLAŞTI ONDAN KAÇIYORLARA GETİRMEK SAÇMALAYIDA GEÇİYOR ARTIK. Zor dğeil Google'a BP zarar yazın bir sürü haber bilgi çıkıyor zaten. 2015 de 20 yılın en büyük zararını etmişler. https://tr.euronews.com/business/2016/02/02/bp-den-2015-te-son-20-yilin-en-buyuk-zarari 2009 da zarar açıklamışlar. BP, 3.3 milyon dolar zarar etti https://www.dunya.com/amp/dunya/bp-33-milyon-dolar-zarar-etti-haberi-675292010 yılında sızıntı yüzünden rekor tazminat öndediler. BBC Turkce - Haberler - Çevre felaketinden dolayı BP'ye rekor ceza https://www.bbc.com/turkce/haberler/2012/11/121115_bp_fineYıl 2021 BP 5.7 milyar dolar zarar açıkladı. ![]() BP 5,7 milyar dolar zarar açıkladı https://www.birgun.net/haber/bp-5-7-milyar-dolar-zarar-acikladi-332744En son BP Rusya'ya yaptırımlar kapsamında Rusya'dan çekilince çok büyük zarar etti 20 milyar doların üstünde. ![]() https://haber.sol.org.tr/haber/bp-rusyadan-cekilmesinin-ardindan-20-milyar-dolar-zarar-etti-334329 Yani işin özeti adamlar zarar üstüne zarar ediyor son yıllarda. Bunun sonucunda bazı ülkelerdeki benzinliklerini satıp o alanda çekilme kararı almışlar. ( Dağıtım temin gibi konularda duruyorlar. Kar oranı düşük benzinlikleri elden çıkartıp para çevirmeye çalışıyorlar analyacağınız. ) |
Turkiyenin giderek Ortadogulu otokrat ulke oldugunu goremiyorsan diyecek birseyim yok |
Benzer içerikler
- 14 temmuz filmi
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- fulbright bursu alan türkler
- düğün masrafları 2025
- ypg filmi hollywood full izle türkçe dublaj
- honor magic 7 lite
- en iyi hava durumu uygulaması
- doa geri dönüşüm
- ötv zammı 2025
- tok araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X